Adele a jej objekt túžby

pridal Pivonia 7.11.2020 o 11:33
Adele a jej objekt túžby


O Adele (32) v poslednej dobe píšeme najmä preto, že sa jej podarilo obdivuhodne znížiť svoju telesnú hmotnosť. Nielen rukolou a plankami je však človek živý. Ľúbostný život je takisto veľká vec a netreba ho zanedbávať. A Adele ho rozhodne nezanedbáva.

Ženy by podľa mňa mali dodržiavať dve základné pravidlá randenia: Nikdy neroztiahni nohy pred Borisom Kollárom a nikdy sa nezamiluj do rapera. A práve bod číslo dva Adele porušila.

Adele údajne už rok randí s britským raperom s umeleckým menom Skepta (38) a ich vzťah je čoraz vážnejší. Ja sa priznám, že som tohto pána doteraz nepoznala. Rap je v môj úhlavný nepriateľ a keby som si mala vybrať, či budem počúvať dychovku alebo Rytmusa, vyhrabala by som niekde starú kazetu Moravanky a šla by som do toho. Pustila som si aj niekoľko skladieb od Skepta a musím povedať, že obsah nie je až taký zlý. Forma je bohužiaľ pre mňa neprijateľná.

Ale vráťme sa k Adele. Tá sa nedávno objavila v show Saturday Night Live a žartovala, aký je jej ľúbostný život po rozvode s manželom úbohý. Vraj dokonca zvažuje, že sa prihlási do reality show Love Island. Boli to samozrejme len jalové reči, ktoré okamžite po relácii popreli blízke tajné zdroje. Tie hlásajú, že Adele nabijáka už viac než rok má a že to medzi nimi začína byť dosť vážne.

Adele sa rozviedla so svojim manželom Simon v apríli minulého roka. Manželia majú spoločného syna Angela. Skepta tiež nie je bez záväzkov. Joseph Junior Adenuga (to je jeho skutočné meno) má dvojročného syna.

Adelin úvodný monológ v SNL

 

Výborný skeč. Veštica veští partii kamošov, aký bude ich rok 2020.

 

Bez šminiek

Adele a jej objekt túžby

 

Poďme na Skepta.

Adele a jej objekt túžby

 

Prečo, Adele, prečo?

Adele a jej objekt túžby

 

Keď si odmyslím ten smiešny štýl, tak musím uznať, že má krásnu tvár. 

Adele a jej objekt túžby

 

Wikipédia mi prezradila, že žáner, ktorý Skepta tvorí, sa oficiálne volá grime. V tejto piesni vraj Skepta predpovedal koronu. Vizionár. 

 

Moravanka takisto patrí medzi vizionárske kapely. V tejto skladbe jasne poukazujú na problém sexuálneho obťažovania.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, wikipedia.org







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk