Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

pridal kiwi 9.8.2020 o 12:30
Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá


Ak vám v rámci kauzy Epstein čo-to ušlo, pokúsim sa vám doplniť medzery. Jeffrey Epstein bol americký finančník s pomerne pestrou minulosťou. V roku 2005 ho 14-ročné dievča obvinilo zo znásilnenia. Na súde sa to uhralo tak, že nebol odsúdený za obchodovanie s mladistvými, ale za navádzanie mladistvej osoby na prostitúciu, takže vo väzení nakoniec strávil len 18 mesiacov. A zrazu šup, v novembri 2018 začala polícia Epsteina poriadne vyšetrovať, keďže ho zo znásilnenia obvinila desiatka mladých žien. V auguste 2019 sa Jeffrey obesil. Tak teda znela oficiálna verzia. Obesil sa totiž vo svojej väzenskej cele, a to bolo celkom podozrivé. V cele očakával rozsudok, bol obvinený zo zneužívania maloletých dievčat, a z vytvorenia celej siete, ktorá mu takéto zneužívanie umožňovala. Tentokrát to teda už vyšlo aj na obvinenie z obchodovania s mladistvými. V rámci tej svojej siete mal Epstein väzby na vysoko postavených štátnych predstaviteľov Spojených Štátov. Nuž, a práve kvôli týmto väzbám niektorí špekulujú, či mu do hrobu niekto nepomohol.

Epstein ale netrocháril, a Amerika nebola jeho jediná spriaznená krajina, väzby mal aj na Britániu. Konkrétnou väzbou bol práve princ Andrew, existuje mnoho fotiek, na ktorých je zachytený spolu s Epsteinom. A to aj v dobe, keď už bol druhý menovaný z pedofílie obvinený.

Epstein v rámci svojej siete údajne ponúkal kamarátom/klientom maloleté a mladistvé dievčatá. Lietadlom ich rozvážal na svoj ostrov v Karibiku, kde prebiehali dohodnuté orgie. Jedným z klientov bol aj Andrew, už v roku 2001 mal mať sex s dohodenou 17-ročnou babou. Práve kvôli tomu sa Andrew v októbri 2019 rozhodol uviesť veci na pravú mieru v televíznom rozhovore pre BBC. Ja som ho teda nedokázala dopozerať. Obhajoba mu príliš nevyšla a princ sa prakticky okamžite stiahol z verejného života, k čomu ho veľmi pravdepodobne donútila jeho vlastná mama. To je ten dôvod, prečo sa teraz nikde veľmi nevystrkuje, nebolo ho vidieť ani na fotkách zo svadby jeho dcéry Beatrice. Kráľovská rodina by bola asi rada, keby sa naňho zabudlo a tým spôsobom aj na spojitosť s Epsteinom. Ešteže je tu Meghan, ktorá statočne odvádza pozornosť svojím smerom, však?

V poslednom čase sa verejnosť začala veľmi zaujímať o istú Ghislaine Maxwell, britskú prominentku, ktorá kedysi chodila s Epsteinom. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že s ním nielen chodila, ale mu aj dohadzovala mladé dievčatá. Zatkli ju, momentálne je obvinená z obchodovania s mladistvými a súd ju čaká budúci rok. Čakať naňho nebude vo väzení, ale v zadržiavacom stredisku v Brooklyne, nakoľko vo väzení by mala väčšiu šancu chytiť koronavírus. No ok. Ghislaine inak tvrdí, že je nevinná (asi tak, ako každý v Shawshanku). Jej právnici zase tvrdia, že s Epsteinom sa rozišli a nebola s ním v kontakte vyše desať rokov, kým zomrel, takže v roku 2019, keď ho zatkli, s ním už nič nemala. Ak sa jej preukáže vina, hrozí jej 35 rokov za mrežami, uvidíme, čo bude. Pre políciu je každopádne Ghislaine veľmi zaujímavá, pretože by určite vedela rozprávať o orgiách, ktoré v Karibiku prebiehali, a hlavne o tom, ktoré známe osobnosti sa ich zúčastňovali.

Zatiaľ sa s istotou vie, že Ghislaine sa kamarátila s princom Andrewom a hercom Kevinom Spaceym (61), hoci ten druhý menovaný s Epsteinovou sieťou asi ťažko bude niečo mať, keďže tá ponúkala dievčatá. Virginia Giuffre, jedna z Epsteinových obetí, tvrdí, že Ghislaine ju nútila mať sex s princom Andrewom, Billom Richardsonom, čiže bývalým guvernérom Nového Mexika, nejakým majiteľom siete hotelov a ešte nejakým ďalším princom. Blind Gossip už špekuluje, kto sú tí dvaja poslední, Virginia vraví, že ich bolo aj viac, ale všetky mená nevie. V rozhovore z roku 2011 tiež priznala, že na Epsteinov ostrov priletel aj Bill Clinton (73). Alebo aspoň tak jej povedal Epstein, ktorý to celé zdôvodnil tým, že mu Bill čosi dlhuje. Viem, že by ste si to určite domysleli, ale pre istotu dodávam, že princ Andrew, guvernér Richardson, aj Bill Clinton všetci popierajú, že čosi mali s nejakými neplnoletými slečnami. Tuším to vyzerá, že Epstein je skoro ako jeden taký pán na Slovensku, ktorého tiež nikto nepozná, ani vedľa neho nebýva, ani s ním na raňajky, či jachty nechodí...

Blind Gossip článok o Epsteinovi a Ghislaine končí otázkou, ktorú položím aj vám. Myslíte si, že známi  ľudia typu princ Andrew a Bill Clinton budú v prípade Epsteinovej siete vypočúvaní, vyšetrovaní, či nebodaj obvinení? Viete čo, radšej ani neodpovedajte.

 

Rozkošný párik Jeffrey a Ghislaine

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

Skica zo súdnej siene. Úplná sympaťáčka, tá Ghislaine

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

 

Ghislaine a Kevin Spacey na trónoch v Buckinghame Palace. Trikrát hádajte, kto ich vzal na exkurziu

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

 

Princ Andrew s Epsteinom

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

Rok asi 2001. Princ Andrew, Virginia Giuffre a Ghislaine. Podľa Andrewa je fotka podvrh, nepamätá si, že Virginiu kedy stretol. Podľa Virginie s ním musela mať sex ako 17-ročná. Tiež si spomína, že sa Andrew dosť potil. Na stretnutie s Virginiou si princ síce nespomína, ale v rozhovore, ktorý BBC poskytol, sa voči kauze „potenie“ hneď ohradil. Vraj keď už, tak on sa potí menej ako priemerný človek, jasné?!

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

 

Bill Clinton evidentne Epsteina tiež pozná. Už sme tu raz mali rečičky o tom, ako nijaký pohlavný styk nebol

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

 

Nielen bývalý, ale aj súčasný prezident USA má s Epsteinom fotku. Trump síce zahlásil, že Ghislaine Maxwell želá všetko dobré, nakoľko jej bývalý priateľ je mŕtvy a ona zatknutá (tak asi to má, chúďatko, ťažké), ale zas aspoň dal Epsteina niekedy okolo roku 2004 vyhodiť z rezortu Mar-a-Lago, keďže tam obťažoval mladú babu.

Princ Andrew, Jeffrey Epstein a mladé dievčatá

 

Zdroje: bbc.com, blindgossip.com, insider.com, miamiherald.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk