Johnny a Amber na súde

pridal Nikky 31.7.2020 o 16:16
Johnny a Amber na súde


Jedna dráma strieda druhú a my sa tešíme, lebo máme o čom písať! Hneď na začiatok vám položím kritickú otázku. Ste team Johnny Depp (57), alebo team Amber Heard (34)? Ja som team Johnny, a naložte s touto informáciou ako chcete.

Už skoro štyri roky sa ťahá ich rozvod a prepieranie špinavej bielizne na verejnosti. Amber je dobrá herečka, a tak na každom súdnom pojednávaní poctivo plače. Najskôr si však v krátkosti zhrňme priebeh ich manželstva.

Stretli sa v roku 2009 na natáčaní filmu „The Rum Diary“ a čuduj sa svete ťahali to až do roku 2015, kedy si povedali áno. O rok neskôr Amber podala žiadosť o rozvod, dôvodom malo byť domáce násilie zo strany Johnnyho. Dohodli sa na mimosúdnom vyrovnaní, Amber dostala 7 melónov. No to jej nestačilo, a do denníka The Washington Post napísala článok o domácom násilí, kde chudáka Johnnyho vykreslila ako násilnícke monštrum. Ten to nenechal len tak a podal žalobu za urážku na cti a poškodzovanie dobrého mena (teda nieže by niekedy nejaké dobré meno mal). Pýta si 50 miliónov. Okrem toho je Johnny ešte v súdnom procese s denníkom The Sun, ktorý žaluje za urážku na cti. V jednom článku ho totiž nazvali „wife beater“, čo vo voľnom preklade označuje chlapa, ktorý mláti ženy.

Medzitým sme na súdnych procesoch boli svedkom kadejakej špiny, odseknutých prštekov, Amber bozkávajúcej sa vo výťahu Johnnyho domu s Elonom Muskom (49). Skrátka deti moje, nachystajte si pukance, telenovela pokračuje!

Súd s denníkom The Sun prebieha v Londýne, a obaja si tam odskočili vypovedať. Amber stojí na strane denníka, ktorý označil Johnnyho za násilníka, no a ten sa samozrejme bráni. Pred súdom sa zhromaždili jeho fanúšičky s veľavravnými transparentmi, takže je jasne vidieť, kto má väčšiu podporu verejnosti.

Amber vystupuje v procese ako svedok, a srdcervúco rečnila aké bolo jej manželstvo a rozchod traumatizujúce a bolestivé, stojí si za svojím svedectvom a verí v britskú spravodlivosť

Johnny a Amber na súde

 

Johnny a Amber na súde

 

„Tuto vypustím zopár slzičiek, tááák ešte teatrálne pohodenie vlasmi a chytím sa za srdce, toto by sme mali....“ Herečka je to!

Johnny a Amber na súde

 

Ale tie vlasy má pekné, mrcha jedna

Johnny a Amber na súde

 

Na súd prišla so svojou aktuálnou frajerkou menom Bianca Butti (39), ktorá je tiež herečka

Johnny a Amber na súde

Johnny sa vyjadril len prostredníctvom svojho právnika, Amber označil za nespoľahlivú svedkyňu a klamárku

Johnny a Amber na súde

 

Johnny prišiel v ťažkej pohodičke, usmiaty, a rozdával autogramy svojim fanúšikom

Johnny a Amber na súde

 

Johnny a Amber na súde

 

S tou šatkou cez ústa, a plyšovým medvedíkom v ruke mi trocha pripomína Michaela Jacksona, nech mu je zem ľahká

Johnny a Amber na súde

 

Johnny ďakuje fanúšikom

Johnny a Amber na súde

 

Justice for Johnny! Stovky fanúšikov prišli podporiť svojho idola, Corona Approved !

Johnny a Amber na súde

 

Johnny a Amber na súde

 

Johnny a Amber na súde

 

Prišli aj Johnnyho dvojníci

Johnny a Amber na súde

Tento pán sudca rozhoduje v kauze. Verdikt má padnúť koncom septembra. Tak čo, komu podľa vás dá tento fešák za pravdu ?

Johnny a Amber na súde

 

Tu si môžete pozrieť celý herecký výkon Amber a jej nasratých lesbických kamošiek

 

Johnny vystúpil z auta, pobral si všetkých plyšových mackov, kvetiny a spodnú bielizeň od fanúšikov a spokojne sa pobral pred súd

 

Zdroje: Youtube.com, Thesun.co.uk, Dailymail.co.uk, Insider.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk