J. Lo zháňa dom na leto

pridal Pivonia 21.6.2020 o 11:58
J. Lo zháňa dom na leto


Dovolenku strávi pravdepodobne v Malibu.

Chystáte sa v lete do Chorvátska? Ja sa priznám, že my sme stále z tej korony vystrašení a tak toto leto budeme len na našej záhrade. Intenzívne však pracujeme na tom, aby sa náš dvor podobal na luxusné letovisko, aj gril sme kúpili aj lehátka. Podobne uvažuje aj Jennifer Lopez (50). Tento rok asi nikam neodcestuje, pretože máloktorý štát je taký blbý, aby púšťal cez hranice Američanov. J. Lo sa teda rozhodla, že si prenajme letný dom v Malibu, aby vychytala ten dovolenkový pocit a neopustila pritom Ameriku. Zatiaľ nevieme, aký opulentný domisko si vybrala, vieme len to, že sa nachádza priamo na pláži, a že mesačné nájomné bude 70 000 dolárov. Takisto vieme, čo mali Jennifer a Alex oblečené na obhliadke, tak obkukujte. Ja som už inak hrozne unavená z tých teplákov, legín, kaliopiek a elasťákov. Moja estetická duša túži konečne vidieť nejaké nádherné róby. Zdá sa, že táto koronakríza nemá vôbec vkus. 

J. Lo má ešte jednu novinku. Kvôli korone musela preložiť svadbu s Alexom Rodriguezom (44) na neurčito. Mali sa brať v lete, pozvánky už boli rozposlané, šaty navrhnuté, ale napokon z toho nič nebude. Ja by som chcela touto cestou Jennifer pogratulovať. Aspoň niekomu priniesla korona niečo dobré. Jennifer a Alex sú spolu od roku 2017, zasnúbili sa v marci 2019. Obaja majú dve deti z predchádzajúcich manželstiev.

J. Lo zháňa dom na leto

 

Jennifer a jej bodyguard. Pardón, snúbenec.

J. Lo zháňa dom na leto

 

Pre mňa je toto asi najodpudivejší chlap showbiznisu. Ešte aj Marc Anthony (51) bol popri ňom fešáčisko.

J. Lo zháňa dom na leto

 

Rodinná fotečka, spolu s Jenniferinými deťmi a ňuňu šteniatkom. 

J. Lo zháňa dom na leto

Rodina spolu trávila dlhé mesiace v karanténe v tejto vile. Okrem Jenniferiných dvojičiek Emmy a Maxa (12) s nimi boli aj Alexove dcéry Natasha (15) a Ella (12). Tento domček sa nachádza na Floride a rozhodne sa nehodí na letnú dovolenku.

J. Lo zháňa dom na leto

 

J. Lo zháňa dom na leto

 

J. Lo zháňa dom na leto

 

Médiá a fanúšikovia prirovnávajú ich dom k domu vo filme Parasite. A ja tam vidím istú podobu. Bohvie, čo má Jennifer ukryté v pivnici. 

J. Lo zháňa dom na leto

Dom z filmu Parasite. Akurát ten bazén mu chýba

J. Lo zháňa dom na leto

 

Čože je to päťdesiatka, keď stále vyzeráš sťa tridsiatka

J. Lo zháňa dom na leto

 

Zdroje: dailymail.co.uk, justjared.com, metro.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk