Korytnačky a zajace

pridal Pivonia 7.6.2020 o 10:29
Korytnačky a zajace


10 provokatívnych vzťahov showbiznisu, v ktorých je žena tá staršia a často aj úspešnejšia.

Idem sa rovno zamyslieť nad slovom „provokatívny“ v nadpise. Rozmýšľam, či ešte aj v dnešnej dobe spôsobujú vzťahy, v ktorých je žena o niekoľko rokov staršia ako jej partner, pobúrenie. Úprimne, ešte pred desiatimi rokmi mi to pripadalo zvláštne. Dnes už som ale aj ja stará korytnačka a predstava mladšieho, úžasne vyvinutého a tak trochu bláznivého partnera je mi vlastne celkom sympatická (Manžel môj drahý, dúfam, že toto nečítaš). Starým chlapom štetky tolerujeme, mali by sme konečne začať tolerovať starým babám ich štetcov. Rovnoprávnosť musí byť.

Tieto dámy si nabalili mladších a nepochybne nádherných partnerov. Závidíme alebo zazeráme?

Robin Wright a Clement Giraudet

Herečka Robin Wright (54) si tohto plemenného býka vzala v roku 2018. Clement je módny návrhár a je od Robin o 18 rokov mladší.

Korytnačky a zajace

 

Courtney Love a Alex Hemsley

Courtney (55) sa má pomaly rozkladá. Nedávno ju Ignác odfotil na prechádzke s 34-ročným Alexom Hemsleym. Vraj sa spolu karanténujú a Alex jej možno pri tom aj tancuje. Kedysi si totiž zarábal na živobytie striptízom.

Korytnačky a zajace

 

Shakira a Gerard Piqué

10-ročný rozdiel medzi Shakirou a jej sexi futbalistom Gerardom nevzbudzuje žiadne pohoršenie. Prečo? Pretože Shakira, mrcha krpatá, rozhodne nevyzerá na svojich 43 rokov. Labute sú spolu od roku 2011 a majú dve deti.

Korytnačky a zajace

 

Priyanka Chopra a Nick Jonas

Priznám sa, že som ani nevedela, že je medzi nimi taký veľký vekový rozdiel. Priyanka má 37 rokov, Nick 27. Manželmi sú od roku 2018. Napriek tomu sa na BlindGossip pravidelne objavujú články, ktoré tvrdia, že Nick je homosexuál v utajení. Mám pocit, že je to už dosť obohraná pesnička. Keď má úspešný muž staršiu ženu, hneď sa vynárajú špekulácie, že to nie je celkom podľa kostolného poriadku. To ma privádza k ďalšiemu menu.

Korytnačky a zajace

Deborra-Lee Furness a Hugh Jackman

 13-ročný vekový rozdiel, dve adoptované deti a láska pevná ako skala, napriek všetkým klebetám. Deborah má 64 rokov, Hugh 51.

Korytnačky a zajace

 

Lisa Bonet a Jason Momoa

Sú vzťahy, v ktorých presne viete, že mladší muž je so staršou ženou len pre peniaze a pre záujem bulvárnych novinárov. Existujú však aj vzťahy, ktoré už na prvý pohľad šľapú ako švajčiarske hodinky. Chémia medzi Jasonom (40) a Lisou (52) je zreteľná a elektizujúca a 12- ročný vekový rozdiel na tom nič nemení.

Korytnačky a zajace

 

Madonna a Ahlamalik Williams

Madonna (61) je priekopníčka v chodení s mladšími zajačikmi. Vystriedala ich už niekoľko. Momentálne chodí so svojim tanečníkom Ahlamalikom Williamsom (26), ktorý je od nej o 35 rokov mladší.

Korytnačky a zajace

 

Tilda Swinton a Sandro Kopp

Tilda (59) má takého chlapa, až mi slinky tečú. Pred očami verejnosti ho však poctivo skrýva, nekomentuje ani 18-ročný vekový rozdiel medzi nimi. Stretli sa na nakrúcaní filmu Narnia v roku 2004. Ona hrala Bielu čarodejnicu a on kentaura.

Korytnačky a zajace

 

A ja som bola v tom, že Tilda je lesbička. A ona takto.

Korytnačky a zajace

Mariah Carey a Bryan Tanaka

Mariah (50) a choreograf Bryan Tanaka (37) sú spolu od roku 2016. Ich vzťah je dosť hojdačkový, chvíľu hrozí rozchod, chvíľu si hrkútajú.

Korytnačky a zajace

 

Sam Taylor-Johnson a Aaron Taylor-Johnson

Sam (53) je filmová režisérka a Aaron (29) je herec, ktorého možno poznáte z filmov Avengers, Anna Karenina či Kick-Ass. Obaja svorne prehlasujú, že sú spriaznené duše a že vekový rozdiel pre nich nehrá žiadnu rolu. Keď sa spoznali, Aaron mal 19 a Sam 42. Pamätám si, že sa vtedy zodvihlo veľa pobúrených obočí. Manželia však už 10 rokov žijú (s)pokojne a bez škandálov, tak hádam sa to už vstrebalo.

Korytnačky a zajace

 

Zdroje: dailymail.co.uk, vergecampus.com, elle.com.au

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk