Johnny Depp vracia úder

pridal Pivonia 12.4.2020 o 20:40
Johnny Depp vracia úder


Dajte si s nami ďalší diel obľúbeného seriálu Vražedná vášeň. V tejto časti bude Johnny hádzať na Amber špinu. Amber to nezvládne a preorientuje sa na ženy.

Táto sága je ako žuvačka, ktorá sa vám prilepí na topánku. Rozťahaná a nechutná. Všetko sa opäť otvorilo kvôli Johnnymu (56) a bulvárnemu britskému fláku The Sun. V novinách Johnnyho nazvali mlátičom žien. To sa Johnnymu nepáčilo, pretože on rozhodne ženy nemláti (čo si nepamätá, to sa nestalo!) a The Sun zažaloval. Súd má prebehnúť čoskoro a hlavným svedkom v ňom bude jeho ex Amber Heard (33).

Medzitým prebieha aj ďalší súdny proces medzi bývalými manželmi. Johnny a jeho banda právnikov sa snažia vyhrabať na Amber špinu, aby na súde nepôsobila dôveryhodne. Zatiaľ im to ide perfektne. Na internete sa objavili fotografie Amber a Elona Muska (48) muchlujúcich sa vo výťahu. Johnny vyhlásil, že fotky sú z výťahu v jeho penthouse a vznikli len mesiac potom, čo sa s Amber zosobášili. Amber aj Elon protestujú, vraj sa zblížili až potom, čo sa Amber s Johnnym rozviedla.

Na internete sa objavila aj ďalšia lahôdka. Je to audiozáznam z onej noci, keď Johnnymi odpadol prst. Píšem „odpadol“, pretože dodnes nie je jasné, ako o neho prišiel. Amber tvrdí, že bol opitý a odsekol si ho sám. Johnny hovorí, že do neho Amber hádzala fľaše vodky a prst mu odfaklila ona. Audio nahrávka zachytáva momenty po incidente. Je na nej počuť lekára a sestričku, ktorí chodia po dome a hľadajú Johnnyho prst. V pozadí plače Amber.

Z nahrávky však nie je jasné, čo sa medzi Amber a Johnnym stalo.

Verejná mienka sa pomaly prevažuje na Johnnyho stranu. Johnny tvrdí, že Amber si modriny a monokle namaľovala, aby ho mohla vydierať. (potvrdili to aj Amberina stajlistka, ktorá na jej tvári nikdy žiadne modriny nevidela) Johnny zároveň stavia sám seba do role týraného muža,   Amber dokonca hrozia 3 roky väzenia, do chládku by šla v tom prípade, ak by jej Johnnyho právnici dokázali, že modriny sfalšovala.

Kauza domáceho násilia veľmi poznačila kariéru Johnnyho Deppa, teraz pravdepodobne zničí aj Amberinu kariéru. Na internete sa rozbehla petícia, ktorá žiada, aby ju tvorcovia vyhodili z Aquamana. Momentálne ju podpísalo už viac než 400 000 ľudí. Ak sa chcete pridať, môžete tak urobiť tu.

Amber dostala aj ďalšiu jóbovku. Istý Paul Barresi poskytol exkluzívny rozhovor denníku Daily Mail. V rozhovore hovorí, že si ho najala ako súkromného detektíva Amber Heard a dala mu za úlohu hľadať na Johnnyho špinu. Paul však v tejto úlohe zlyhal. Rozprával sa so 100 ľuďmi, ale žiaden z nich na Johnnyho nepovedal krivé slovo. Naopak, všetci na tohto anjela spievali ódy.

Ja predpokladám, že Johnny dal Barresimu o jednu 0 viac, ako Amber a bolo vybavené. To je samozrejme len môj, ničím nepodložený predpoklad.

Amber medzitým zanevrela na mužov. Jej partnerkou je momentálne istá Branca Butti, 38-ročná kameramanka.

 

Amberine modriny. Sú pravé?

Johnny Depp vracia úder

 

Johnnyho odfaklený prst vám sem nedám. Takto vyzerá momentálne. Johnny ho zo srandy volá Malý Richard.

Johnny Depp vracia úder

 

Rozvášnený Elon a Amber v Johnnyho výťahu

Johnny Depp vracia úder

Johnny Depp vracia úder

 

Elon fakticky prišiel k Johnnymu domov a pretiahol mu ženu? Sodoma Gomora.

Johnny Depp vracia úder

 

Okrem Elona sa Amber vo výťahu vyskytla aj s Jamesom Francom (41). Ten ju navštívil deň po incidente medzi manželmi. 

Johnny Depp vracia úder

 

Amber a Bianca Butti

Johnny Depp vracia úder

 

Audio záznam zúfalého hľadanie prsta. Na začiatku vykrikuje nahnevaný Johnny, v štvrtej minúte je počuť Amber.

 

Zdroje: cosmicbook.news, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk