Sexoš na týždeň

pridal Nikky 30.11.2020 o 23:52
Sexoš na týždeň


Alebo žeby nie?  Viem, pikoškárky Anna a iné ma budú za tohto pomaly geriatrického sexoša preklínať. Ale ja vás mám rada milí pikoškári a občas predsa taký maličký vtípek nezaškodí. A je to aj taká slovná hračka, lebo tento pán kedysi rozhodne sexoš bol. Reč je o 51-ročnom Gerardovi Butlerovi (tu poprosím pikoškárky, aby mi ozrejmili, kedy sa presne končí sexošský vek pre chlapa, a kedy začína geriatria), ktorý sa kúpe v mori s neznámou kráskou.

Priznám sa, pre mňa Gerard nebol nikdy typ, z ktorého by som padala do kolien, ale na svoj vek vyzerá obstojne. Mohlo to byť aj horšie. Alebo už mám pokrivenú optiku z tých všetkých bajúzatých umastených Turkov?!

Gerard sa v auguste tohto roka rozišiel s dlhoročnou priateľkou Morgan Brown (49) a pred pár dňami ho Ignác odfotil ako sa čľapká v mori s nejakou mladšou babou. Neboli len tak hocikde, ale v krásnej dovolenkovej destinácii Tulum v Mexiku. Čo myslíte, bude z toho vzťah, alebo len taká dovolenková šukačka? :)

Gerald sa tento rok objavil v akčnom filme Greenland: Posledný úkryt. K deju asi toľko, že už viac trápnejšiu tému si vybrať nemohli (k Zemi sa blíži obrovská kométa a mestá po celom svete sú ničené jej úlomkami. Do toho prichádza anarchia, panika a Gerald ako otec rodiny sa snaží spolu s manželkou a synom nájsť si úkryt). Vďaka, ja si to nepozriem, ale keby niekto áno, dajte vedieť či to bolo také klišé, ako to znie. Som zvedavá kedy už niekto natočí katastrofický film o tomto roku. Názov by mohol mať : 2020, bude ešte horšie!

Poďme už ale na toho Gerarda v plavkách

Zhadzovanie trička

Sexoš na týždeň

 

Jeho nová slečna, vyzerá ako úplne priemerná baba

Sexoš na týždeň

 

Ale má dobrý zadok. Tá baba, nie Gerard

Sexoš na týždeň

 

Trocha strečingu predtým ako sa švacne do oceánu

Sexoš na týždeň

Alebo žeby sa modlil?

Sexoš na týždeň

 

Kúpkanye

Sexoš na týždeň

 

Sexoš na týždeň

 

Sexoš na týždeň

 

Slečna už zisťuje, či sa o nej už píše

Sexoš na týždeň

Ups, zasekla sa mi riasa v zadku

Sexoš na týždeň

 

Tak čo vravíte ženy, môže ešte byť, alebo ruky preč ?

Sexoš na týždeň

 

Sexoš na týždeň

 

Toto bola jeho dlhoročná priateľka, ktorú zrejme vymenil za mladší model. Mne k nemu pasovala rozhodne viac

Sexoš na týždeň

 

Nah, tu máte aj ten trailer na spomínaný film, aby ste nepovedali

 

Zdroje: Youtube.com, Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk