Nový párik?

pridal Pivonia 19.7.2020 o 9:19
Nový párik?


Chris Evans sa dáva dokopy s Lily James.

Zatiaľ píšem o ich možnom vzťahu len veľmi opatrne, nechcem im to zakríknuť. Čo ak si ešte oficiálne nepovedali, že spolu randia? Čo ak okolo seba iba krúžia a oťukávajú sa? Čo ak je už Chris zamilovaný, ale Lily ho berie len ako chvíľkové rozptýlenie? Alebo naopak?

Ignác zatiaľ vyfotil nádejný párik pri dvoch príležitostiach. Na romantickom posedení v parku, a v taxíku, ktorý mieril do hotela, v ktorom býval Chris na svojej návšteve Anglicka. Lily napokon do hotela vošla, takže predpokladám, že výmena telesných tekutín už prebehla na všetkých úrovniach, treba si však počkať, či to medzi miláčikmi bude fungovať aj na duchovnej úrovni.

Chris Evans (39), jeden z najkrajších hollywoodskych Chrisov, si veľmi váži svoje súkromie a vzťahy nezvykne prepierať na verejnosti. Blízke zdroje z jeho okolia v januári 2020 hlásili, že kapitán Amerika randí, ale nemá žiadnu exkluzívnu frajerku. Takisto Lily James (31), britské zlatíčko, nerada prepiera svoje vzťahy v bulvárnych médiách. V máji podľa všetkého po piatich rokoch ukončila svoj vzťah s Mattom Smithom (37), rozchod však ani jeden z nich oficiálne nepotvrdil. Matt sa však nejaký ten čas potuloval po Londýne so svojou kolegyňou The Crown Claire Foy (36) a bulvár špekuloval, či medzi nimi nie je niečo viac ako jej priateľstvo. Tieto klebety sa zatiaľ nepotvrdili.

Prešla som si aj zoznam žien, s ktorými Chris počas rokov na výslní akože randil. Väčšina z tých žien hlásila, že sú len „dobrí kamaráti“. Chris pred miliónmi rokov randil s Jessicou Biel (38), mal dlhotrvajúci vzťah s Minkou Kelly (40), počas ktorého prešli mnohými rozchodmi a udobrovaniami. Naposledy bol romanticky spájaný s herečkou Jenny Slate (38), rozišli sa ešte v roku 2018.

Takto vyzeralo rande v parku v Londýne. Rúška, zmrzlinka, to je vážna romantika

Nový párik?

 

A takto s rúškom sa mi Chris páči viac, môj pohľad sa aspoň sústreďuje výhradne na to, čo je na ňom pekné.

Nový párik?

 

Srandičky

Nový párik?

 

Žeby ju Chris znudil až do odpadnutia?

Nový párik?

 

Ale nie! Reč tela hovorí, že sa spolu ozaj dobre bavili. Ktovie, či bude Lily skutočnou frajerkou, alebo iba ďalšou „len kamarátkou“.

Nový párik?

 

Máme kontakt! Iskrička preskakujú ako divé!

Nový párik?

Zmrzlinovú párty ukončil taxík, ktorí oboch odviezol bohvie kam.

Nový párik?

 

A tu máme ďalšie rande. Lily a Chris boli spolu v nejakom nóbl klube, v skorých ranných hodinách nasadli do taxíka a odfrčali do Chrisovho hotela.

Nový párik?

 

Chris nastupuje do taxíka. Ignác v tomto momente naskakuje na svoju elektrickú kolobežku a púšťa sa za nimi.

Nový párik?

 

Po divokej nahánačke ulicami Londýna konečne taxík zastavuje pri Chrisovom hoteli. Chris vystupuje.

Nový párik?

 

Dohovára sa s vrátnikom, aby ho pustil dovnútra a pýta sa, či si môže zobrať na izbu aj slečnu z taxíka.

Nový párik?

 

Lily sa medzitým nenápadne obšmieta okolo hotela

Nový párik?

 

A konečne sa jej darí dostať dovnútra. Recepčný však trvá na tom, že sa mu podpíše na zadok. Chris Lily proaktívne objednáva aj raňajky do postele. Gentleman.  

Nový párik?

Dajme si ešte pár fotiek, aby ste vedeli, o kom to tu celý čas točím. Chris Evans je Kapitán Amerika

Nový párik?

V poslednej časti Avengerov si vypestoval aj briadku a u mňa tým získal body naviac

Nový párik?

Lily James si asi pamätáte najmä z Downton Abbey. Ale objavila sa aj v Popoluške, Baby Driverovi či Mamma Mia! Here We Go Again.

Nový párik?

 

Zdroje: dailymail.co.uk, popsugar.co.uk, elle.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk