Cara a Ashley sa rozišli

pridal Pivonia 8.5.2020 o 16:31
Cara a Ashley sa rozišli


Vyhlasujem piétnu spomienku. Už žiadne letiskové ocucávačky a francuzáky na tenise. Fňuk.

Cara Delevingne (27) a Ashley Benson (30) sa rozišli a Ignác prišiel o svoje najlepšie klientky. Bol ich veľkým fanúšikom, ich fotografiami mal oblepenú celú latrínu. Dievčence boli spolu takmer dva roky, prvýkrát ich Ignác nafotil v júni 2018. Vtedy takmer nikto neveril, že to spolu potiahnu až do roku 2020.

Láske je ale definitívne koniec. Tajné zdroje prezradili magazínu People, že ich vzťah jednoducho vyšumel.

Ono to vlastne aj sedí. Po dvoch rokoch zo vzťahu vyprchá zaľúbenosť a partneri musia začať makať na tom, aby to fungovalo aj naďalej. Cara a Ashley to radšej vzdali. V tomto prípade asi nebolo za čo bojovať. Biologické hodinky im netykajú, manželkami nie sú, deti nemajú, spoločnú hypotéku nesplácajú. A susedkin trávnik je vždy krajší, než ten váš.

Celý rozchod prebiehal takto: Cara odišla od Ashley a prichýlili ju sestry Margaret (25) a Rainey (30) Qualleyové. Roztomilé dcéry Andie MacDowell (62) asi poznáte. Ak nie, v galérii sa môžete pokochať. Ashley pozvánku nedostala. Neviem, čo sa v tom dome dialo a asi ani to radšej nechcem vedieť. (Ignác by naopak dal obličku za to, aby to videl!) Každopádne po čase prestala Cara sledovať Ashleyin Instagram a Ashley jej túto podpásovku opätovala. Prebehla som si ich účty, zatiaľ ani jedna z nich spoločné fotky nezmazala. Ku cti im slúži, že tých spoločných fotiek nie je veľa. Obe sa na Instagrame venujú najmä svojej práci.

Dajme teda papá tomuto vzťahu. Ja sa už veľmi teším, akú mastnáčku si Cara nabalí. Tiež som zvedavá, či sa Ashley vráti k vtákom.

Zbohom buď letiskový cmučok

Cara a Ashley sa rozišli

Dovidenia tenisové francuzáky

Cara a Ashley sa rozišli

 

Pápa vaňové maznanie. Inak, túto ma Ignác zarámovanú

Cara a Ashley sa rozišli

 

Toto sú sľúbené sestry Qualleyové. Obe sa venujú modelingu a herectvu. S Margaret (vľavo) chodil Pete Davidson

Cara a Ashley sa rozišli

A toto je Cara vo svojej najlepšej forme. Ignác práve odišiel na latrínu.

Cara a Ashley sa rozišli

Aj Ashley dokáže vyraziť dych. Ale jej tvár je pre mňa nezapamätateľná. 

Cara a Ashley sa rozišli

Zdroje: people.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk