Whitney Houston môže byť spokojná, kokaín zostáva v rodine

pridal sugar 3.3.2011 o 13:32


Dievčatko pilne pracujúce na riadkoch kokaínu je dcéra Whitney Houston a Bobbyho Browna – Bobbi Kristina. Ou a zmienila som sa, že má sedemnásť? Whitney by mala napísať knihu Ako si najlepšie spackať život a stiahnuť do pekla aj svoju dcéru. Bol by to bestseller. Nikde by ste nenašli toľko polôh a zaujímavých spôsobov šňupania. V sede. V ľahu.  Pred koncertom. Z ucha Kevina Costnera. Pri postieľke svojho jediného dieťaťa. Z pupku násilníckeho manžela. Ďalej neviem, musíte sa spýtať Whitney.

Aká (narkomanka) matka, taká (zjetá) Katka. Bobbi Kristina už pochopila, že ak nechce byť obyčajná závisláčka, ale slávna závisláčka ako napríklad Lindsay, je užitočné sa pri fetovaní  nechať  fotiť.  Fotky zverejnil National Enquirer.

 

Vôbec nie som prekvapená. Keby mi večne nadrogovaná mater miesto umelého mlieka rozrábala vo vode tri lyžice kokaínu, moja životná cesta by sa uberala rovnako.

Treba sa vrátiť k úplnému počiatku.  Bobbi Kristina bola zjetá ešte predtým ako sa  na tomto svete prvýkrát nadýchla. Pupočná šnúra sa postarala, aby sa všetky výdatné živiny bieleho prášku dostali z nošteka  Whitney Houston až k Bobbi. Berúc do úvahy kokaínové orgie s Bobbym Brownom, Whitney zaslúži pochvalu.  Všimla si, že čaká dieťa a bude matkou.  Pri ďalšom bielom riadku jej to vyšumelo z hlavy a neuvedomuje si to celých sedemnásť rokov. Inak by jej neplnoletá dcérka nezapĺňala bulvárne plátky fotkami typu: držím v rukách cigaretu, chľast, žúrujem na divokej párty, fetujem.

Vplyv Bobbyho Browna na svoju dcéru je rovnako tragický. Už len pre to, že jediné dieťa kedysi krásnej Whitney vyzerá ako on, by ho mali nejako potrestať.  Zničil Whitney absolútne. Kariéra fuč. Výzor fuč. Ešte aj jej gény porazil na plnej čiare. Misia splnená.

 

Bobbi Kristina má veľa podarených fotiek…

 

Úpadok hviezdy

 

Keď som videla toto video skoro som plakala. Od ľútosti. Raz za sto rokov sa narodí taký talent ako je, či skôr bola Whitney. Škrekot j.ebúcich sa mačiek, ktorý predvádza miesto zimomriavkového spevu je pre ňu a  pre nás najväčší trest. Ľudia, vykašlite sa na drogy.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk