Volá Britney o pomoc?

pridal Nikky 20.7.2020 o 16:19
Volá Britney o pomoc?


Sú celebrity, o ktorých píšem dosť nerada, lebo možno nie sú práve mojimi obľúbencami, no a potom sú tu celebrity, o ktorých píšem rada a sledujem ich život aj kariéru. Z tejto druhej kategórie je aj Britney Spears (38).

Britney bola môj tínedžerský idol ešte na začiatku tohto storočia. Keď si to poviem nahlas, znie to, akoby som bola vo veku Helenky Vondráčkovej, ale neľakajte sa, mám iba 33. No skrátka na jej hudbe a imidži som si fičala ako nejedno dievča v tej dobe. Hoci Brit bola dlhé roky kvalitný pikoškársky materiál a starý admin ju nazýval „retardom“, v poslednej dobe mi príde hlúpe robiť si srandu zo ženy, ktorá očividne nie je úplne psychicky v poriadku. Tak mi odpustite ak tento článok možno nebude prvoplánovo vtipný, možno miestami až smutný.

Na začiatok si dajme zopár faktov. Britney sa psychicky zrútila v roku 2007 a odvtedy, už nikdy nebola celkom v pohode. Od toho istého roku má jej život pod kontrolou jej otec. Pamätáte si ešte článok z minulého roka, keď sa jej otec na súde domáhal „dlhodobého núteného opatrovníctva svojej dcéry“? To znamená, že už 13 rokov je nesvojprávna. To je presne to isté, ako keby vaša 90-ročná babka s Alzheimerom nebola schopná sa postarať sama o seba a tak ju zbavíte spojprávnosti a šupnete do starobinca a vy sa stanete jej dlhodobým opatrovníkom. Až na to, že tá babka vám nezarába milióny.

Pre Britney to v praxi znamená že, citujem „nemôže sama rozhodovať o svojom zdraví, nemôže si najať právnika, nemôže cestovať a vychádzať z mesta bez dovolenia, nemôže šoférovať motorové vozidlo, nemôže sa stýkať s inými ľuďmi bez dovolenia svojho otca, nemôže otehotnieť (áno, aj na to musí mať povolenie), nemôže voliť, nesmie mať pri sebe väčší obnos peňazí (prakticky dostáva vreckové), nemôže sa vydať bez dovolenia, nemôže narábať so svojím majetkom a takisto sa stretávať so svojimi synmi bez dovolenia“, hoci má pridelených 30% starostlivosti o deti a takisto platí nemalé výživné svojmu ex Kevinovi Federlinovi (42).

Toto všetko a bizarné posty na sociálnych sieťach viedli fanúšikov k dohadom, že Britney volá o pomoc, že ju pravidelne dopujú liekmi, prípadne, že ju jej blízki týrajú. Zrodilo sa hnutie #freebritney a niekoľko stoviek fanúšikov sa už zhromaždilo na protestoch v celej Amerike. Napriek tomu, že to celé znie dosť komicky, ja si myslím, že bez vetra sa ani lístok nepohne a prezradím vám zopár vecí, ktoré jednoznačne podporujú túto teóriu.

1. Britney už pár mesiacov nepridala žiadnu fotku so svojimi deťmi, hoci sa o nej vie, že chlapcov veľmi ľúbi. Jej starší syn Sean (14) dokonca olajkoval #freebritney post na Twitteri.

2. Britney sa momentálne nevenuje žiadnej práci, nevolajú ju do žiadnych interview, hoci vieme, že je korona kríza, speváci tvoria aj doma.

3. Ešte minulý rok sa Brit údajne sama nechala zavrieť do blázinca na 30 dní. „Únava a starosti o zdravie svojho otca ju donútili stopnúť pracovné aktivity a oddýchnuť si vo wellness zariadení.“ Určite, hviezda čo má obrovskú vilu si potrebuje oddýchnuť v cvokárni a ešte sa tam aj nahlási sama. Niečo tu smrdí...

4. Jej matka Lynn Spears (65) komentovala niektoré príspevky hnutia #freebritney, kde spomenula, že jej dcéra je držaná v dome proti jej vôli, že si chce najať právnika, ale nemôže. Jej príspevky po niekoľkých hodinách zmizli. Britneyin dlhoročný psychiater Dr. Timothy Benson (48) zomrel záhadnou smrťou v auguste minulého roka (2019), krátko pred tým, ako sa Britney pokúšala otvoriť proces ohľadom jej opatrovníctva. Proces bol z dôvodu korona vírusu odložený na neurčito.

5. Za očividné dôkazy, že Britney nie je v poriadku považujem jej čudné príspevky na Instagrame. A keď hovorím čudné, tak tým myslím kvalitný bizár! Britney vyzerá strhane, miestami až zľaknuto, hovorí detským hláskom ako sa má super a aký je požehnaný deň a bodku tomu dávajú jej nepochopiteľné tanečné kreácie.

 

Plačlivým hlasom hovorí, ako si sviečkami podpálila fitko

 

Ustráchaným hlasom odpovedá na otázky fanúšikov, kýve sa pritom zo strany na stranu a očami kontroluje, či ide podľa scenára

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Psss can you imagine a world supply of designer clothes 😳😳😳😳😳😳😳😳☺️ !!!!!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

So strapatými vlasmi a padlými očami sa nás snaží presvedčiť o tom, aká je šťastná. Všimnite si ako očami čekuje niečo na ľavo

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is me and my baby before my boyfriend made me dinner … he’s playing chef now and I’m not complaining !!!! 🌸🌸🌸🌸

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

 

Je toto len sranda, alebo MK ultra?

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My niece’s Bday from when I was back home !!! We had such a good time .... 💋💋💋💋💋 !!!! PS you can’t see me wheeeee 😂 !!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

 

Čudné popisky k videám. Pridá nejaký príspevok, následne ho zmaže...

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today I put my favorite white top on .... ran outside .... took my shoes off in the grass and realized that imagination is more powerful than knowledge 🤔💭⭐️🌸✨!!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

 

Britney vyzerá akoby sa v nejakom štúdiu prechádzala hore dole bez akejkoľvek pointy. Takýchto príspevkov na jej instagrame je niekoľko

Tu máte aj tanečky. Fanúšikovia sa domnievajú, že v nich kóduje kadejaké znaky a volá o pomoc

 

Toto si určite pozrite celé, sú tam všetky iluminátske symboly a prvýkrát som sa na tom aj smiala, ale teraz už mi je len smutno

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billie 🤓🤓⭐️ !!!!! I know ..... I should makeup on and brush my hair but I just wanna dance 💃 !!!!! ⁣ ⁣ @billieeilish

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

 

Britney je vždy odfotená z vrchu, akoby v nejakom štúdiu. Údajne s ňou býva aj jej frajer Sam Asghari (26). Jej fanúšikovia si fičia na kvalitných konšpiráciách a často jej pod fotky píšu veci typu „ak si v ohrození, obleč si na ďalšiu fotku niečo červené.“ No a predstavte si, ona si niečo červené oblečie. Samotná Britney sa doteraz k tejto kauze zatiaľ nijako nevyjadrila, ale zrejme to ani nemá dovolené. Najdivokejšie konšpirácie siahajú až k MK ultra (hollywoodske iluminátske kontrolovanie mysle a hypnóza o ktorej dotyčný ani nevie), jej „handler“ má byť údajne jej otec a frajer. Prípadne, že reálna Britney je už dávno mŕtva a toto je len jej klon.  Okolo Britney je toľko tajomstiev a konšpirácií, vystačilo by to na ešte ďalší samostatný článok. Isté je, že tá žena nie je úplne v poriadku a dúfam, že nebudeme svedkami niečoho horšieho. Aký je váš názor, je to skutočnosť, alebo len bublina nafúknutá fanúšikmi?

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌺🌺🌺

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

 

Zdroje: Instagram.com (@britneyspears), Vanityfair.com, Theblast.com, hindustantimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk