Stukovatená celebrita

pridal Pivonia 27.7.2020 o 23:10
Stukovatená celebrita


Jennifer Love Hewitt sa má dobre.

Predstavte si situáciu: Kráčate si po ulici, nahodený make-up, vlasy upravené od kaderníka, pokoronavé kilá zhodené. Odrazu ju zbadáte. Spolužiačku zo základky, ktorá vás celých osem rokov šikanovala. Ako vyzerá? Vlasy odrastené, pneumatika solídna a na pleci zavesené tri uškriekané neplnoleté potvory. Cítite tú škodoradosť? Tú sa vám dnes pokúsim nasimulovať.

Máme tu totiž celebritu, ktorá nám rozkošne spustla. Jennifer Love Hewitt si isto iste pamätáte zo seriálov Stratené duše, Myšlienky vraha a filmov ako Tuxedo a Garfield. Nikdy to nedotiahla na skutočnú áčkovú hviezdu, ale svojho času bola dosť žiadaná. Mňa vždy prekvapovalo, ako veľa chlapov o nej sníva, aj v mojom okolí sa niekoľko takých nájde.  Môj chlap o nej dokonca povedal, že je „milá“, takže tento článok bude trochu osobný.

Jennifer sa vybrala so svojou rodinou na zmrzlinu, okrem nej tam bol jej muž Brian Hallisay a ich dve deti, dcéra Autumn (6) a syn Atticus (5). Na celej tejto situácii by nebolo nič neobvyklé, keby Jennifer nevyzerala trošku… hm. Zavodnene? Je tento výraz politicky korektný?

Jennifer si pamätám ako prototyp „dievčaťa odvedľa“, ktoré by ste chceli šmyknúť počas leta na priehrade. (to je len predpoklad, ja by som na priehrade radšej šmykla Toma Hardyho, muhehe) Momentálne sa dievča odvedľa zmenilo na „členku JRD odvedľa“. Členka JRD si odbehla od zberu zemiakov na zmrzlinu a aj šurc si zabudla dať dole. Jennifer má 41 rokov a na tých fotkách vyzerá napriek kilám sympaticky. Mne je dokonca takto oveľa sympatickejšia. (Ukázala som jej fotky mužovi a on sa zhrozil. Hneď ju mám radšej!). Zároveň som si istá, že keď po korone dostane nejakú rolu v treťotriednom seriáli, ako mávnutím zázračného prútika strasie všetky nadbytočné kilá. Napriek tomu boli tieto fotky veľmi potešujúce.

Ďakujem Jenn, za vylepšený deň!

Stukovatená celebrita

 

Aj vaša stará mama mala takýto šurc, aby sa nezašpinila? Po slovensky zástera.

Stukovatená celebrita

 

Pistáciová? Mätová? Dala by som si veru. V pozadí manžel s pipíkom trčiacim spoza rúška.

Stukovatená celebrita

 

Takéto túlenie je po ôsmich rokoch a dvoch deťoch skôr raritou

Stukovatená celebrita

Šli by ste s ňou na kofolu?

Stukovatená celebrita

 

Cecky vytlačené po bradu

Stukovatená celebrita

 

Tetkovatenie- stav, pri ktorom vaša pleť stráca pružnosť, tvoria sa vám pigmentové škvrny a vyzeráte, akoby ste mali radosť z vypekania perníkov. Susedovie deti sa vám zdravia slovami: „Dobrý deň, teta!“

Stukovatená celebrita

A toto je ten pán, ktorý nevie nosiť rúško. Brian Hallisay. Fotka je už poriadne stará.

Stukovatená celebrita

 

Spoznali sa pri nakrúcaní seriálu Hriešny zoznam. Je fajn, že pustnú spoločne. Ja v tom vidím veľkú romantiku.

Stukovatená celebrita

 

Brian a Jennifer sú spolu od roku 2012, potom, ako sa im narodila dcéra sa potajomky zobrali.  Trochu aktuálnejšia foto.

Stukovatená celebrita

 

Zdroje: eonline.com, closerweekly.com, dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk