Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

pridal NoName 4.9.2020 o 16:24
Kendall Jenner a jej nové kozy!!!


Nemohla predsa pretrhnúť rodinnú niť!

Možno budem znieť ako totálny hejter, ale vždy mi trhá kútikmi, keď niekto povie, že Kendall (24) je jediná prirodzená osoba z ich Kardashian/Jenner klanu. Isteže, tak pred piatimi rokmi..

Fakt je, že oproti ženám v jej rodine (a otcovi...teda počkať... tak nič, ten je vlastne tiež už žena) zaostáva s vylepšeniami. Ale že by nemala ani jeden zákrok, ako sa hrdo všade prezentuje, to moje podrobné oko neprijíma.

Kendall je pekná, o tom niet pochýb. Avšak vždy budem názoru, že na mólo Victoria´s Secret či titulky najznámejších svetových časopisov, sa nedostala vlastnou zásluhou. Ďakovať môže Kim (39) a jej sexnáhravke či rodinným škandálom, ktoré vždy Kris (64) vymýšľa, len aby boli všetky krásky na očiach.

Byť však na očiach je niekedy viac na škodu, ako na úžitok. Napríklad teraz... Keby ju ľudia nepoznali, asi by vôbec nezistili, že si ľahla pod nôž chirurgov. Keby ju ale nepoznali, tak by si možno nemala zas za čo ľahnúť pod ten nôž, takže je to ok!

Kendall ako jediná z rodiny ešte donedávna nemala v hrudi implantáty. To sa však zmenilo. Kenny si nechala poradiť od Kylie (23) a jej hrudník teraz zdobia objemnejšie prsníky.

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

 

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

Tá ich však má na rozdiel od podnikateľky a mamy roka naozaj pekné. Prirodzené, žiadne melóny a primerané k jej chudej postave. Proste fakt decentne. Až mi to nejde do hlavy, či má naozaj v nich tak malý objem silikónu, alebo si ich dala vyplniť vlastným tukom (aj keď na nej by ho asi len ťažko odoberali).

No každopádne krásna a naturálna Kendall je zas o čosi menej skutočná a opäť bližšia k sestrám a rodičom.
Čo už, keď v tej rodine žiješ, asi sa bez vylepšení nezaobídeš.
Vôbec by som sa nečudovala, keby si dávali vouchery s vylepšeniami k sviatkom.

A čo sa týka tých plastík, hoci nie sú tak do oči bijúce ako pri ostatných kur... Kardashianskách, Kendall má tiež čo-to už za sebou. I keď si mnoho ľudí myslí opak.

Len na pohľad je viditeľné, že má výplň v perách, zmenšený nos, úpravu spadnutých viečok, botox v čele, gummysmile a mezo-nite nad obočím.

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

Avšak nesúdim.. Podľa môjho názoru je to ale fajn prijať a neklamať do oči, že nie... toto je makeup, toto zas genetika, toto zas puberta (Áno moja, nos sa ti zmení hneď po ustálení hormónov). Ach...

No každopádne Kendall mám rada. Je síce pravdepodobne dosť tupučná podľa jej vyjadrení, no príde mi naozaj najnormálnejšia z ich klanu. Možno to bude tou anjelskou tvárou, alebo tým, že je jednoducho sympoška. Neviem, každopádne mi nevadí.  Ale prsia má umelé, je to fakt a nebudem naschvál slepá! :D

 

Ešte ani cici ani rici

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

A tu je bonus ako sa zmenili, čo poviete?

Kendall Jenner a jej nové kozy!!!

 

Zdroje: instagram @_celebrities_ before_after_ ,  @s0cialmediavsreality







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk