Sliepky si skočili do vlasov

pridal Pivonia 3.6.2020 o 20:59
Sliepky si skočili do vlasov


Zdá sa, že Lea Michele z Glee je falošná mrcha.

Sú tu nejakí fanúšikovia Glee? Ja som videla dokopy asi pol dielu, takže osoby, o ktorých bude tento článok ani nepoznám. Ale čert to ber, je to sranda, takže poďme na to.

Hlavnou aktérkou tejto aférky je Lea Michele (33), ktorá v seriáli stvárnila Rachel Berry. Google mi hovorí, že bola jednou z hlavných postáv.

Lea sa na svojom Twitteri vyjadrila k súčasnej napätej situácii v Amerike. Kvetnato sa postavila na stranu George Floyda, ktorého zabili policajti.

„George Floyd si toto nezaslúžil. Nie je to ojedinelý incident a musí sa to skončiť. #BlackLivesMatter“

Na sociálnych sieťach to momentálne vrie, mnohí ľudia, ktorí v showbiznise niečo znamenajú, sa postavili na stranu Georga Floyda a žiadajú spravodlivosť a rovnosť. Lea jednoducho napísala to, čo je v tejto dobe in.

To sa jej však škaredo vypomstilo. Na jej status zareagovala Samantha Ware (28), černoška, ktorá si spolu s Leou zahrala v seriáli Glee. Stvárnila tu Jane Hayward.

„Pamätáš si, keď si spravila z môjho prvého televízneho vystúpenia skutočné peklo? Pretože ja nikdy nezabudnem. Každému si povedala, že keby si mala príležitosť vyserieš sa do mojej parochne. A to bola len jedna z mnohých traumatizujúcich udalostí, ktoré ma nútili prehodnocovať svoju kariéru v Hollywoode.“

Samantha to všetko napísala veľkými písmenami, takže tá trauma musela byť ozaj devastujúca.

Na stranu Samanthy sa postavili aj ďalšie hviezdičky z Glee, Alex Newell (27), Amber Riley (34) a Dabier Snell. Dabier napísala na Lein Twitter:

„Dievča ty si ma nenechala sedieť pri stole s ostatnými členmi štábu, pretože „k vám nepatrím“. Po*** sa Lea.“

Lee jej situáciu veru nezávidím. Je možné, že medzi ňou a jej kolegami bola len obyčajná ľudská nevraživosť, ktorá nemá nič spoločné s rasizmom. Ale na čele jej prischla veľká blikajúca nálepka „rasistka“. Ak v tomto momente dostanete nálepku rasista, môžete kľudne skončiť s vybitými oknami a zubami.

 

No však dobre, buď rasistka. Ale alibisti sú tá najhoršia fajta 

Sliepky si skočili do vlasov

 

A tu je Samantha Ware, ktorá miluje veľké písmenká

Sliepky si skočili do vlasov

Aby ste vedeli, že si nevymýšľam

Sliepky si skočili do vlasov

 

Na youtube som objavila aj ich spoločnú scénku zo seriálu Glee

 

Tu je Samantha a jej spev

Dajme aj Leu nech som spravodlivá

 

Zdroje: variety.com, twitter.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk