Kardashianovská škôlka

pridal Nikky 3.10.2020 o 18:25
Kardashianovská škôlka


Všetky Kardashianky majú dokopy toľko detí, že si môžu otvoriť vlastnú škôlku. Ak v tom máte chaos ako ja, poďme si to zopakovať.

Najstaršia Kourtney (41) má tri deti s menami Mason Dash (10), Penelope Scotland (8) a Reign Aston (5). Druhá v poradí Kim (39) má deti štyri, volajú sa North (7), Saint (4), Chicago (2) a Psalm (1). Potom je tu Khloe (36), ktorá má dcérku True (2). No a najmladšia Kylie (23) ako vieme, má Stormi (2). Nezabúdajme ani na ich strateného brata Roba (33), ten má s kreatúrou Blac Chynou (32) dcéru Dream (3). To už je aj na malú školu. Aj keď Kardashianky svoju hlúpu reality show našťastie zrušili, aby sme raz neboli svedkom ďalšej s názvom „Keeping Up with Cousins“.

Stormi, True, Psalm a Chicago sa zišli v dome Kylie na také malé súkromné vyučovanie. Kylie svoje decko patrične vychystala, a tak sa malá môže pýšiť Hermés batôžkom za „pouhých“ 12, 000 dolárov. Ak sa preklikáte až do galérie, tak sa dozviete, že Stormi má už celkom slušnú zbierku drahých kabeliek.

V Amerike aj napriek korone otvorili niektoré školy, ale Kardashianky predsa nepošlú svoje deti medzi hocijaký plebs, radšej im doprajú súkromné hodiny u seba na dvore. Vždy lepšie ako online vyučovanie...Ak niekto niekedy zakúsil strasti a radosti vyučovania cez Zoom, tak vie o čom hovorím. Zo strany učiteľa poviem len, že je to peklo! Ak neviete o čo ide, tak vám srdečne gratulujem.

Na vyučovaní sa nezúčastnila ich mama Kim, tá momentálne zarába prachy so svojou ďalšou Skims kolekciou. Ani tatko Kanye (43) neprišiel, nemá na to čas. Striedajú sa u neho totiž fázy mentálneho zrútenia s fázami, kedy si o sebe myslí, že je novodobý Ježiš.

Prišla ale Khloe, na pikoškách známa aj ako „Klotzilla“, ktorá sa vo voľnom čase venuje hlavne prerábaniu svojej tváre.

Neprišla ani ich matka klanu Kris (64), na ktorú sa zosypal celkom štipľavý škandálik. Ochrankár, ktorý ich strážil v rokoch 2017 a 2018 ju totiž obvinil so sexuálneho obťažovania, a podal aj žalobu na súd. Tipujete správne, je to černoch.

Kris samozrejme všetko poprela, no pán menom Marc McWilliams si ide svoje a opakovane tvrdí, že „Kris ho každý deň sexuálne atakovala, neprimerane sa ho dotýkala, producírovala sa pred ním nahá a zvádzala ho.“ Z toho by mal každý chlap traumu. Kris sa bráni, vraj sú to klamstvá, a ako zamestnanec si neplnil svoju prácu poriadne, tak bol prepustený a toto je vraj jeho pomsta. Z tohto ešte bude kvalitné prepieranie špiny na verejnosti. A komu veríte vy, diabolskej matke klanu, alebo bodyguardovi?

Najmenšie Kardashiančatá

Kardashianovská škôlka

 

Kardashianovská škôlka

 

Khloe zase s novým ksichtom

Kardashianovská škôlka

 

Malá Stormi pózuje s Hermés batôžkom a  s vozovým parkom jej mamičky v pozadí

Kardashianovská škôlka

 

Prišiel aj jej tatko Travis Scott (29)

Kardashianovská škôlka

 

A tu už máte zbierku kabeliek 2 ročného dieťaťa

Louis Vuitton od tety Khloe

Kardashianovská škôlka

Ďalšia LV od mamy

Kardashianovská škôlka

 

Niekto tu má tuším rád gýčové vzory

Kardashianovská škôlka

 

Lebo malé dieťa vie oceniť drahú kabelku

Kardashianovská škôlka

 

Hermés, ktorú by som brala aj ja, ale to by som musela nejesť pár mesiacov

Kardashianovská škôlka

 

Stormi už ako malé bábo dostala prvú Chanelku. Ten škaredý ujo, na ktorého sa tak vystrašene pozerá je DJ Khaled (44)

Kardashianovská škôlka

 

Hrdá mamička Kylie s morálnymi hodnotami na mieste

Kardashianovská škôlka

 

Kardashianovská škôlka

Tie maličké hračkárske kabelôčky patria malej Stormi, a áno sú to originály

Kardashianovská škôlka

 

Kylie sa túli k tomu Mercedesu, akoby to bol jej nový nabiják

Kardashianovská škôlka

 

Deti sa aj tak najradšej zabavia hrami, a luxusné kabelky sú im šuma fuk

Kardashianovská škôlka

 

Kardashianovská škôlka

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Instagram.com, Vouge.com, People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk