Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

pridal NoName 3.8.2020 o 23:00
Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner


Žije si naozaj život, o akom sa mnohým z nás ani len nesníva.

Kylie Jenner (22) asi nepotrebujem nejako extra predstavovať. Avšak, ak by ste ju v krátkosti museli niekomu opísať, ako by ste začali? No schválne...Pre mňa by to bolo nejak takto: Kylie je tá najmladšia sestra Kim, ktorá využila sestrinu slávu z porna a momentálny ošiaľ estetických zákrokov, čím si vybudovala poriadny biznis na kozmetike a celkovej kráse (áno, vezmi si tento pojem ako len chceš). Ale ten úspech sa jej musí naozaj nechať. Ja síce z jej kozmetiky nič nemám, no dopyt po jej výrobkoch je fakt zreteľný. Btw, už je aj v Douglese na Slovensku, čiže ak neviete čo s peniazmi, kúpte si predražené výrobky s nulovou kvalitou... avšak geniálnym marketingom. Super práca Kris, takú matku mať je sen :) !

Teraz však k jej dňom, ktoré vraj majú jasne stanovené režimy.


Zobúdzanie

Hoci by to na Kylie nikto netipol, ale vraj stáva hneď z rána. A to už pred šiestou. (Chudinka obetavá)
Pretože si vraj uvedomuje, že bez práce nie sú koláče. P-A-R-A-D-O-X z jej úst, no poďme ďalej. Po tom, ako absolvuje rannú hygienu, nasleduje jej milovaná časť, ktorú však necháva na iných. Spolu so stylistami a pomocníkmi, ktorí sú jej k dispozícii nonstop, si vyberá outfit, v ktorom strávi deň. Hneď nato im odovzdáva do rúk svoje vlasy a pleť, aby ju títo asistenti aj nalíčili a upravili vlasy až do celkovej dokonalosti. Celý tento proces trvá vraj “len“ dve hodiny. Jej dcérka Stormi (ktorej našťastie ešte na tvár nepatlajú makeup) medzičasom pozerá kreslené rozprávky. A keď už si nakoniec Kylie vyberie aj to správne auto (áno, ladí si auto k oblečeniu, nepozastavuj sa nad tým, je to úplne ok a bežné :) ) chytia do parády aj spomínanú Stormi, ktorá je zväčša menšia kópia mamky.

Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

Raňajky? Zabudni!

Kylie vraj nikdy neraňajkuje. A nie je to kvôli diéte, ale kvôli podnikateľskému štýlu života. Jednoducho nestíha. Do seba len niečo rýchlo hodí, pretože čas sú peniaze. Od obeda ju už čakajú dôležité pracovné stretnutia. Najprv s mamou Kris Jenner (64), ktorá je aj jej manažérka a stará sa o to, aby jej kur*vy/dcérky mali neustálu pozornosť, ktorá poriadne vynáša. Čo jej ide naozaj vynikajúco.
Neskôr sa stretáva vraj so sestrou Kendall (24), s ktorou ju spája aj módna značka oblečenia, ktorú predávajú. A v poslednej rade si musí urobiť čas aj na svojich pracovníkov impéria Kylie Cosmetics, ktorí sa zas starajú o jej beauty biznis.
Všetky tieto stretnutia absolvuje aj malá Stormi, ktorá sa hrá v extra vybudovanej izbe len pár metrov od nej. Pozor na ňu zatiaľ dávajú špeciálne vybraté opatrovateľky. „Nevedela som si predstaviť, že by som mala byť tak dlho bez nej. Rozhodla som sa jej teda vybudovať detskú izbu aj vedľa kancelárie, '' prezradila vo svojom vlogu z bežného dňa zaneprázdnená Kylie.

Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

 

Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

 

Instagram je cesta

Keď už všetko vyrieši a jej podnikanie naďalej napreduje, Kylie venuje čas Instagramu, kde má už vyše 187 MILIÓNOV sledovateľov (ak ju sleduješ, vysvetli v komentári pls prečo). A aby nezaostávala a nakŕmila všetkých svojich fanúšikov, musí im dopriať opäť nejakú tú fotečku zadočku, či hocijakej inej časti, ktorá je plná silikónu. To však nie je vôbec jednoduché a hlavne, keď pri tomto nemá svoju osobnú asistentku Sashu Samsonovu. Vtedy si musí Jenner proste vystačiť sama. A niekedy to skočí totálnou KATASTROFOU, ako podnikateľka nedávno priznala. „Predtým, než pridám fotku na sociálnu sieť, spravím približne 500 selfíčok. Najviac však ale ľutujem, ak pridám fotku a zistím, že je aj nejaká lepšia, '' priznala sklamane Kylie na festivale v Cannes pre viaceré médiá. Niet ale divu, že jej na tom tak záleží. Instagram jej zarába tiež nemalé peniaze...

Bežný a “náročný“ deň hviezdičky a podnikateľky Kylie Jenner

Večerné plány

Po celom tomto procese sa majiteľke Kylie Cosmetics pracovný deň končí. Približne o šiestej hodine večer prichádza čas na zábavu a oddych. Ten si však ale vyžaduje nový vzhľad a preto si Kylie opäť necháva zmeniť celkový styling a chystá sa na luxusnú rodinnú večeru do podniku, či na párty. A i keď sa stravuje väčšinou mimo domu, tvrdí, že v kuchyne sa nemá problém obracať. „Milujem varenie. Pripravujem burgery alebo špagety, nakoľko ich moja mama miluje. To je vlastne prvá vec, ktorú som sa naučila pripraviť, '' priznala vo vlogu a dodala že mnohokrát jej večer však končí úplne inak. Spolu s jej najlepšími kamarátkami, ktoré s ňou bývajú v honosnej vile (toto je pravé priateľstvo !!!!) si rada pozrie obľúbené seriály alebo zaujímavé filmy. K sebe ich nasťahovala vraj práve preto, aby ich mala taktiež nonstop pri sebe, ako svojich asistentov... Podľa mňa by toto nemala zapotreby, keby s Travisom Scottom (28) mala normálny vzťah. Ale tak...čo ja môžem súdiť. Hlavne, že sa necíti osamelá...
Čo sa týka spánku, ten má v rozvrhu prevažne približne okolo polnoci.

 


Tak čo poviete, chceli by ste taký život?

 

Zdroje: Youtube.com, republicworld.com, buzzfeed.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk