Bude sa priberať!

pridal kiwi 30.4.2020 o 22:29
Bude sa priberať!


Kritická doba praje tehotenstvám. Tak ich tu vybavíme všetky naraz!

 

Bude sa priberať!

Katherine Pratt & Chris Pratt

Prvá pani “dva v jednom” je Katherine Pratt (30), kedysi Schwarzenegger. Blízke zdroje (neprekvapivo) prezradili magazínu PEOPLE, že Chris (40), je manžel snov, Katherine nonstop obskakuje a tehotenstvo ich ešte viac zblížilo. Ja si ale nepomôžem, Katherine na mňa pôsobí ako postava z tínedžerského filmu, ktorá je síce pekná a zo začiatku sa tvári milučko, no reálne je to poriadna mrcha (kladnú postavu by hrala Amanda Bynes a Katherine by ju verejne ponížila na maturitnom plese). Chris si to ale nemyslí, lebo ešte pred tehotenstvom o nej prezradil nasledovné:
V mnohých smeroch zmenila môj život k lepšiemu. Moje srdce, moja duša, aj môj syn sú s ňou v bezpečí. Je úžasnou nevlastnou mamou a ak Boh dá, jedného dňa bude skvelou matkou. Má skvelých rodičov, skvelých súrodencov. Kompenzuje všetky moje nedostatky.
To sme sa ale rozcítili. Stojí za to spomenúť, že Chris už veru jedno dieťa má, syna Jacka s Annou Faris. Keď sa s Annou rozviedli, špekulovalo sa aj o tom, že sú za tým deti. Konkrétne, že Anna chcela ďalšie a Chris nie. Asi si to teda rozmyslel.

Je to tam...myslím. Katherine aj Chris sa tvária ako ortodoxní kresťania (ak si teda odmyslíme jeho rozvod), takže dieťa budú určite vychovávať v tomto duchu

Bude sa priberať!

Bude sa priberať!

Lea Michele & Zandy Reich

Tehotná je podľa magazínu PEOPLE aj Lea Michele (33). Fanúšikovia Glee jasajú, pretože SPOILER! V roku 2020 bola tehotná aj jej seriálová postava. Takisto prebiehajú búrlivé diskusie o tom, či dieťa dostane nejaké hudobné, ideálne muzikálové, meno. Horúcim tipom je Barbra, keďže práve táto diva je veľkým idolom nielen pre Leu, ale aj pre postavu Rachel Berry z Glee. Uvidíme. Herečka sa za Zandyho Reicha (37) vydala vlani, takže sa im po svadbe zadarilo relatívne skoro. Prattovci sú rovnaký prípad.

S manželom. Podobá sa aj vám aspoň trošičku na jej kamaráta Jonathana Groffa? Len kvôli nej dúfam, že Zandy nie je tiež gay.

Bude sa priberať!

 

Vpravo Zandy, vľavo Jonathan. V Glee si Jonathan zahral Jesseho, ktorého som mala radšej ako Finna. Ak máte Jonathana radi tiež, odporúčam seriál Mindhunter.

Bude sa priberať!

 

A dajme si aj nejaké netehotné fotky.

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Takto kedysi GQ robil promo seriálu Glee

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

Gigi Hadid & Zayn Malik

Toto je asi najväčšia chuťovečka. Rodičmi podľa všetkého budú aj Gigi Hadid (25)Zayn Malik (27). Títo dvaja spolu začali chodiť v roku 2015, spoznali sa, keď si Gigi zahrala vo videu k Zaynovej pesničke Pillowtalk. V roku 2018 sa rozišli, zišli, opäť rozišli a naposledy sa zišli v decembri 2019. V súčasnosti sú zakaranténovaní na farme Giginej rodiny v Pennsylvánii. Gigi už stihla osláviť 25-ku a špekuluje sa, či náhodou oslava narodenín nebola aj odhalením pohlavia dieťaťa. Na narodeninových balónikoch boli totiž ružové a modré motúziky (dedukcia, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani Poirot).

Kauzy „Gigi, Zayn a dieťa“ sa zrejme chytil už aj Blind Gossip, keď písal o mladej celebrite, ktorá otehotnela so známym spevákom. Keďže sú spolu (od posledného zídenia sa) len krátko, tehotenstvo nebolo plánované, oboch ich prekvapilo. Vraj ona sa z tehotenstva teší viac ako on, takže teraz skôr riešia dieťa a otázku, čo bude s ich vzťahom, a či sa zoberú, si zatiaľ nechali na neskôr. Uvidíme teda, či to spolu potiahnu aspoň do pôrodu.

No a keďže Zayn bol kedysi členom One Direction, odložím sem aj poznámku, že sa v poslednom čase dosť hovorilo o nejakom ďalšom projekte tejto skupiny. Akurát jej členovia sa akosi nevedia dohodnúť, čo je na tom pravdy. Tu sa toho tiež chytil Blind Gossip. Ten tvrdí, že jeden je do potenciálneho projektu celý žeravý, dvom ďalším je to viac-menej jedno, štvrtý sa sústreďuje na vlastnú hudbu a nápad vrátiť sa späť ho neoslovil. No a piaty s ostatnými nechce nič mať. Malo by to byť tak, že ten prvý je Liam, ďalší dvaja Niall a Louis, štvorka Harry a päťka Zayn. Zatiaľ to s návratom nevyzerá veľmi ružovo. Vyjadrite sa, privítali by ste nejaký ďalší 1D album, alebo koncert? Či preferujete skôr sólové kariéry jednotlivých členov?

Ružové a modré šnúročky. Na fotke je Gigi s mamou Yolandou, ktorá jej vraj zvykla kontrolovať prídel jedla a tak teraz, keď je tehotná, môže Gigi konečne jesť, čo jej hrdlo ráči

Bude sa priberať!

 

Modelka Gigi

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Toto tu je Tyler Cameron (27). Zúčastnil sa reality show Bachelorette, ale dáma, o ktorej priazeň sa usiloval, si ho nevybrala. Zato si ho ale vybrala Gigi a chodili spolu od augusta do októbra. Poniektorí ho považujú za otca Giginho dieťaťa, ale tá má byť v piatom mesiaci, takže podľa oficiálnej časovej línie to celkom nevychádza. Tyler túto klebetu tiež rázne poprel.

Bude sa priberať!

Bude sa priberať!

Bude sa priberať!

Rupert Grint & Georgia Groome

A na záver si po všetkých tých Amíkoch dajme niečo britské. Je to trochu staršia informácia, herci ju potvrdili už začiatkom apríla, ale nech. Dlho tu neboli, tak im trošku doprajme. Rupert Grint (31), alias Ron Weasley, bude otcom tiež. Dieťa čaká s partnerkou Georgiou Groome (28), ktorá si zahrala Georgiou Nicolson vo filme Angus, Thongs, and Perfect Snogging. Po slovensky On je fakt božský. Film som mala rada, knižky tiež, aj Rona som mala rada (aj keď vo filmovej sérii ho podľa mňa trošku spotvorili). Títo dvaja vyzerajú celkom pohodovo. Aj som kedysi dávno čítala, že sú spolu, no veľmi ich nevídať. Buď sa nevystrkujú, alebo sa o nich Ignác nezaujíma. Tak som na nich aj trochu zabudla, pripomenuli mi ich až správy o tehotenstve.

Bude sa priberať!

 

Bude sa priberať!

 

Historická

Bude sa priberať!

 

Verím, že Rona si pamätáte. Takto vyzerala Georgia Groome ako Georgia Nicolson v roku 2008. Sexboha hral Aaron Johnson. Taylor vtedy v mene ešte nemal, so Sam Taylor si začal až o čosi neskôr.

Bude sa priberať!

 

Zdroje: dailymail.co.uk, hollywoodreporter.com, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk, blindgossip.com, people.com, blindgossip.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk