Superstar a najväčší exoti

pridal dominique 12.3.2011 o 14:06


Komentovať to netreba, lebo títo ľudia sú vtipní samí o sebe. Na Slovensku ich máme požehnane. Neúnavne čakajú na svojich päť minút slávy. Sebakritika či sarkasmus je pre nich cudzí pojem, pretože si idú za svojim cieľom. Rešpekt.

Najlepší raper

Štefan Lukáč – Štastie v Superstar skúšal tento mládenec už niekoľkokrát. Medzi spevom a rapom rozdiel nevidí, a verí, že raz to príde, a on ukáže všetkým, že je lepší než nejaký hocijaký iný raper. Má svoj štýl. Za svoj najväčší úspech pokladá práve svoje vystúpenia na minuloročných kastingoch.

Najzdrogovanejší týpek

David Gogo tanečník Rosbek. Rytmus mal jednoducho v sebe aj vďaka Piku alebo inej drogy. Šoumen od narodenia, minimálne v jeho hlave. Človek, ktorý je schopný všetkého…

Najvystajlovanejšie dievča

Ružový hurikán alias Veronika Marková sa objavil na kastingu v Prahe. Exotické dievča vyzeralo, že práve priletelo z ostorva Hula Hula, a natiahlo na seba to najružovejšie a najčudnejšie, čo našlo. A neviem, či ste si všimli, ale ani na doplnky nezabudla.

Najväčší fanúšik pokémonov

Pavel Emmerling si zaspieval úvodnú pieseň z Pokémonov. Toto video pochádza z jeho domova, je kvalitnejšie, pretože nechýbajú ani ukážky z jeho Pokémon zbierky. Tento fenomén tu zažil boom pred niekoľkými rokmi, ale niektorí jedinci ním žijú dodnes.

Najlepší týpek

Barbar Mamut. Chlap, ktorého vyjadrovanie nepochádza z tejto doby. Viem si predstaviť siahodlhé dialógy Barbar vs Rytmus. Jeho piesne zo severu boli skutočne nákazlivé, takže niet divu, že tento charizmatický zjav postúpil. Hláška: Takých ako Rytmus máme ako otrokov, bola najlepšia z celej superstar:) V hospode, v hospode dobře se nám pije:)

Pikošky na to: Kto zo spevákov sa vám páčil najviac:)?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk