Hrudník Hugh Jackmana…

pridal Pivonia 31.7.2020 o 18:03
Hrudník Hugh Jackmana…


Rok čo rok otváram články, v ktorých sa vyskytuje polonahý Hugh, so vzrastajúcimi obavami. Raz to musí prísť. Raz ho ten vek dobehne, telo ochabne a Hugh sa zmení na deduška. Dnes to však nebude!

Hugh vyzerá napriek tomu, že má 51-rokov stále veľmi použiteľne. Trochu má rozrušujú tie podpazušné chlpy, ale som ochotná privrieť oko. Na prechádzku po pláži s ním vyrazila aj jeho drahá Deborra-Lee Furness (64). Nič proti nej, samozrejme, len by nemusela zavadzať v záberoch, trošku to kazí pôžitok.

Hugh počas posledných mesiacov vymenil milovanú Austráliu za New Yorku. Výmena nebola celkom dobrovoľná, rodinu v Amerike uväznila korona. Hugh sa už aj vyjadril, že mu Austrália veľmi chýba.

Smútok za Austráliou možno trochu zmierni úspech, ktorý sa mu podarilo dosiahnuť na Emmy. Len pred niekoľkými dňami boli zverejnené nominácie na televízne ceny a Hugh Jackman zožal veľký úspech. Za svoj výkon v televíznom filme Bad Education vychytal nomináciu za najlepší mužský výkon v hlavnej úlohe. Hugh nepatrí medzi charakterných hercov, hráva skôr svojim sixpackom a tak tých cien za herecký výkon veľa nepozbieral. Ja ho napriek tomu považujem za veľmi schopného herca, keď dostane príležitosť dokáže aj čo-to uhrať.  Dúfam, že prežije aj prechod do „dôchodcovskej karegórie“, keď sa už nebude môcť spoľahnúť na svoje telo.

Na jeho nomináciu reagoval aj Ryan Reynolds (43). Chlapci majú na sociálnych sieťach vybudovaný taký kamarátsko-podpichovačský vzťah. Hugh sa vyjadril, že dostal mnohé gratulácie, ale že Ryan mu k nominácii nepogratuloval. Jedine jeho žena Blake Lively (32), tá mu vraj napísala, že Ryan je zdevastovaný, a že najbližšie tri dni nevylezie z postele. Následne Ryan poslal Hughovi video s gratuláciou, v ktorej hovorí, že je neskutočné, že Hugh získal nomináciu, najmä preto, že si ju vôbec nezaslúžil. Áno, aj takto sa naháňajú fanúšikovia.

A ešte jednu vec som chcela. Pozdravujem všetkých múdrosráčov, ktorí si už leštia klávesnicu, aby mi napísali, že Hugh je teplý ako radiátor a Deborra je len zásterka. Strčte si svoju teóriu do miest, kde slnko nesvieti.

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Všimnite si tie zladené topánky! Hugh sa nedávno vyjadril, že sa vďaka korone so svojou manželkou veľmi zblížili. Topánky sú dôkazom. 

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Ach tie chlpaté pazuchy

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Deborah je poriadny kazišuk/kazihoň

Hrudník Hugh Jackmana…

 

V tejto póze sa mi to pozdáva najviac

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Ani takto to nie je celkom márne

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Pre všetkých, ktorým sa už Hugh nezdá celkom vo forme, som prehľadala archívy a našla som takéto. Povedzme si úprimne, bývalo to lepšie.

Hrudník Hugh Jackmana…

Panebože prečo? Vráť mi tie časy, keď vyzeral takto!

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Svet je kruté miesto…

Hrudník Hugh Jackmana…

 

Pardón, trochu som sa opustila. Dajme si ešte toho Ryana, aby sme to mali kompletné.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Careful Bub ... you’re looking a bit green. (Thank you Television Academy for making this moment possible!) #emmynominee

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Jackman (@thehughjackman),

A ešte čerešnička na torte. Takto si Hugh vyspevoval počas karantény.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, rte.ie, instagram.com (@thehughjackman)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk