Nové páriky

pridal Pivonia 12.9.2020 o 20:06
Nové páriky


Nejako sa nám namnožili nové zamilované dvojice, tak si vravím, že hodím baby (a chalanov) do jedného článku. Aj tak možno nakoniec skončia všetci v jednej posteli. Priznám sa, že z týchto dvojíc ma žiadna nejako veľmi neteší a takisto im nehádam dlhé trvanie.

Cara Delevigne (28) a Halsey (25)

Potom, ako sa Cara rozišla s Ashley Benson (30), užíva si život a kašle na vážne vzťahy. Najnovšie ju média spájajú so známou speváčkou Halsey, ktorej skutočné meno je takisto Ashley. Náhoda? Nemyslím si.

Blízke zdroje prezradili, že dievčatá spolu trávia v posledných týždňoch veľa času. Nezamýšľajú sa nad budúcnosťou a jednoducho si užívajú prítomnosť. Dievčence spája aj veľmi vtipný paradox. Carina bývalka Ashley Benson momentálne randí s Halseyiným slizkým bývalým, raperom G-Eazy (31). No nevravím? Všetko to nakoniec skončí v jednej posteli.

 

Cara Delevigne a Halsey (viď. titulná foto). Dievčatá sa poznajú už dlhšie, spolupracovali spolu na  videoklipe k Halseyinej piesni Nightmare. Priznám sa, že ju ako speváčku nemám veľmi napočúvanú, ale táto konkrétna pieseň mi v uchu znie celkom dobre.

Kaia Gerber (19) a Jacob Elordi (23)

Druhý pár je ďalším dôkazom, že zlaté detičky z Kalifornie sa nudia a súložia medzi sebou ako nadržané králiky. V nedávnom článku sme špekulovali, či Cara Delevigne náhodou nerandí s modelkou Kaiou Gerber (19). Ak aj randila, momentálne je ich vzťah definitívne pasé. Kaia, ktorú poznáme najmä ako dcéru Cindy Crawford, si vraj našla chlapca. Mladý muž sa volá Jacob Elordi a venuje sa herectvu. Jacob je momentálne celkom vychytená partia, hrá v tínedžerskom seriáli Euphoria a obyčajné dievčatá si jeho plagáty s láskou vešajú na steny vedľa postele. Kaia bola s Jacobom na niekoľkých stretnutiach, uvidíme, koľko im to vydrží.

 

Jacob Elordi, zatiaľ bez Kaiy, Ignác nezohnal spoločné fotky. Médiá Jacoba spájali aj so Zendayou (24), s ktorou hrá v už spomínanom seriáli Euphoria. Zavesili by ste si tohto cukríčka nad posteľ?

Nové páriky

 

A tu je Kaia. Premýšľam, čo by sa asi tak stalo, keby niektorá z osôb, ktorú som spomínala vyššie v článku chytila nejaký zákerný vírus. Nie teraz nehovorím o korone, ale o HIV. To by bola panika.

Nové páriky

Rumer Willis (32) a Armie Hammer (34)

Najhoršia správa nakoniec. Armieho Hammera si uchmatla hranatá dcéra Demi Moore (57) a Bruca Willisa (65). Túto tragédiu pripisujem na vrub koronakríze. Keby Armie videl Rumer bez rúška, určite by by sa zbaliť nenechal. O Armiem sme pred nejakým časom písali a chválili ho zato, aký usporiadaný manželský život žije. To je už ale minulosťou. Armie sa po desiatich rokoch manželstva rozviedol so svojou ženou Elizabeth Chambers (38) a padol do osídel Rumer Willis. Tajné zdroje však svorne hlásajú, že Armie momentálne nehľadá vážny vzťah, tak uvidíme, ako dlho spolu vydržia. 

 

Nechajme sa prekvapiť, či hrdličky spolu ostanú aj keď si Rumer zloží rúško.

Nové páriky

 

Zac Efron a čašníčka

O tomto páriku sme písali nedávno, prečítať si o tom môžeš TU!

Nové páriky

 

Zdroje: papermag.com, thecut.com, harpersbazaar.com, eonline.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk