Cindy Crawford na prechádzke

pridal Nikky 16.6.2020 o 8:09
Cindy Crawford na prechádzke


Tak čo pikoškári, zmiatla som vás titulkou? Predpokladám, že väčšina z vás rozpoznala na fotke Caitlyn Jenner (70), ktorá sa nenápadne podobá na menovanú supermodelku. A to teda nie je kompliment.

Starý Bruce, teda pardón Caitlyn si vykračovala po Malibu a neunikla pozornému oku Ignáca. O Caitlyn nebolo dlhšiu dobu počuť (chvalabohu) a vie sa, že strávila karanténu s frajerkou vo svojom dome v Californii.

Taká technická otázka ? Keďže zrejme stále nemá vagínu a má priateľku, to z nej robí hetero ženu, alebo je vlastne lesbička ? Nejak som sa v tomto stratila a bojím sa napísať niečo na tému LGBT a „dženderov“, aby som nebola ukameňovaná bojovníkmi za práva menšín. Ale mne je to vlastne jedno, nech si robí čo chce. Keď sa tak cíti dobre, nech sa pre mňa preoperuje aj na slimáka.

Inak počula som, že aj naša pikoškárska hviezda Rodrigo Alves (36) alias Ken, a najnovšie Barbie, už ľutuje, že sa dal preoperovať na ženu a považuje sa za „rodovo neutrálneho“.

Ale späť ku Caitlyn, po tom, čo sa od nej dištancuje celá Kardashian família a ponuky práce sa nehrnú, zvažuje pokračovanie svojej reality show „ I am Cait“. Vzhľadom na to, že v tejto rodine má každý člen svoju reality (trash) show, nič prekvapivé.

Cindy Crawford na prechádzke

V Amerike okrem debility zúri aj korona, ale Cait bez masky. „Ale okamžite si dajte masky na tie papule!“ (čítajte to hlasom Nory Mojsejovej)

Cindy Crawford na prechádzke

 

Už neplatí pravidlo že dámy nad 60 by si mali zakrývať kolená ?!

Cindy Crawford na prechádzke

 

Cait s frajerkou Sophiou Hutchins (23) si vybehli na večeru. Tá slečna, čo si zakrýva mobilom tvár, je Kylie Jenner (22)

Cindy Crawford na prechádzke

Doma v karanténe

Cindy Crawford na prechádzke

 

Vedeli ste, že ešte ako Bruce splodil 6 detí s 3 ženami? Okrem toho bol nevlastným otcom aj Kardashiankam, čiže dokopy to bol otec 10 detí. Teraz je to už ich matka?

Bruce a jeho 6 biologických detí

Cindy Crawford na prechádzke

 

A tu už je Caitlyn so svojou milovanou Sophiou (vidím, že majú aj rovnakého plastického chirurga). Na to, že má slečna len 23 rokov, vyzerá dosť opotrebovane

Cindy Crawford na prechádzke

Najnovší materiál od rodovo neutrálneho Roddyho. Chcete pikošku? :)

Cindy Crawford na prechádzke

 

Zdroje: instagram.com, dailymail.co.uk, wikipedia.org







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk