Tom Hiddleston tají frajerku

pridal Pivonia 25.7.2020 o 15:48
Tom Hiddleston tají frajerku


Jeho nepriznaná sa volá Zawe Ashton.

Tom Hiddleston (39) býval na pikoškách veľkým miláčikom. Charizmatický predstaviteľ Lokiho si to však neskutočne pokašľal svojím srandovným 3-mesačným vzťahom s Taylor Swift (30), počas ktorého si na vodné radovánky obliekol tielko s nápisom I Love T.S. Mám silný dojem, že aj Tom toto extempore veľmi ľutuje a aj preto odvtedy randí v tajnosti a bez prítomnosti bulváru.

Nejaké tie informácia však na verejnosť predsa len prebublali. Tom vraj už dosť dlho chodí so svojou hereckou kolegyňou Zawe Ashton (36). Labute sa stretli pri skúšaní divadelnej hry Betrayal a  údajne sú spolu už viac než pol roka. Niektoré zdroje tvrdia, že Zawe a Tom sú len blízkymi priateľmi, iné štebocú o večnej láske. Tom a Zawe zaryto mlčia.

Klebety o večnej láske podporilo aj to, že Zawe a Tom sa momentálne zdržujú v tom istom meste, konkrétne v Atlante. Tom tam musí byť, točil tam totiž nový seriál Loki. Kvôli korone sa natáčanie prerušilo, ale Tom stvrdol v Atlante kvôli lockdownu. Vraj tam plánuje ostať až do konca roka. Zawe nemá žiaden objektívny dôvod, aby bola v Atlante, a predsa ju tam niekoľko svedkov videlo. Žeby bola s Tomom v karanténe, zahrievala mu posteľ a masírovala mu tvár? No veď viete, aby mu počas vynútenej hereckej pauzy nezleniveli mimické svaly.

Zdroje hovoria, že obaja si užívajú tichú stránku života, zvyčajne sú obaja veľmi zaneprázdnení a tak sa tešia z prestávky, ktorú im korona priniesla.

Osadenstvo divadelnej hry Betrayal. Hrali to na West Ende, v Londýne a neskôr aj na Broadwayi.

Tom Hiddleston tají frajerku

 

Ignác sa hecol

Tom Hiddleston tají frajerku

 

Milenci alebo iba dobrí kamoši?

Tom Hiddleston tají frajerku

 

Zawe sa trochu podobá na Meghan alebo mám len vidinu? Je síce trochu škaredšia, ale zase o dosť milšia. 

Tom Hiddleston tají frajerku

 

Pamätná foto, trojmo rovno medzi oči

Tom Hiddleston tají frajerku

Zawe sa narorila v Londýne 21.07.1984, vidieť ste ju mohli napríklad vo filme Nočné zvieratá alebo v seriáli Wonderlust. Objaví sa aj v štvrtej sérii Príbehu služobníčky.

Tom Hiddleston tají frajerku

 

Tom nikdy na fotkách až tak nevynikne. Jeho treba vidieť v pohybe

Tom Hiddleston tají frajerku

Dajte si napríklad lekciu zvodnej matematiky

 

Zdroje: mirror.co.uk, republicworld.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk