Ako vonia Harry Styles?

pridal Pivonia 12.5.2020 o 21:17
Ako vonia Harry Styles?


Ako kašmírová vanilka! Ako vonia kašmírová vanilka? Ani srnka netuší.

Každá poriadna fanúšička by mala mať možnosť oňuchať svojho celebritného vyvoleného! Ja by som si veľmi rada očuchala napríklad Adama Drivera (36) alebo Hugha Jackmana (51). A trošku aj Keanu Reevesa (55), ale v jeho prípade si nie som istá, či by sa mi to, čo cítim, páčilo.

Bohužiaľ sviečky s vôňou mojich vyvolených zatiaľ v predaji nie sú. Dúfajme, že sa to čoskoro zmení, keďže sviečky sú momentálne in, však Gwyneth.

Fanúšičky Harryho Stylesa (26) sú vo vytržení, pretože sa v obchodoch objavila vonná sviečka, ktorá údajne vonia celkom ako Harry. Počujete to pišťanie? To sú milióny dievčat po celom svete, ktoré práve dosiahli hromadný orgazmus.

Poďme už k samotnej sviečke. Je úplne lacná, stojí len trápnych 6, 99  dolárov a predával ju americký reťazec Target. Asi ste si všimli minulý čas. Vôňa s názvom „kašmírová vanilka“ spôsobila ošiaľ a takmer okamžite sa vypredala. Plačete? Neplačte!

Máte aj inú možnosť, ako si očuchať Harryho Stylesa. Môžete si kúpiť parfum od Toma Forda (58) s názvom Tabacco Vanille. Presne tento parfum totiž Harry používa a jeho vôňa je veľmi podobná vôni lacnej sviečky od spoločnosti Target. Parfum už bohužiaľ nie je vôbec lacný. Fľaštička stojí 240 dolárov.

Ja sa priznám, že predstava, že muž vonia ako vanilka je pre mňa silno odpudivá. Muž nemá voňať ako vanilka. Muž má voňať ako oceán, ako púšť v noci, ako nekonečné lesy Vihorlatu. Primiešajte k tomu korenie a štipku potu. Áno, presne tak by voňal Hugh Jackman. Dajte vedieť, koho by ste chceli ovoňať vy.

Ako vonia Harry Styles?

Priznám sa, že by som to celkom rada ovoňala. Škoda, že to nepredáva Lidl.

Ako vonia Harry Styles?

 

Originál od Toma Forda

Ako vonia Harry Styles?

 

A dajme si aj niekoľko Harryho fotiek. Na tejto skúma svoju štítnu žľazu

Ako vonia Harry Styles?

 

Na tejto ráta zubné kazy

Ako vonia Harry Styles?

Tu sa snaží prečítať písmenká na tabuli u očného.

Ako vonia Harry Styles?

 

S dlhými vlasmi. Dobre, že to strihol

Ako vonia Harry Styles?

 

Snažím sa nájsť nejakú jeho sexy fotku, ale zlyhávam na plnej čiare

Ako vonia Harry Styles?

 

Kašlime už na Harryho Stylesa. Ako by voňal Hugh Jackman? Internety píšu, že používa voňavku Grey Vetiver od Toma Forda. Je to citrusovo-drevnato-korenistá vôňa.

Ako vonia Harry Styles?

 

Ako vonia Keanu Reeves? Vraj používa parfum od Helmut Langa, Cuiron Pour Homme. V tejto voňavke budete cítiť tóny citrusov, kože, korenia, pižma a tabaku.

Ako vonia Harry Styles?

Parfumy Toma Hardyho a Adama Drivera som nevypátrala. Dajme si napríklad Georga Clooneyho. Ten používa voňavku Green Irish Tweed. Podľa výrobcov je „dokonalá na prechádzku írskym vidiekom a takisto sa hodí na červený koberec.“

Ako vonia Harry Styles?

 

Justin Bieber používa voňavku Carolina Herrera for Men. Ak by ste si ňuchli k Bieberovi, cítili by ste okrem marihuany aj levanduľu, klinčeky, santalové drevo a ambru.

Ako vonia Harry Styles?

 

Zdroje: mirror.co.uk, scentertainer.net, notino.sk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk