Všetko najlepšie, Naomi!

pridal Pivonia 26.5.2020 o 23:08
Všetko najlepšie, Naomi!


Naomi Campbell oslávila päťdesiatku. Kto by to čakal, že sa jej po rokoch búrlivej mladosti dožije?

Nechcem byť v tomto článku hnusná, na narodeniny sa to nehodí. Na smeč mi však tentokrát nahrala samotná Naomi. 22. mája, v deň svojich narodenín zverejnila na Instagrame fotografiu, na ktorej sedí na gauči obklopená kvetmi. V komentári píše:

V prvom rade chcem povedať ĎAKUJEM za všetku narodeninovú lásku, blahopriania a požehnania. Tým, ktorí so mnou prežili všetky vzostupy a pády, tým, ktorí ma držia na správnom chodníku a tým, ktorí stoja na mojej strane, som navždy vďačná. Bez vás by som tu nebola, bez vás by nebola žiadna Naomi.

Naomi si prešla kadečím, stránky bulvárnych plátkov napĺňala najmä svojou agresivitou, ale aj závislosťou na drogách a alkohole. Je priam zázrak, že sa napokon dožila päťdesiatky. Už dlhšie však mám pocit, že je v pohodke, roky búrlivej mladosti sú definitívne preč. Tak hádam to dotiahme aspoň do osemdesiatky. Tfuj-Tfuj.

Pozrime sa aj do jej životopisu, takéto jubileum si to žiada.

Naomi Eleine Campbell sa narodila 22. mája 1970 v Londýne. Nikdy nepoznala svojho biologického otca, pretože tento hajzlík opustil jej mamu, keď bola v 4. mesiaci tehotenstva. Na rodnom liste teda Naomi nemá uvedené žiadne meno otca. Prvýkrát sa objavila na verejnosti už keď mala 7 rokov, vystupovala vo videoklipe Boba Marleyho Is This Love. Keď mala 15 rokov zaujala počas nakupovania lovkyňu talentov Beth Boldt, ktorá si ju vzala pod svoje krídla. Ešte pred 16. narodeninami sa Naomi objavila v britskom Elle. Časy jej najväčšej slávy prišli na konci 80. a v 90. rokoch. Bola jednou zo 6 modeliek svojej generácie, ktoré sa pýšili titulom supermodelka. Počas svojej bohatej kariéry spolupracovala asi s každým, kto vo svete módy niečo znamená. Zatiaľ nevyzerá, že by sa zbierala na dôchodok, je aktívna aj na sociálnych sieťach, na Youtube má seriál No Filter with Naomi, kde sa rozpráva s rôznymi hosťmi, napríklad so Cindy Crawford (54). Obe sú perfektne mumifikované, nemusíte sa báť pustiť si to. Akurát tie ich rečí sú dosť jalové. Ja som vydržala len minútu, ale vy máte možno väčšiu výdrž.

Naomi Cambell nebola nikdy vydatá, dvakrát sa jej podarilo neúspešne zasnúbiť. Prvýkrát s Adamom Claytonom z kapely U2, druhýkrát s šéfom formuly 1 Flaviom Briatore. Naposledy ju spájali z Liamom Paynom (26) z One Direction. To už ale rozhodne neplatí, keďže Liam medzitým chodil s modelkou Mayaou Henry. Naomi je teda aktuálne slobodná, ak by mal niekto záujem.

 

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Naomi potešila svojich fanúšikov aj spomienkovými fotografiami.

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Trojročné Naomiatko

Všetko najlepšie, Naomi!

This is Love Od Boba Marleyho a sedemročná Naomi

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Ak sa vám chce, skúste ju hľadať v tej záplave deciek

 

1986

Všetko najlepšie, Naomi!

 

1988

Všetko najlepšie, Naomi!

 

1989

Všetko najlepšie, Naomi!

Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatiana Patitz, Christy Turlington, Cindy Crawford

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Vogue 1988

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Vogue 2019

Všetko najlepšie, Naomi!

 

Ak sa veľmi nudíte, môžete si dať aj toto

 

Zdroje: dailymail.co.uk, en.wikipedia.org, theguardian.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk