Magor na dnes

pridal Pivonia 6.5.2020 o 18:18
Magor na dnes


Manžel Denise Richards (49), Aaron Phypers (47), vylieči vaše telo silou svojej mysle.

Tohto muža farmaceutické spoločnosti nenávidia. Stačí jediná myšlienka a rakovina sama odskakuje, zlomeniny sa hoja, voda sa na víno premieňa. Zoznámte sa, toto Aaron Phypers, neúspešný herec, šarlatán a manžel Denise Richards.

Priznám sa, že mám veľkú alergiu na takýchto ľudí. Priživovať sa na zúfalstve iných je slizké a grckopudné. Aaron o svojom biznise porozprával v show Real Housewives of Beverly Hills. Týmto by som chcela poďakovať sama sebe, že sa na tento typ reality show nedívam. A nedívala by som sa ani keby som mala žiť večne. Práve Denise je jednou z hlavných hviezd programu. V nedávno odvysielanej epizóde sa vyskytol aj jej manžel a prezradil, že sa venuje práve šarlatánstvu a šamanstvu. V Malibu má otvorené Holistické zdravotné centrum a medzi jeho pravidelné zákazníčky patrí napríklad Yolanda Hadid (56), mama Jeleny a Belly Hadid (23). Yolanda zároveň účinkuje v tejto reality show.

„Všetko, čo ste sa naučili o tom, ako fungujú choroby a ich liečenie, nie je pravda, “ zahlásil Aaron. Následne sa dramaticky odmlčal a tichším hláskom zašepkal, že musí byť opatrný, pretože ho už sledujú. Týmto chcem vyzvať aj ja vás. Zdieľajte tento článok, kým ho nezmažú. Veď viete kto. Reptiliáni krížení s Lady Gagou. Upozorňujem, že nasleduje ťažká pseudoveda a je možné, že vám z toho vybuchnú oči.

„Keď som mal 12 rokov, býval som neďaleko najväčšej atómovej elektrárne v Severnej Amerike. Díval som sa na to, ako ľudia umierajú na rakovinu. Nechápal som prečo. Veď ľudstvo dokáže rozštiepiť atóm zvukom a spôsobiť atómový výbuch. Vezmite si atóm. V jeho vnútri je voľný priestor, mám pravdu? Elektrón, protón, neutrón, veď viete. Ale je tam aj voľný priestor. Atóm tvorí z 99, 9 % prázdny priestor. Vďaka tomu, že častice kmitajú určitou frekvenciou, dokážem ich vnímať. Dáva to zmysel?“

Nuž, keď sa už pýtaš, milý Aaron, v skutočnosti to až taký zmysel nedáva. Atóm nedokážeme štiepiť zvukom. Ale neva. Kvantovú a klasickú fyziku rozhodne nemiešame. To je ešte horšie ako miešať pivo s borovičkou.

„Je to všetko o frekvencii elektromagnetického spektra. Rozkladám choroby, aby som vás mohol uzdraviť. Mimochodom, ja nikoho neliečim. Odstraňujem bloky, uzlíky a informácie.“

Aaron prezradil, že pred nejakým časom si natrhol Achilovku a za dva mesiace si ju sám narástol. Neuveriteľné! Po tomto ťa už farmaceutické firmy určite dorazia. Aaron ďalej hovorí, že rakovina je v každom z nás a je to vlastne veľmi dobrá vec. Naše telo si ju vytvorilo samé, aby zabránilo omnoho horšej infekcii, ktorá by nás zabila do 12 hodín.

Denise si tohto guru majstra a laureáta na nobelovku z fyziko-medicíny vzala v roku 2018. Spoznala ho práve v jeho medicínskom centre. Aaron jej vyčistil jej DNA a takisto peňaženku. Pricucol sa a už sa nepustil.

Mňa ešte veľmi silne zaujal záver celej tejto scénky. Potom, ako sa Aaron a Denis vyplakali, že ich nonstop sledujú a boja sa, že ich zabijú, sa manželia postavili a odišli predčasne domov. Denise sa totiž ešte stále zotavuje z operácie pruhu. Kde si bol milý Aaron, keď tvoja žena potrebovala liečbu?

Magor na dnes

 

Vôbec tej Denis nezávidím. Keby som mala takéto bludy počúvať každý deň, asi by ma šľahlo.

Magor na dnes

 

Nechali by ste sa od neho preliečiť? Ja by som možno aj súhlasila s terapiou. Ale nesmel by pri tom otvárať ústa.

Magor na dnes

O Aaronovi sa šušká, že patrí k živočíšnemu druhu zlatokopník domesticus.

Magor na dnes

 

Denise zamladi s Charliem Sheenom (54). Majú spolu dve dcéry, Sam a Lolu. Viac si o nich môžete prečítať tu!

Magor na dnes

Zdroje: people.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk