Barbíny a transky

pridal Nikky 30.6.2020 o 23:34
Barbíny a transky


Pamätajte, vy ste to chceli! Nedávno som písala pikošku o starom Brucovi alias Caitlyn Jenner (70), no a strhla sa tam celkom zaujímavá debatka na tému transgenderov, a okrem toho si poctivo čítam vaše komenty, a teda veľa z vás si prialo piškársku hviezdu Rodriga Alvesa (36), alias Kena a dnes už Barbie. Som hrdá, že práve ja som vám ho priniesla na pikošky, a popri Courtney Stoden (25) či Kardashiankam je to naozaj vďačný materiál.

Chcem apelovať aj na moralistov, čo sa občas vyskytnú vo fórach a komentároch, ešte stále sme na pikoškách a ešte stále si tu budeme robiť srandu z tehotných, čiernych, bielych či transiek. Neberte každú jednu vetu osobne a radšej sa zasmejte spolu s nami.

Ale spať k našej Barbie. Roddy, ako si teraz hovorí, je od januára oficiálne žena, ale po pár mesiacoch ho to prestalo baviť a vyhlasuje sa za „rodovo neutrálneho“. Neviem aké oslovenia takýto ľudia používajú, ale tipujem že „to a ono“.

 

Pohľad na tie silikóny ma bolí

Barbíny a transky

 

Barbíny a transky

 

Hlavne si to nepribližujte

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roddy Alves (@rodrigoalvesuk),

 

Keby sa niečo takéto ku mne priblíži s tým rozďaveným pyskom, tak utekám

Barbíny a transky

 

Roddy sa počas karantény ako každá normálna žena vyžral a tak to maskuje sťahovacími šatami

Barbíny a transky

 

Momentálne odletel do rodného Buenos Aires a už podozrivo dlho nič nezdieľal na story, tak mám taký zlý pocit, že si dal zas niečo spraviť. Inak v nedávnom rozhovore sa vyjadril, že nemôže už skoro vôbec dýchať nosom a niektoré plastiky nevyšli celkom podľa jeho predstáv, tak musí byť spokojný s tým čo má. Niekedy mi ho je normálne ľúto, aspoň teraz môže ten dokaličený nos maskovať rúškom

Barbíny a transky

 

Tu sa pozrite na zoznam hollywoodskych hviezd, ktoré majú sladké tajomstvo. Inak, ak ste fanúšikmi kvalitných konšpirácií, tak téma zmeny pohlaví je jedna z najprepieranejších, podľa konšpirácií je väčšina Hollywoodu zmenená z chlapca na dievča a naopak. Údajne tým slúžia Satanovi a „New World Order“.

Herečka Laverne Cox (48) je tiež bývalý chlapec

Barbíny a transky

 

Andreja Pejic (28) bola modelkou ešte aj v mužskom vydaní

Barbíny a transky

 

Sestry Wachowske (55) nech sú pre mňa za mňa aj motýľmi, ich kinematografia je pre  mňa to, čo ma zaujíma. Naposledy ma dostali seriálom Sense 8

Barbíny a transky

 

Chaz Bono (51) je hlavne celebritné dieťa. Ako obézna dcéra svojej matky Cher (74) nebol veľmi zaujímavý, tak to dal na chlapa

Barbíny a transky

 

O pokrvných dcérach Angeliny Jolie (45) Shiloh (14) a Vivienne (11) sa šepká kadečo, no fakt je, že staršia Shiloh už má za sebou niekoľko operácií na zmenu pohlavia, a nedávno podstúpila aj „operáciu bedrových kĺbov.“ Prezradila to sama Angelina  a aj keď nič nepotvrdila, je jasné, že z dcér sa stávajú synovia. Angelina sa vyjadrila, že podporuje ich rozhodnutia, že je na ne hrdá a ako matka veľmi otvorená. Nech som akýkoľvek liberál, nechať toto spraviť svojim maloletým deťom mi príde choré a zvrátené. Nikto ma nepresvedčí, že 14 ročné dieťa si je plne vedomé tohto rozhodnutia.

Nechať zdravému dieťaťu do*ebať bedrové kĺby v puberte, to chce silný žalúdok

Barbíny a transky

 

Barbíny a transky

 

Čo myslíte, bude aj z Vivienne (vpravo) chlapec)?

Barbíny a transky

 

Tu máte ako takú chuťovku reálny dokument o ľuďoch, ktorý podstúpili zmenu pohlavia, oľutovali to, no a zmenili to naspať. Dve full operácie zmeny pohlavia sú pre telo dosť záhul a to nehovorím o následkoch na psychiku až do konca života

 

Zdroje : instagram.com, youtube.com, edition.cnn.com, Insider.com



Zaradené pod: Roddy Alves, Rodrigo Alves, wtf, omg




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk