Koho prsia plávajú vo vode?

pridal sugar 3.2.2011 o 11:44


Toto nie je ťažká hádanka. Indícia: Je to žena ( v tejto dobe nie sme si už ničím istí –  aj na škatuľke pančuchových nohavíc sú niekedy odfotené mužské nohy, mňam ?? ). Ide o veľmi slávne prsia, ktoré dotyčnej pomohli v kariére. Ak má niekto pocit, že som opísala každú druhú celebritku dodávam: megazadok- bláznivé sestry- bohatá rodina. Už ste prišli na jej meno?

Uhm, presne! Je to Kim , , zbytočná celebrita“ Kardashian

K indíciám som ešte mohla pripísať: trpí závažnou duševnou poruchou. Tým nechcem ironizovať jej správanie, ktoré sa rovná slepici na farme Kamily Magálovej. Chcem demonštrovať, že Kim je naozaj psychicky nevyrovnaný človek s rozdvojenou osobnosťou.

Jedna osobnosť – nazvime ju Štetka Kim – rada ukazuje cecky, zadok aj šušku každému (magazínu), ktorý  požiada. Druhá osobnosť – pomenujme ju Kim Večne Ľutujúca – sa prejavuje ako pomerne hanblivá, uvážlivá žena, ktorá odsudzuje správanie Štetky Kim a ľutuje všetky jej hriechy.

Príklad zo života: Kim odštartovala svoju kariéru v Playboyi. Keď už bola známa, každému kto bol ochotný počúvať alebo sa aspoň tak tváril (zatiaľ čo zhypnotizovane pozeral do jej výstrihu ) horekovala ako ju toto rozhodnutie mrzí. A že sa už NIKDY nevyzlečie. Potom sa zas vyjadrila, že ju rozhodnutie nemrzí, pretože sa ako playmate konečne cítila , , slobodná a dospelá…“ Nekomentujem. 

Neskôr ju akty opäť kvárili a odrazu z ničoho nič sa nahá objavila vo W magazíne a ukázala ešte viac ako v Playboyi. Príbeh nekončí. Najnovšie sa vyjadrila, že vo W magazíne nemala ukázať bradavky a veľmi ju to trápi. Na záver  pridávam fotky z posledného sexi fotenia pre britský FHM. K tomu zatiaľ ani nepípla. Keď má na sebe bikiny, tak sa to asi neráta…

Pikošky na to: Kim, už si to priznaj! Najlepšia si, keď si dávaš dole šaty. Veď každý sme tu na niečo. Niekto musí byť doktor, niekto chemik, niekto učiteľka, niekto zvárač a niekto… štetka.

FHM magazín

 

 

W magazín

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk