Dan Stevens je sexoš na dnes

pridal Pivonia 14.7.2020 o 21:47
Dan Stevens je sexoš na dnes


Toto privilégium si vyslúžil najmä svojim výkonom vo filme Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Už ste to videli? Ja som sa tentokrát nemusela vôbec premáhať. Na film s krkolomným názvom  Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga som sa tešila už od prvého traileru.

Dvaja starnúci speváci z Islandu sa už roky snažia dostať do Eurovízie, ale produkujú takú záchodovú hudbu, že nie je dosť dobrá ani len pre tú Eurovíziu. Napokon sa im s pomocou šťasteny (a elfov!) podarí prebojovať až do finále. Islanďanov stvárnili nechutný Will Ferrell (52), ktorý je aj autorom scenára a všetkých piesní, a očarujúca Rachel McAdams (41). Oboch ich však podľa mňa strčí do vrecka Dan Stevens (37), ktorý vo filme stvárnil ruského favorita na víťazstvo Alexandra Lemtova. Jeho postava sa na začiatku javí ako taký prvoplánový slizniak, ale napokon… Viete čo? Nebudem tu spoilerovať, pozrite si to to. V tomto prípade skutočne odporúčam, hlavne ak máte radi ten typ filmov, v ktorých sa partičke looserov podarí splniť navonok nedosiahnuteľný sen. Z brucha mi napadá Ľadové ostrie, Hriešny tanec, Kokosy na snehu.

Fire Saga má však oproti týmto filmom ohromné plus. Sú v nej piesne, z ktorých každá by sa s prstom v nose mohla dostať do finále Eurovízie. Ak sa Eurovízia okolo vás čo i len obtrela, určite si tie opulentné gýčové vystúpenia užijete. Ja sama som videla len ten ročník, v ktorom trapošila Nela Pocisková a Kamil Mikulčík a napriek tomu som sa tetelila blahom pri množstve vtipných odkazov. Aby som len nechválila, podľa mňa je film zbytočne dlhý a ten silný odpor k Willovi Ferrellovi sa len veľmi ťažko prekonáva.

Poďme ešte k Danovi. Určite si ho pamätáte ako Matthewa Crawleyho z Downton Abbey. Dan vydržal v seriáli 3 sezóny a potom sa rozhodol, že vyskúša šťastie v Amerika. Dlho som mu túto zradu nevedela odpustiť, ale vyzerá, že mu to prospelo. Sám o tomto rozhodnutí povedal, že nechce byť do konca života zaškatuľkovaný ako ten uhladený gentleman z dobových filmov a seriálov.

Dan teda zdúchol do Ameriky, začal hrať na Broadwayi, získal hlavnú úlohu v komiksovom seriáli Legion a pamätať si ho môžete aj ako princa z disneyovky Kráska a zviera.

Životný príbeh Dana Stevensa je poriadne dramatický. Svojich skutočných rodičov nikdy nepoznal, ani po nich nepátral. V siedmich rokoch ho adoptoval manželský pár učiteľov. Danova puberta bola možno aj preto veľmi búrlivá, napokon však skrotol a stal sa poctivým platičom daní a živiteľom rodiny. V roku 2009 si vzal za manželku jazzovú speváčku Susie Hariet a splodil s ňou 3 deti. Fotky detí som na internete nenašla. Dan si prísne stráži svoje súkromie.

Viking a ľadová kráľovná na fjorde. Vďaka tomuto filmu budete pyšní na to, že ste Islanďania (aj keď ste Slováci!)

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Film nájdete na Netflixe

 

Will Ferrel je Američan, ale je obrovský fanúšik Eurovízie. Čaro tohto opulentného podujatia mu ukázala jeho švédska manželka. Európa sa bála, že Will točí paródiu na Eurovíziu, ale napokon je z toho veľká pocta.

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Dan Stevns ako Alexander Lemtov. Má to všetko čo má mať správna pieseň v Eurovízii. Sexuálne úchylnosti, desivý text, hroznú elektronickú hudbu a neadekvátnu dramatičnosť. Dan bohužiaľ túto pieseň nenaspieval, napriek tomu, že spievať rozhodne vie. Pôvodne mal naspievať pieseň spoločne so švédskym spevákom Eric Mjönes, ich hlasy sa mali zmixovať. Kvôli korone však napokon pieseň odspieval Eric sám.

Najradšej by som vám sem dala všetky tie piesne, ale budem sa krotiť, takže už len túto. Schválne, koľko známych eurovíznych tvári tu nájdete? Ja som našla len Conchitu Wurst (31) a Alexandra Rybaka. Ale mali by tam byť aj títo: John Ludvik, Anna Odobescu, Bilal Hassani, Loreen, Jessy Matador, Rybak, Jamala, Elina Nechayeva, Wurst and Netta.

 

Dan Stevens ako Matthew Crawley

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

A takto vie spievať Dan Stevens

 

Kto si ho adoptuje?

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Aj hrudník máme

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Dan starne do krásy. Je to voči ženám silne nespravodlivé

Dan Stevens je sexoš na dnes

"No jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou… zdechnou, " vyjadrila svojho času pocity ženského pokolenia režisérka Vera Chytilová.

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

S manželkou Susie Hariet

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Bizárik

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Šteniatko

Dan Stevens je sexoš na dnes

 

Zdroje: lidovky.cz, hellomagazine.com, nytimes.com, variety.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk