Reality show o klane Kardashianskom končí

pridal pivonia 10.9.2020 o 21:38
Reality show o klane Kardashianskom končí


Plačete do vankúša alebo búchate šampanské?

Kimina riť na Instagrame ohlásila, že reality show Keeping up with Kardashians sa po 20. sezónach a 14 rokoch ruší. Končí sa tým jedna závažná éra v dejinách televíznej zábavy.

Klan zlatokopiek sa divákom po prvý raz predstavil v roku 2007, program sa stal vlajkovou loďou televízie E!.

Kardashianky definovali žáner intelektuálne vyprázdenej reality show a predstavili nám celkom nový, dovtedy nevídaný typ ženy. Ženu, ktorú zaujímajú len silikóny v riti, luxus, intrigy a černošské penisy. Táto žena sa vôbec nehanbí za svoj konzumný a vyprázdnený život, práve naopak. Je na neho pyšná.

Áno, vášnivo sme tú show nenávideli a stále nenávidíme. Napriek tomu je neodškriepiteľné, že ženy z rodu Kardashianského zmenili svet. Síce k horšiemu, ale zmenili.

Aj by mi slza odkvapla, ale viem, že to nie je nutné. Ukončenie show je zo strany rodiny strategicky premyslený ťah. Šušká sa, že jedným z dôvodov na jej ukončenie sú Karolove pretrvávajúce psychické problémy. Ďalším dôvodom sú ako inak, peniaze. Sledovanosť programu konštantne klesá, v najlepších časoch (keď si Kim brala Krisa Humphriesa (35)) malo KUWTK-o sledovanosť takmer 5 miliónov divákov, aktuálne sa ledva šplhajú k miliónu. Povedzme si úprimne, televízia je už viac menej mŕtve médium. Klan k***** to dobre vie a dievčence už dávno svoje aktivity presunuli na internet a na sociálne siete. Nemusíte sa báť. Oni si určite nájdu spôsob, ako na nás vyskočia pri rannej káve. To je ich dar od Boha.

Zatiaľ to vyzerá tak, že dostaneme ešte dve posledné série. 17. septembra budeme môcť vzhliadnuť predposlednú sériu, v ktorej bude Khloe dramaticky testovaná na koronu. Začiatkom roka 2021 sa dočkáme úplne poslednej série. Ja pevne verím, že sa obe zamerajú najmä na Karola (43). Jeho vyšinutosť je momentálne jediná autentická vec v celej tejto famílii.

Je fascinujúce, že toto všetko vzniklo len preto, že uniklo jedno sexuálne video jednej nepodstatnej asistentky Paris Hilton (39).

Oficiálne vyjadrenie, ktoré sa objavilo aj na Khloeinom (36) Instagrame

Reality show o klane Kardashianskom končí

 

Dajme si aj niektoré pamätné okamihy. V tomto si Kylie (23) pomýli prasa so sliepkou.

 

Kim pleskne Khloe kabelkou kvôli novému Bentley.

Kim sa opustí, pretože stratí v oceáne diamantovú náušnicu.

 

Kim si robí selfiečka zatiaľ, čo Khloe smeruje do basy.

V priebehu show sa z tatka Bruca Jennera stala mamka Caitlyn Jenner (70). Tu sa Caitlyn ukazuje na obrazovke prvýkrát v novom tele.

 

Kourtney použije odzbrojujúci argument v hádke so Scottom Disickom (37). ABCDEFG.

 

Zdroje: elle.com, pagesix.com, en.wikipedia.org, news.sky.com, edition.cnn.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk