Chrissy Teigen potratila

pridal Pivonia 2.10.2020 o 23:35
Chrissy Teigen potratila


Na internete zverejnila fotografie z nemocnice.

Chrissy Teigen (34) a John Legend (41) prišli o svoje tretie dieťa. Chrissy bola v piatom mesiaci, tehotenstvo otvorene priznala v auguste. Pár už má dve deti, štvorročnú Lunu a dvojročného Milesa. Ďalšie dieťa bolo pre manželov neplánovaným prekvapením, ktoré sa im podarilo zamiesiť počas karantény. Dali mu meno Jack.

V nedeľu bola Chrissy prijatá do nemocnice kvôli dlhotrvajúcemu krvácaniu. Ešte vtedy ubezpečovala svojich fanúšuikov na Instagrame, že je všetko v poriadku. V stredu však o svoje dieťatko prišla. Na Instagrame sa objavili sugestívne fotografie z nemocnice, sprevádzali ich srdcervúce slová.

Sme šokovaní hĺbkou bolesti, o ktorej sme doteraz iba počuli, ale nikdy sme ju necítili. Neboli sme schopní zastaviť krvácanie a dať nášmu bábätku látky, ktoré potrebovalo, napriek mnohým vreckám krvných transfúzií. Jednoducho to nestačilo.

Nikdy sme nedávali naším deťom mená až do posledného okamihu potom, čo sa narodili. Avšak z nejakého dôvodu sme začali tomuto chlapčekovi v mojom brušku vravieť Jack. Jack pracoval usilovne na tom, aby sa stal členom našej rodiny a aj ním bude, navždy.

Nášmu Jackovi: Mrzí ma, že prvé okamihy tvojho života boli spojené s toľkými komplikáciami, že sme ti nemohli ponúknuť domov, ktorý si potreboval na prežitie. Navždy ťa budeme ľúbiť.

Priznám sa, že v prvom okamihu ma fotografie z pôrodnice vydesili. Dostala som pocit, že ľudia už ozaj na sociálnych sieťach prepierajú veci, ktoré by mali ostať „v rodine“. Potom som však sama sebe vynadala. Každý máme právo vyrovnávať sa s bolesťou svojim vlastným spôsobom. Niekto má potrebu o svojej strate hovoriť, niekto potrebuje mlčať. Matky (ale aj otcovia) v našich končinách zvyčajne o strate dieťaťa mlčia a dosť často ich spoločnosť istým spôsobom stigmatizuje. Chrissy zverejnením svojho príbehu možno pomôže ďalším ženám, ktoré o dieťa prišli a mali pocit, že o svojej bolesti nemôžu verejne prehovoriť.

Chrissy a Johnovi držím palce, aby sa s bolesťou popasovali čo najlepšie.

Chrissy Teigen potratila

 

Chrissy Teigen potratila

 

Chrissy Teigen potratila

Chrissy Teigen potratila

 

Zdroj: thesun.co.uk, instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk