Na návšteve u Baldwinovcov

pridal Nikky 29.4.2020 o 20:35
Na návšteve u Baldwinovcov


Poďme si troška poštekliť očká ďalšou geriatriou. Snáď mi to po sexošoch odpustíteAlec Baldwin (62) a jeho žena Hilaria (36) čakajú ďalšie dieťa. V poradí už piate! Neviem, či je piate dieťa v čase korony s mužom vo veku vlastného otca dobrý nápad, ale každý nech si robí čo chce. Alec je v 62. rokoch ešte úplný mlaďas proti takému Berniemu,  či Richardovi.

Hilaria je matka na plný úväzok, a momentálne sa nachádza v druhom trimestri tehotenstva po tom, čo v minulom roku 2-krát potratila. Nechcem byť sviňa, ale podľa mňa keď už máte 4 zdravé deti a je tam riziko, že postarší otecko sa nedožije ich puberty, ale vy sa ďalej snažíte a predsa potratíte...asi by ste mali počúvať matku prírodu a vykašľať sa už na to!

Zvládať doma 4 malé deti a jedného dôchodcu v čase karantény dá samo o sebe zabrať, nieto ešte keď vami lomcujú tehotenské hormóny. Hilaria sa na Instagrame trochu opustila, aké je to ťažké, ako si musí občas poplakať, ale zároveň musí zostať silná. Tomu teda verím...ja by som plakala každý deň...od zúfalstva.

Šťastná rodinka. Keďže Hilaria má španielsky pôvod, aj deťom dali španielske mená. Leonardo (3), Carmen Gabriela (6), Romeo (2), Hilaria, Alec a Rafael (4)

Na návšteve u Baldwinovcov

Na návšteve u Baldwinovcov

 

Alec s vnúčencami (sorry, deťmi som myslela)

Na návšteve u Baldwinovcov

Mladá láska (ale oná má krásne, lesklé vlasy)

Na návšteve u Baldwinovcov

Ono keď máte o 26 rokov mladšiu ženu, tak s ňou musíte držať krok. Trápne posty na grame to istia, Alec by si mal ešte zriadiť účet na TikTok

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember this one 😂? 💯 Alec’s idea 😂😂. Would your person do this with you 😎😎?

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

 

Takto si Hilaria zafňukala

Na návšteve u Baldwinovcov

 

A toto je jej piate tehotenské brucho

Na návšteve u Baldwinovcov

Ak niekto náhodou zabudol na Alecovu prvú dcéru Ireland (24), ktorú má s Kim Basinger (66), tak tu je (ten smutný psíček vyhráva cenu o najchutnejšie stvorenie v tejto pikoške)

Na návšteve u Baldwinovcov

Tu máte aj kozy a škaredé kérky, keby sa vám málilo (za ten rukáv by sa nemuseli hanbiť ani všetci traja manželia Joea Exotica)

Na návšteve u Baldwinovcov

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk