Farbičky, cecky, rite a väzenie

pridal Nikky 15.7.2020 o 9:56
Farbičky, cecky, rite a väzenie


Pýtate sa, že ako to všetko spolu súvisí? Kladiete si otázku kto je to éterické stvorenie na titulnej fotke? A kde sú cecky? Toľko otázok...a ja vám dám všetky odpovede.

Ako redaktorka pre vás píšem už rok a pol, a za ten čas som vám na pikoškách predstavila kopec kadejakých obskúrnych postavičiek cez Barbíny, Kenov, konšpiračné teórie, úchylných starých dedov atď. Dnes vám na pikošky hrdo prinášam amerického rapera menom Tekashi 6ix9ine, ktorý si tu svoje miesto určite zaslúži.

Nesúďte ma, hip hop a rap je moje „guilty pleasure“, túto hudbu počúvam (samozrejme mením žánre) a dosť dobre sa v nej orientujem.

Tekashiho rodné meno je Daniel Hernandez (24) a napriek nízkemu veku má za sebou špinavý život, ako sa na poriadneho rapera patrí. Veď viete, chudobný život v černošskom ghette, rozvrátená rodina, nemanželské decko, kriminalita a basa, klasika, to všetko tam je.

Nejdem tu vypisovať jeho životopis, to nás nezaujíma, len spomeniem fakt, že 69 sa prvýkrát preslávil v Čechách a na Slovensku, keď v roku 2017 hral na hiphopovom feste. Až po úspechu vo „východnej Európe“ sa začal zviditeľňovať v USA. A keďže tam je raperov ako nasra*ých, rozhodol sa popracovať na imidži a nejaká dobrá duša mu poradila, že dúhové dredy a farebné oblečká budú dobrý nápad.

Odvtedy vydával jeden singel za druhým a jeho uškriekaný rap mu zarobili milióny. Vo veku 24 rokov má 5-ročnú a 2-ročnú dcéru, samozrejme každú s inou ženou. Čo je ale najpodstatnejšie, od rannej mladosti bol členom gangu a v roku 2015 na párty jednoducho pretiahol 13-ročné dievča, „o ktorom si myslel, že má už 19“...uuupps.

Tieto sexuálne obvinenia a fakt, že ako člen gangu páchal rôznu trestnú činnosť vyústili do súdu, pri ktorom mu hrozilo, že si posedí až na doživotie. Strávil 13 mesiacov v base a vykúpil sa iba bonzovaním na veľké ryby z gangu. Teraz je von na podmienku (v Amerike je všetko možné) a veselo si pokračuje vo svojej kariére, zarába milióny, zo svojej obývačky natáča videá s elektronickým náramkom na nohe...

 

Oteckovia, dávajte pozor na svoje dcéry

Farbičky, cecky, rite a väzenie

 

1, 50 výšky (dobre, nebudem mu krivdiť, má 162 cm) a zbrane to je tá správna kombinácia

Farbičky, cecky, rite a väzenie

„Ja som si fakt myslel, že už má 19....vyzerala staršie“

Farbičky, cecky, rite a väzenie

 

S aktuálnou frajerkou Jade. Táto slečna je známa firma, jej indiánske meno by znelo „raperský matrac“. Tú škaredú kérku nad ľavým ceckom dievča raz poriadne oľutuje

Farbičky, cecky, rite a väzenie

 

Tu už máte jeho hudobnú tvorbu, nech sa páči. Duchaplné texty ako bonus

Dosť často spolupracuje s Nicki Minaj (37). Toto je ich najnovší počin, Tekashi a Nickina ozrutná riť a monštruózne cecky a do toho epileptické farebné efekty, to je len slabý odvar toho čo uvidíte, ak na toto video kliknete

 

Toto je jeho nové video. Dúhový krpec si naďalej natáča klipy z pohodlia domácej väzby, len upozorňujem že po zhliadnutí toľkých plastových rití si musíte vypláchnuť oči dezinfekciou. Ešte malá poznámočka, na natočenie tohto videa bolo spotrebovaných asi 500 litrov mlieka

 

Zdroje: Youtube.com, Hiphopdx.com, Billboard.com, Theguardian.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk