Hollywood sa rozvádza!

pridal Pivonia 23.5.2020 o 20:31
Hollywood sa rozvádza!


Alebo aspoň rozchádza. Môže za to korona? Alebo sa len stratila láska?

Podnadpis tohto článku mi do hlavy dostal pesničku Detektívka od Elánu. Poznáte nejaký humánny spôsob, ako ju odtiaľ dostať? Pneumatické kladivo by som vyťahovala z garáže len veľmi nerada. A prekrývať Elán Desmodom sa mi tiež nechce.

Kašlem na Elán, venujem sa dôležitejším veciam. Kašlem na Elán, venujem sa dôležitejším veciam… Od Tatier k Dunaju, siroty spievajú…

Ok, už som späť. V priebehu apríla a mája pribudlo celkom dosť rozvádzajúcich sa celebritných párov. A nielen celebrity sa rozvádzajú. Psychológovia vo veľkom strašia, že za všetko môže korona. Mnoho ľudí si totiž počas karantény uvedomilo, že ich polovičky sú narušení jedinci. Možno je to prípad aj niektorých nasledujúcich bývalých dvojíc.

Mary-Kate Olsen (33) a Olivier Sarkozy (50)

Hollywood sa rozvádza!

Ktorý z týchto dvoch je magor a ktorý obeť? Podľa internetovej šuškandy je Olivier ten zlý. Mary-Kate má väčší majetok ako jej pán manžel. Podľa všetkého má aj podpísanú predmanželskú zmluvu, ale Olivier jej neváha strpčovať život. Mary-Kate podala žiadosť o rozvod ešte v apríli. V New Yorku však momentálne kvôli Covid-19 úrady fungujú v obmedzenom režime. Jej žiadosť zamietli. Olivier ju medzitým vykúril z ich spoločného apartmánu, Mary-Kate si musela v neľahkej situácii hľadať narýchlo nové bývanie. Predpokladá sa, že Olivier bude chcieť apartmán predať a zarobiť si na dôchodok. Dôvodom ich rozvodu bolo podľa tajných zdrojov dieťa. Ona ho chcela, on nie. Manželmi boli od roku 2015.

Megan Fox (34) a Brian Austin Green (46)

Hollywood sa rozvádza!

Úprimne, ja som prekvapená, že to spolu ťahali tak dlho. 10 rokov, tri deti, to je celkom fajn bilancia, na to, že ona bola svojho času najžiadanejšia cecka Hollwoodu a on (Brain) len obstaróžna zabudnutá hviezdička. Každopádne je koniec, šušká sa, že Megan má už aj náhradu. Deň po tom, ako manželia ohlásili rozchod, sa na youtube objavil klip od speváka Machine Gun Kelly. Megan v ňom hrá a je v ňom skoro taká sexy, ako pred rokmi. A práve s týmto chlapíkom vraj Megan trtká. Či je to pravda, netuší ani srna, ale veď uvidíme. Manželia vyhlásili, že budú robiť všetko preto, aby rozpad ich manželstva nemal vplyv na ich synov a tak sa budú naďalej stretávať a hrať sa na rodinu.

 

Klip od Machine Gun Kellyho. Nepanikárte. Je to len pseudonym.

 

Scott Disick (36) a Sofia Richie (21)

Hollywood sa rozvádza!

Aj tu sa už dosúložilo. Či nadobro, alebo len dočasne, rozhodnú PR stratégovia. Momentálne majú holúbkovia prestávku. Scott (známy ako bývalý Kourtney Kardashian) a Sofia (známa ako dcéra Lionela Richieho) boli spolu tri roky.

Timotheé Chalamet (24) Lily-Rose Depp (20)

Hollywood sa rozvádza!

Rok ubehol ako voda a šteniatka to zabalili. Timotheé je aktuálne v rebríčku mojich obľúbených hercov poriadne vysoko, chlapec zahrá ozaj všetko. Mohol by aj tie svoje PR vzťahy lepšie „zahrať“. A Lily-Rose Depp?

 

Takže, kde sa to len tá láska stratila? Bola to krádež? Mohla za to mládež?  







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk