Ellen DeGeneres je sviňa

pridal kiwi 6.4.2020 o 21:51
Ellen DeGeneres je sviňa


To sa aspoň šepká v kuloároch. 

Dajme si do karantény trochu konšpirácie. Predpokladám, že Ellen (62) poznáte. Začínala ako stand-up komička, kedysi mala vlastný seriál, ktorý jej zrušili, keď priznala lesbickú orientáciu a teraz má už roky rokúce vlastnú show. Tam si pozýva celebrity, rozpráva sa s nimi, hrá s nimi hry a sem-tam ich vystraší. Priznávam, že túto show veľmi nesledujem, najradšej mám Grahama Nortona a z tých amerických si občas pozriem Conana O'Briena, Stephena Colberta a Setha Meyersa. Na Ellen sa dívam, len keď ma veľmi zaujíma nejaký jej hosť.

Videla som pár rozhovorov, kde sa mi zdala Ellen trošku čudná, skoro až voči hosťom nepríjemná, a akoby jej prekážalo, keď povedali niečo vtipné (lebo veď vtipná tam má byť ona). Pri niektorých hrách sa mi tiež zdalo, že hostí naschvál tlačí do toho, aby sa čo najviac znemožnili. Ale možno som len mala smolu na rozhovory, ktoré som sa rozhodla pustiť si. Čo sa mi zdá už trošku trápne, sú tie strašenia hostí (z taburetky medzi hosťom a Ellen vyskočí niečo desivé, ideálne klaun, ak má hosť strach z klaunov a podobne). Viem, že keby k sebe Ellen pozvala mňa a vypustila by na mňa v štúdiu sokola, asi to veľmi neocením a druhýkrát sa k nej nehrabem.

Teraz sa však začali ozývať ľudia, tvrdiaci, že u Ellen je problém čosi viac, ako len chuť desiť celebrity. Všetko spustil na prvý pohľad nevinný príspevok na Twitteri, s ktorým prišiel komik Kevin T. Porter. Začal takto pekne:

V týchto časoch svet potrebuje čo najviac dobra. Viete, tak, ako o tom stále hovorí Ellen DeGeneres!

 

Zatiaľ milé, nie? Ale nebojte sa, pokračujeme.

Ellen je tiež notoricky známa ako jedna z najodpornejších ľudí na svete. Odpovedzte na tento tweet príbehmi o tom, aká je Ellen mrcha, a ja za každý príbeh pošlem 2 doláre do potravinovej banky v Los Angeles. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

A odpovede sa len tak hrnuli.

Ellen má citlivý nos, takže ak sa s ňou chce niekto rozprávať, musí si vziať žuvačku z misy pred jej kanceláriou. Ak sa jej zdá, že smrdíte, musíte sa ísť domov osprchovať. No dobre. Toto sa mi nezdá až také hrozné. Predstavte si mať možnosť niekoho poslať preč, lebo vám smrdí. Išla som napísať, že v lete by sa to cestou MHD hodilo. Otázne je, či sa v lete dostanem do MHD. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Ako veľká milovníčka zvierat má Ellen problém, ak jej scenáristi napíšu vtip o zajacovi, vytiahnutom z klobúka. Lebo viete si predstaviť, ako to toho zajaca musí bolieť? Toto mi nepríde odporné, zato otravné áno. Najviac odpovedí sa ale týkalo toho, ako sa Ellen správa k zamestnancom svojej show. Stážisti majú mať zakázané na ňu prehovoriť (ak ju niekto na chodbe pozdraví, ona neodzdraví), pozerať sa jej do očí, takisto nesmú v práci jesť mäso (keďže ho neje ani Ellen, s výnimkou rýb). Noví zamestnanci sú vraj tiež upozornení, že Ellen si každý deň vyberie jednu obeť, ku ktorej bude fakt hnusná. Nedá sa nič robiť, len vydržať, ďalší deň už bude obeťou niekto iný. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Odpovede sa točili aj okolo zážitkov Ellen s inými celebritami. Napríklad keď bol u Ellen Russell Brand, ešte pred začiatkom show sa v zákulisí rozprával so zamestnancami, ľuďmi, čo píšu úvodný monológ a podobne. Ellen to naštvalo, lebo vraj s tými ľuďmi sa vôbec nemusí baviť (keďže nie sú celebrity). A inak, v jednom rozhovore s Katy Perry akosi Ellen zabudla, že už Katy raz bola vydatá (hoci jej dávala nejaké svadobné darčeky). Katy bola vydatá práve za Russella, takže ten možno svojím konaním nasral Ellen až tak, že z mysle úplne vymazala jeho existenciu. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Viacerí spomínali aj na rozhovor s Mariah Carey z obdobia, keď sa špekulovalo o jej tehotenstve. Keďže mala byť vtedy tehotná len krátko, nič nechcela priznať. Ellen jej strčila do ruky pohár šampusu, nech si teda pripijú na jej nepožehnaný stav. Mariah si logla a o pár týždňov neskôr potratila. Určite netvrdím, že sa tak stalo práve kvôli troške šampanského, ale verím, že jej nátlak v show nemusel byť príjemný. Na pretras prišlo aj to, ako Ellen skritizovala syna Celine Dion za účes z dlhých vlasov. Celkom ironická poznámka, keďže Ellen sama má ako žena krátke vlasy, čo je asi podobný zločin ako dlhé na mužovi... 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Zbierku príhod o celebritách končí tá o Joan Rivers. Joan bola komička, vyznačujúca sa ostrým až nekorektným humorom. Mne sa zdala vtipná, no Ellen asi nie, pretože keď Joan v roku 2014 umrela, Ellen jej odmietla verejne vzdať hold. Vraj štýl humoru Joan bol vulgárny a "ten nesprávny druh komédie". Jasné, že každý má iný vkus, ale niektorým sa tá poznámka v kontexte vecí, ktoré vraj Ellen robí, zdá pokrytecká. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Ak ste náhodou zabudli, táto fotka spôsobila vlani škandál. Ukázalo sa, že Ellen sa kamaráti s bývalým prezidentom, Georgeom W. Bushom (a kvôli zápasu, na ktorom vedľa neho sedela, neprišla na narodeninovú oslavu Dakoty Johnson. Potom jej v show vyčítala, že ju Dakota nepozvala.). Jeho politika voči LGBT komunite nebola dvakrát prívetivá, preto ľudí prekvapilo, že sa s ním Ellen ako lesba kamaráti. Ona ale vo svojej show povedala, že je normálne baviť sa aj s ľuďmi, s ktorými nezdieľa úplne všetky názory. Druhá vec je, že isté celebrity sa rozhodla do svojej show nepozvať práve preto, lebo majú iné názory ako ona (a týkajú sa hlavne práv homosexuálov). Hmm. To mi nevychádza. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Komička Kathy Griffin tiež nemá Ellen v láske. Kamarátila sa s Joan Rivers a práve Griffin požiadala Ellen, aby si Joan nejako uctila a na moment zabudla, že humor Rivers nebol jej „šialok kávy“. Ellen to síce nakoniec urobila, no pôvodne odmietla a šplechla Griffin do ksichtu tú poznámku s vulgaritou Joan Rivers. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Táto slečna je Nikky, ktorá má vlastný kanál na YouTube, kde sa venuje mejkapu. Nedávno prišla s tým, že je vlastne trans, narodila sa ako chlapec. Jej príbeh bol evidentne taký zaujímavý, že si ju pozvala do show aj samotná Ellen. Nikky pochádza z Holandska, takže po Ellen si odskočila do jednej holandskej show, kde sa jej pýtali na zážitky z Ameriky. Tie Nikky neopísala veľmi pozitívne, vraj Ellen bola pomerne chladná a pred natáčaním ju ani nepozdravila (celkom to sedí s tým že Ellen "obyčajných ľudí" nezdraví). 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Príbehom prispela aj čašníčka, ktorej vraj hrozili kvôli Ellen vyhadzovom. Keď obsluhovala Ellen a jej manželku Portiu, Ellen si všimla, že čašníčka má olúpaný lak na nechtoch a sťažovala sa kvôli tomu vedeniu reštaurácie. Slečna čašníčka ale tvrdí, že deň predtým robila do záverečnej a potom pokračovala hneď nasledujúce ráno, takže nechty si nestihla opraviť. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Na YouTube si už môžete nájsť aj video o tom, ako je Ellen v skutočnosti psychopatka. Nie som odborník, ale ak vás to zaujíma, pozrite si. Hovorí sa tam napríklad o tom, ako psychopati parazitujú na úspešných ľuďoch (Ellen sa správa kamarátsky k celebritám, ale k bežnému plebsu, teda, zamestnancom vlastnej show, už nie) a majú prehnané predstavy o vlastnej dôležitosti (nebude ju snáď obsluhovať niekto s nedokonalou manikúrou, alebo pred ňou ľudia jesť mäso!).

Či sú reči o Ellen pravdivé, tým si nemôžeme byť úplne istí. Možno si ľudia pár príbehov vymysleli, aby potravinová banka dostala v týchto pohnutých časoch čo najviac peňazí. V komentároch sa ale točí aj argument, že Ellenina pravá povaha je akési otvorené tajomstvo Hollywoodu (a tým, čo sa tam presťahujú, sa toto okamžite prezradí). 

 

S manželkou Portiou. Aj ľudia, ktorí sa na Ellen sťažujú, tvrdia, že Portia bola vždy super milá. To vyvoláva otázku, prečo taká milá osoba zotrváva vo vzťahu s osobou nemilou. Platí, že protiklady sa priťahujú, alebo by Portia aj chcela Ellen opustiť, ale tá jej to nedovolí? Špekuluje sa o oboch možnostiach.

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Oprávnený miláčik Ameriky, alebo pokrytecká sviňucha? Povedzte svoj názor. 

Ellen DeGeneres je sviňa

 

Zdroje: dailymail.co.uk, insider.com, youtube.com, papermag.com



Zaradené pod: Ellen DeGeneres




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk