Keira a jej talentované zúbky

pridal Pivonia 20.4.2020 o 21:54
Keira a jej talentované zúbky


Taká uhorková sezóna nastala, že vám dnes napíšem o Keire Knightley, ktorá hrá na zuboch.

Filmy sa netočia, párty sa nekonajú, nechcem si predstaviť, ako hrozne klesli tržby dílerom drog v Hollywoode. Dúfam, že Mistr Mandarínka s tupým tupé (73) bude myslieť aj na nich a dodá im potrebnú finančnú injekciu. Na pikoškách musíme v týchto dňoch prežiť bez handrohodnotenia a pártyšpehovania, pretože celebrity si obliekajú tak akurát tepláky a chodia maximálne na nákup. Aj Ignácovi sme skrátili úväzok, momentálne sedí doma a špehuje susedu z vedľajšieho baráku.

Zúfalá situácia si žiada zúfalé činy a tak vám dnes chcem ukázať Keiru Knightley (35), ktorá hrá na zuboch Yesterday. Prečo Keira? Pretože keby som bola chlap, tak by práve Keira bola kráľovnou mojich vlhkých snov. Určite je krajšia a charizmatickejšia ako Mila Kunis či Marcinka. (Mrcinka?)

Okrem toho, že je Keira krásna, je aj talentovaná. Dokáže hrať na svojich zuboch. Tento úžasný dar od Boha sa rozhodla použiť pre dobro ľudstva a podporila hnutie Hope From Home. V tých hnutiach sa už celkom strácam, aj toto by mala byť nejaká charita, ktorá pomôže ľuďom, ktorí sú zničení koronou. Okrem Keiry sa do zbierania libier (áno, toto je britská charita) zapojil napríklad Russell Brand (44) a kuchárska Nigella Lawson.

Poďme sa ešte povenovať Keire, jej osobnosť si pár riadkov zaslúži. Keira je hrdá feministka, svojej 4- ročnej dcére pred časom zakázala pozerať rozprávky od Disney, pretože nie sú dostatočne emancipované. V marci sa ale priznala, že svoje rozhodnutie zmenila a Edie už rozprávky pozeráva. Šípková Ruženka sa jej ale vôbec nepozdáva, pretože princ pobozkal Auroru bez jej dovolenia. Násilník! Okrem Edie má Keira ešte ďalšiu dcéru, Delilah, ktorá má 7 mesiacov. Obe splodila s jedným mužom, muzikantom Jamesom Rightonom (36).

 

Keira už svoje umenie hrania na zuby raz predviedla. V show Jimmyho Fallona zabrala na Despacito a Raindrops Keep Falling On My Head.

 

Russell Brand vyrába plastelínu. Nikdy som si nemyslela, že to poviem, ale celkom je fešný ako prešedivel.

 

Keira a jej talentované zúbky

 

Zaspomínajme si na krásnu Keiru, keď ešte nemala detváky a nebola taká zarytá feministka.

Keira a jej talentované zúbky

Nakresli ma ako jedno z tvojich francúzskych dievčat!

Keira a jej talentované zúbky

Materstvo je vec krutá, ale Keira sa zatiaľ drží.

Keira a jej talentované zúbky

A kto je totok? Mila má už tiež najlepšie časy za sebou.

Keira a jej talentované zúbky

Dajme si aj Marcinku, toto je jej vizuálna premiéra na pikoškách.

Keira a jej talentované zúbky

 

Ak ju chcete vidieť v akcii, na webe je prístupný aj film Výlet podľa predlohy Jozefa Kariku, v ktorom hrala hlavnú úlohu.

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram.com, justjared.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk