Winona Ryder vs Mel Gibson

pridal Pivonia 27.6.2020 o 21:45
Winona Ryder vs Mel Gibson


Winona ho obvinila z toho, že ju urážal pretože je židovka. Mel vyhlásil, že Winona klame.

Začalo to celkom nevinne. Winona Ryder (48) poskytla rozhovor pre The Sunday Times. Hovorila v ňom napríklad aj o tom, že pre ňu, ako pre židovku, nebolo jednoduché presadiť sa v Hollywoode. Raz nedostala úlohu v nejakom dobovom filme, pretože podľa producentov vyzerala príliš židovsky na aristokratku. Okrem toho vyrozprávala Winona príbeh, ktorý sa odohral na nejakej párty v roku 1996. Winona tam bola spolu so svojim homosexuálnym kamarátom Kevynom Aucoinom a bol tam aj Mel Gibson (64). Ten sa najskôr obul do Kevyna, spýtal sa ho, či od neho nechytí AIDS. Potom sa téma zvrtla na židov a Mel sa Winony opýtal, či nie je aj ona “oven dodger”.

Winona bola vtedy z tohto slovného spojenia tak isto prekvapená ako ja dnes. V angličtine sa takto hanlivo označujú židia. Oven, čiže pec, odkazuje na to, že sa počas druhej svetovej vojny židia spaľovali v peciach a dodgers sú okrem iného opečené kukuričné placky.

Mel Gibson sa proti jej tvrdeniu ohradil a povedal, že je to 100% nepravda. Winona mu cez médiá odkázala:

Verím vo vykúpenie a odpustenie a dúfam, že pán Gibson našiel zdravý spôsob ako bojovať proti svojim démonom. Ja však nie som jeho démon.

Nie je to prvýkrát, čo Winona tento incident vytiahla. Už v roku 2011 o ňom hovorila pre GQ magazín.

Mne teda nepríde od Winony pekné, že opäť vyťahuje špinavé prádlo. Áno, doba pokročila a dnes tento príbeh možno zarezonuje viac ako pred rokmi. Gibson si však už kvôli svojmu antisemitizmu peklom prešiel a incident, počas ktorého ožratý vykrikoval protižidovské heslá mu dosť zničil kariéru. Som presvedčená, že dnes už si Mel na podobné vyhlásenia dáva bacha a hovorí ich tak akurát svojmu psovi.

Takisto Melova reakcia na Winonu nie je veľmi šťastná. Radšej sa mal trošku pokajať. Ja som totiž presvedčená, že v tých časoch trúsil jednu antisemitskú poznámku za druhou a myslel si, že je kráľom sveta a priľahlých galaxií.

 

Mel SantaClauson

Winona Ryder vs Mel Gibson

Winona Ryder, trochu desivá, trochu šialená, ale stále kočka

Winona Ryder vs Mel Gibson

 

Zdroje: globalnews.ca, thetimes.co.uk

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk