Markleovci v novej biografii

pridal Enchilada 29.5.2020 o 17:28
Markleovci v novej biografii


Ste všetci pripravení na 11. august?

V tento historický deň sa totiž dostane do predaja knižka s názvom Nájdenie slobody: ako sa tvorí moderná kráľovská rodina. Nie, nerobím si srandu, keď poviem, že pôjde o úprimný, odzbrojujúci portrét sebavedomého, vplyvného a moderne zmýšľajúceho páru, ktorý sa nebojí prelomiť tradície, je odhodlaný nájsť novú cestu mimo žiary reflektorov, a ktorý je oddaný myšlienke vybudovania humanitárneho odkazu, ktorý spôsobí zásadnú zmenu vo svete. Takto toto veľdielo totiž prezentuje Amazon.

Asi budem z tých jednoduchších. Najprv som totiž nechápala, prečo sa tu spomína nejaký pár. Všetci predsa dobre vieme, že pôjde o úprimný, odzbrojujúci portrét ex-herečky, ktorej britská kráľovská rodina zlomila dušu, rozbila romantické predstavy o živote patricijov, a tak všeobecne hodila hračky do kanála. Potom som nerozumela, ako tento sebavedomý pár vlastne odišiel zo žiary reflektorov, keďže v LA ich je viac na meter štvorcový než u nás rúšok. Keď som sa teda postavila, aby som si uvoľnila kábel, zas mi nešlo do hlavy, aký humanitárny odkaz tu mal autor na mysli. Premýšľam. Možno, že rozvážanie sa na súkromných lietadlách multimilionárov a bývanie v losangelskej vile Tylera Perryho (50) je nový druh humanitárnej pomoci, o ktorom som ešte nepočula. Nakoniec, na tých 24 500 štvorcových metroch musí pracovať toľko ilegálnych prisťahovalcov, že by to vyvstalo na menší štát. Teda prečo nie.

Dobre, ale čo ten názov? Ak vo vás nájdenie slobody evokuje dramatický príbeh unesenej a znásilňovanej africkej dievčiny alebo investigatívneho novinára, nespravodlivo uväzneného v Thajsku, potom sme mimo viacerí. Tuto mladá pani si vytrpela onakvejšie príkoria. Nič to zato, že si to vybrala sama a profituje z toho doteraz. Teda pardón, už až tak neprofituje. Svet obehla zdrvujúca správa, že princ Harry (35) a jeho manželka Meghan Markle (38) prišli o osobnú ochranu, poskytovanú im britskými policajnými zložkami po tom, čo sa rozhodli presťahovať do Severnej Ameriky. Tí dvaja sa však vo svete nestratia. Neváhali a najali si ako náhradu súkromnú bezpečnostnú službu v cene smiešnych 4 miliónov libier ročne, ktoré, ako zistili, vlastne akosi nemajú z čoho platiť.

Trikrát hádajte, koho bežal Harry na druhý deň poprosiť o prašule.

Ak ste hádali princa Charlesa (71), máte recht. Pre Meghanino dobro dúfam, že v jej novej biografii nebude nič pikantné o ňom alebo jeho matke, Williamovi (37), Kate (38) a zvyšku rozvetvenej rodiny. Ťažko sa jej bude vysvetľovať exekútorovi, že ona teraz dočasne nemá žiaden príjem a jej muž vlastne ešte ani nikdy nikde nepracoval.

Nuž, či už ste Meghaninými fanúšikmi ako Omid Scobie, novinárka a spoluautorka tohto diela alebo práve naopak, jedno musíte uznať. Život tejto podarenej dvojice, najmä odkedy odišli z UK, je taký bizár, že knižka o ňom by mohla byť celkom zábavné čítanie, aspoň na ten záchod. A možno sa už konečne dozvieme, či sa Meghanina herecká kariéra chystá alebo nechystá vstať z mŕtvych. BlindGossip nás už tak dlho presviedča o tom, že jej ambície sú skutočné a grandiózne, že tomu začínam pomaly veriť.

Markleovci v novej biografii

 

Takýmto lietadielkom ich Tyler perry previezol z Vavcouveru po prepuknutí korony

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

Tu realizujú svoj humanitárny odkaz

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

 

Takto si to strolovali ulicami LA minulý týždeň

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

 

S Archiem

Markleovci v novej biografii

 

Markleovci v novej biografii

Aj videjko

 

A aby sme im nekrivdili, boli sa aj odfotiť v charite. Údajne počuli, že chudoba hladuje počas koronavírusu ešte viac

Markleovci v novej biografii

 

Zdroje: tatler.com, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk, dailymail.co.uk

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk