Celebritné výzvy

pridal Pivonia 19.4.2020 o 1:19
Celebritné výzvy


Vo vilách v Los Angeles vládne nuda na skapanie. Známe osobnosti plnia rôzne uletené výzvy a zabávajú svoje virtuálne obecenstvo.

Situácia je naprd, čo vám budem hovoriť. Pri srdci nás môže hriať napríklad to, že na rozdiel od celebrít bývame v našich malých bytíkov. Pýtate sa, aká je to výhoda? Obrovská. Predstavte si, že ste povedzme Leonardo DiCaprio (45). Juanita z Mexika, vaša verná slúžka, zalezie do karantény a spolu s ňou odíde aj Pablo, váš milovaný šéfkuchár. A vám ostane na starosti dom veľkosti priemerného letiska. Auč. Na sociálnych sieťach sa už objavili náreky celebrít, ktoré túto situáciu nezvládajú. Napríklad herečka Naomi Watts (51) zverejnila tento srdcervúci odkaz na Instagrame potom, ako sa jej pokazila umývačka riadu, tlačiareň a vysávač.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine Day #756: When your printer, vacuum cleaner and dishwasher all break in the same day.... #ffs 🦠🦖

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Watts (@naomiwatts),

Okrem upratovania a varenia vykonávajú celebrity aj iné činnosti. Niektoré cvičia jógu, iné čítajú rozprávky pre deti a ďalšie plnia absurdné internetové výzvy. Práve výzvam sa budeme v najbližších približne 9 minútach venovať. Začnime vizuálne najpríjemnejšou výzvou. Aspoň pre mňa.

 

Tričko-obliekacia výzva

Herec Tom Holland (23), ktorý v Marvel vesmíre stvárňuje Spidermana, vymyslel výzvu, v ktorej si musíte obliecť tričko. To by asi pre väčšinu bežnej populácie nebol problém, má to však háčik. Pri obliekaní musíte robiť stojku na rukách. Tom túto výzvu po niekoľkých desiatkach sekúnd úporného snaženia zvládol. Následne vyzval svojich hereckých kolegov, Jakea Gyllenhaala (39) a Ryana Reynoldsa (43), aby ho napodobnili. Jake zverejnil video, ktoré dokazuje, že je v neuveriteľnej kondícii. A Ryan výzvu rozkošne odmietol. Tu to máte celé.

Tiger King výzva

Ďalšia výzva sa týka dokumentárneho Netflixového hitu Tiger King. Šesťdielny seriál rozpráva príbeh kontroverzného amerického podnikateľa Joea Exotica, ktorý sa živil chovom a predajom divých zvierat. Momentálne je v base, pretože si objednal vraždu svojej sokyne Carole Baskin. Ak ste Tiger Kinga ešte nevideli, určite do toho choďte, je to čistý bizár. Joe je homosexuál, má dvoch manželov, arzenál zbraní a dostatok sebavedomia, aby kandidoval na prezidenta. Seriál je momentálne obrovským hitom, vznikajú petície za to, aby Joea oslobodili. Donald Trump (73) sa dokonca vyjadril, že zváži túto možnosť. Medzitým sa ľudia na sociálnych sieťach prezliekajú za Joea a za ďalšie postavy zo seriálu. Úspech zožal najmä model Sylvestra Stalloneho (73).

 

Poďme zľava: Sistene (21), Stalloneho dcéra (ako John Finlay), Scarlet (17), druhá dcéra (ako Erik Cowie), Sophia (23), tretia dcéra (ako Joe Exotic), manželka Jennifer Flavin (51) - ako mrcha Carole Baskin a Sylvester (ako Jeff Lowe)

Celebritné výzvy

 

Tu máte originál. Pán na ľavej fotografii je Jeff Love a napravo je Joe.

Celebritné výzvy

 

Aj Jared Leto zapózoval

Celebritné výzvy

Vankúšová výzva

Na sociálnych sieťach sa šíri aj ďalšia výzva a ta je cielená primárne na dámy. Účastníčky si majú na holé telo pripevniť vankúš a tváriť sa pri tom sexy. Na výzvu zareagovali aj známe osobnosti, najväčšie ovácie si vyslúžila nádherná Halle Berry (53).

Celebritné výzvy

 

All In Challenge

Konečne tú máme výzvu, ktorá má aj trochu vyšší cieľ ako zabaviť znudených telefónnych klikačov. Chceli by ste, aby k vám domov prišiel Justin Bieber (26) a zaspieval vám svoj hit One Less Lonely Girl? (Ja viem, že nechcete!) Chcete si zahrať po boku Leonarda DiCapria a Roberta De Nira (76) vo filme Martina Scorseseho? (Áno, áno!) Alebo chcete zažiť tú pravú párty v spoločnosti Draka? (Hm… Asi ani nie). Nato, aby ste si splnili sen stačí, ak na tejto stránke darujete niekoľko bubákov na charitu. Peniaze budú použité na boj proti korone, veď načo iné. Ak budete mať šťastie, možno si zahráte golf s Justinom Timberlakom a Billom Murrayom.

 

Zdroje: cnn.com,  elle.com,  tmz.com,  vogue.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk