Popôrodná Katy Perry

pridal pivonia 27.10.2020 o 19:25
Popôrodná Katy Perry


Priznám sa, že mám monštróznu alergiu na bulvárne titulky typu: Nemožné! Rodila len pred dvomi týždňami! Pozrite na tú postavičku!

Predstavujem si to asi tak, že dotyčná hviezdička odrodí a rovno z pôrodného lôžka padne na bežecký pás. A beží, až kým nevytrasie všetky nadbytočné tuky.

Toto viditeľne nie je prípad Katy Perry (36). Stopy pôrodu sú na nej stále zreteľné a to je hádam aj dobre. Aspoň ju nik neobviní z toho, že jej tehotenstvo bolo len fingované a deti odrodila náhradná mama. (Pozdravujem Beyoncé a Kate Middleton)

Katy oslávila v nedeľu 36. narodeniny a práve v tento deň ju náš Ignác vymákol pri venčení šteniatka a tak trochu aj seba. Katy a Orlandovi prednedávnom, umrel pes a tak si rýchlo našli chlpatú náhradu. Orlando Bloom (43) deň predtým vymetal náhodné zlatníctva a narýchlo zháňal svojej snúbenici darček. Na Katyíne prsia doma poslušne čakala jej malinká dcéra Daisy Dove. U Bloomovcov je zdá sa všetko v poriadku, akurát tú svadbu zatiaľ nemali. Katy a Orlando si spokojne nažívajú v hriechu a my si dajme zhrnutie ich vzťahu:

Prvýkrát sa hrdličky stretli v roku 2016, zasnúbili sa vo februári 2019, svadbu mali mať začiatkom roka v Japonsku, kvôli korone ju však odložili na neurčito. Napokon sa rozhodli sobáš nesiliť a zobrať sa až po narodení Daisy Dove. Daisy sa narodila 27. augusta, svadbu teda môžeme očakávať čoskoro. Hneď potom, čo sa Katy narve do svojich vysnívaných šiat.  

Orlando sa nedávno objavil aj v show Ellen Degeneres (62), ktorá v poslednej dobe vzbudzuje množstvo kontroverzie. O svojej dcére v rozhovore povedal:

Keď sa narodila, povedal som si oh, veď je ako mini ja. Ale našťastie má tie Katyine perfektné modré oči a vďaka tomu vyzerá ako moja mama.

Katy posielam úprimnú sústrasť. Nie je nič krajšie ako porodiť mini svokru.

Popôrodná Katy Perry

 

Popôrodná Katy Perry

 

Popôrodná Katy Perry

 

Orlando zháňa darček na poslednú chvíľu.

Popôrodná Katy Perry

 

Popôrodná Katy Perry

Sladké vyznanie, ktoré Orlando zverejnil na svojom Insta

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday my love 🎂🎈❤️oh the places we’ll go...

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

 

A samozrejme mini svokra

<div style="display: flex; flex-direction: row; ali







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk