Emily Ratajkowski je tehotná

pridal Pivonia 31.10.2020 o 10:05
Emily Ratajkowski je tehotná


Pohlavie dieťaťa sa dozvieme o osemnásť rokov.

Rok 2020 nebude iba rokom korony, ale aj rokom bábätiek. Toľko tehotenstiev a pôrodov sme tu hádam ešte ani nemali. Ďalšou pani na rodenie je modelka a Insta samohonka Emily Ratajkowski (29).

Emily svoje tehotenstvo vykričala do sveta prostredníctvom magazínu Vogue. Na obálke pózuje v na svoje pomery veľmi decentnej póze, okrem toho zverejnila esej a krátky film, v ktorom sa vyznáva zo svojich citov. Video, ktoré tvoria dokumentárne zábery jej holého brucha a filozofické úvahy o tehotenstve, natočila herečka Lena Dunham (34).

Emily je aktuálne v 20. týždni tehotenstva, tatkom drobčeka je jej manžel Sebastian Bear-McClard (31). Emily sa rozhodla, že bude svoje dieťa vychovávať tak, ako káže najnovšia móda. Lekára sa neopýta na pohlavie a takisto médiám neprezradí, či sa jej narodil chlapček alebo dievčatko. Počká si do osemnástky a nechá na svojom dieťati, aby sa rozhodlo, čím bude. Ja hlasujem za nórskeho ostnáča.

Existujú omnoho komplexnejšie otázky ako to, s akými genitáliami sa narodí naše dieťa. Pravdou je, že vôbec netušíme čo, respektíve kto, rastie v mojom brušku. Kto bude táto osoba? Akému človeku sa staneme rodičmi? Ako sa zmenia naše životy a to kým sme?“ píše Emily v eseji.

Každý rodič má právo vychovávať si svojich potomkom tak, ako chce, ak to nie je rozpore so zákonom a neohrozuje to jeho zdravie. To, či je tento typ výchovy správny alebo celkom pomýlený, ukáže iba čas. O dvadsať rokov uvidíme, čo z týchto detí vyrastie a ako sa dokážu vysporiadať so sociálnym experimentom, ktorý na nich skúšajú ich vlastní rodičia. Každopádne držím palce a dúfam, že to dopadne dobre.

Emily Ratajkowski je tehotná

 

Tu máte obálku v pohybe. To sú mi veci.

 

Keď si hovoríte, aká je tá Emily decentná, hneď vás vyvediem z omylu. Emily už nafotila hromadu lascívnych tehotenských poloaktov

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 weeks 🤍 getting to know my new body

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

S kvetinkou

 

A úplne najviac nahoty nájdete v spomínanom videu. Je to umenie alebo soft porno?

 

Dajme si aj pána manžela. V roku 2018 Emily všetkých šokovala, keď si Sebastiana vzala len po niekoľkých týždňov randenia. Mňa skôr šokuje, že sú stále spolu.

Emily Ratajkowski je tehotná

A takto si pyšná skoro mama Emily vykračuje po New Yorku

Emily Ratajkowski je tehotná

 

S podprsenkou? Bez!

Emily Ratajkowski je tehotná

 

Zdroje: dailymail.co.uk, vogue.com, thecut.com, instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk