Keď hádajú sa čarodejnice...

pridal kiwi 28.8.2020 o 20:11
Keď hádajú sa čarodejnice...


...Twitter je aktívny prevelice.

Konflikt dvoch čarodejníc začal minulý týždeň, keď Rose McGowan (46) na Twitteri vyjadrila názor, že demokrati v Amerike vlastne nikdy nikomu nepomohli. Vraj práve kvôli demokratom sa dostal Trump k moci, a Joe Biden podľa nej nie je od neho o nič lepší. Istá dáma ho totiž obvinila zo sexuálneho obťažovania, no napriek tomu má Joe v Hollywoode veľkú podporu celebrít. Alyssa Milano (47) ho tiež plánuje voliť a to sa veru Rose nepáčilo. Nepáčila sa jej ani Bidenova voľba na post viceprezidenta. Je ňou Kamala Harris, ktorej v minulosti na kampaň o miesto senátorky prispel Harvey Weinstein (68) a ona tie peniaze akceptovala. Má síce úmysel darovaný obnos peňazí posunúť neziskovkám, no ale už sa stalo, už raz peniaze prijala a už sa neodstane.

Alyssa Milano na výbuch Rose zareagovala malou hodinou dejepisu, pospomínala ženské volebné právo, The New Deal  prezidenta Roosevelta, a jednoducho všetko, čo považuje za prínos demokratov a teda dôkaz, že predsa len ľuďom pomáhajú. Celé to uzavrela tým, že Rose len vypisuje kontroverzné veci, aby na seba prilákala pozornosť. Tvrdiť však, že demokrati nikomu nepomáhajú, je blbosť, a ak tomu ľudia uveria, nedoplatí na to niekto ako Rose, ale bežný Američan, ktorý sa nemá tak dobre ako nejaká herečka.

Práve táto posledná poznámka Rose zrejme dopálila a hneď poukázala na to, že ona sa až tak dobre nemá. A prečo? Môže za to Alyssa! Lebo:

1. Ukradla heslo „metoo“ Tarane Burke. Tá ho používala predtým, než ho Alyssa masívne spopularizovala na Twitteri. Práve to, že Alyssa sa prifarila k tomuto hnutiu a zároveň podporuje kandidáta na prezidenta, ktorý bol z nejakého toho obchytkávania obvinený, Rose veľmi nevonia.

2. Okrem toho celé hnutie Alyssa vlastne ukradla Rose. Ona a Asia Argento (44) boli prvé, ktoré začali hovoriť o zneužití Harveym Weinsteinom (akurát Asia si to trochu pokašlala, keď vysvitlo, že ako 37-ročná zneužila 17-ročného herca)

3. Alyssa sa správala otrasne počas natáčania seriálu Čarodejnice, stále vykrikovala, že jej nedostatočne platia a nakrúcanie tak robila toxickým

4. Rose plakala zakaždým, keď seriálu odklepli ďalšiu sériu, keďže to pre ňu znamenalo nutnosť tráviť čas s Alyssou

K tomu Alyssa napísala už na Twitter len toľko, že ľudia, ktorí sú milovaní a podporovaní, milujú a podporujú aj ostatných. Rose je asi podľa nej hlboko nenávidená a sú jej neustále hádzané polená pod nohy, inak by Alyssu verejne nekritizovala. Niekedy okolo roku 2006 by mi veru fakt nenapadlo, že raz budem takto čítať o hádke Paige a Phoebe.

Ešte mám na vás jednu otázku. Trúfli ste si na reboot seriálu Čarodejnice? Vznikol v roku 2018 a úprimne vám poviem, aj som zabudla, že existuje. Spomenula som si až pri písaní tejto pikošky. Nevidela som, asi ani nechcem, ale pozerám, že to má priemerné hodnotenia (a čakala som veeeľmi hlboký podpriemer). Žeby to nakoniec nebola až taká tragédia? Dajte vedieť.

Bejvávalo

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Nejaké seriálové. Hlavne Rose sa mi v tom čase zdala veľmi pekná

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Keď hádajú sa čarodejnice...

Toto nie sú čarodejnice, ale celkom vtipný film s názvom Jawbreaker. Ak poznáte Heathers, tak toto je podobné

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Demokrati sú fuj

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

A Alyssa ešte väčšie fuj

Keď hádajú sa čarodejnice...

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Nové čarodejnice. Akosi to potmavlo.

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Ak by tam nebolo to „Charmed“, vnímam to ako seriál o strastiach slobodnej Latino mamičky

Keď hádajú sa čarodejnice...

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, pagesix.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk