Jennifer Aniston propaguje film s novým účesom

pridal dominique 24.2.2011 o 10:25


Jennifer Aniston pri propagovaní nového filmu Just Go With It, kde si zahrala s Adamom Sandlerom a sexicou Brooklyn Decker, strhla na seba všetku pozornosť. Po milión rokoch sa totiž ostrihala.

Teda ostrihal ju jej kaderník, ktorému platí nemalé prachy za každodenné žehlenie vlasov do hladka. Jen je totiž prirodzene kučeravá. Jej kaderník za ňou lieta aj tam, kde momentálne nakrúca. Priletel za ňou do Madridu aj do Berlína, kde herečka prišla na premiéru Just Go With It. Jennifer pozvali aj do televíznej show El Hormiguero, kde svoj image ešte vylepšila akože štýlovými okuliarmi, ktoré sú už ozaj trápne, a podľa mňa v nich vyzerala ako babička.

Ashton Kutcher zase v The Graham Norton Show prezradil, že Demi nie je prvá strašia dáma, na ktorú mal zálusk. Už na strednej sa vsadil s kamarátom, že pozve Jen na rande. Keď to však chcel uskutočniť, bola herečka šťastne zadaná s Bredom Pittom. Zajačik však nemal zajačie úmysly a povolenie si vypýtal priamo od Brada. Teraz sú z nich dobrí priatelia.

Pikošky na to: Páči sa vám nový účes Jennifer?

Trailer k filmu si pozrite tu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk