Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

pridal NoName 3.12.2020 o 20:29
Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot


Sympatická Ellen Page (33), ktorá sa preslávila najmä vo filme Juno a seriáli The Umbrella Academy, už dlhé roky zaryto bojuje za práva LGBTIQ+. V roku 2014 dokonca nabrala odvahu a celému svetu oznámila, že tiež patrí do tejto komunity, keďže sama je homosexuálka. Preto, keď sa v januári 2018 vydala za tanečnicu menom Emma Porte (26), nikoho tým neprekvapila. Šok, škandál, pohoršenie (vezmi si to ako len chceš) prišiel až v utorok, kedy príťažlivá herečka zverejnila status,  v ktorom odhaľuje svoje vraj najväčšie a dlho ukrývané tajomstvo.

Ahojte, priatelia, chcem vám oznámiť, že som trans, prijímam oslovenie ON a volám sa Elliot. Som šťastný, že to píšem. Že som tu. Že som dospel do tohto štádia môjho života, “ stálo v nečakanej správe.

Ellen, teda už Elliot, taktiež poďakoval tans komunite, ktorá vraj môže za to, že sa odhodlal dať svoj Coming out konečne von.

Neskutočne ma inšpirovali. Ďakujem za vašu odvahu, štedrosť a nepretržitú prácu na tom, aby sa tento svet stal inkluzívnejším a súcitnejším miestom. Ponúknem všetku možnú podporu a budem sa naďalej usilovať o láskavejšiu a rovnocennejšiu spoločnosť.“

Elliot sa pri oznámení zmeny svojej sexuálnej identifikácie zdôveril aj s tým, že hoci je jeho šťastie z tejto zmeny skutočné, je ale aj krehké. Pretože sa zároveň obáva negatívnej reakcie okolia, osočovania, vtipkovania a násilia.

Všetkým trans ľuďom, ktorí sa každý deň potýkajú s obťažovaním, nenávisťou, zneužívaním a hrozbou násilia: Vidím vás, milujem vás a urobím všetko pre to, aby som zmenil tento svet k lepšiemu, “ dodal a pripomenul, že iba tento rok v USA zavraždili minimálne 40 transgender ľudí. Preto sám vyzýva politikov a ostatných vplyvných ľudí, aby prestali na túto komunitu útočiť a nešírili voči nej stále toľko nenávisti.

Úprimne, čakal toto niekto? Lebo ja rozhodne nie. Ja si ju, či jeho...??? (Ako sa to vlastne teraz berie? Keď bol ešte žena, dá sa o tom období hovoriť v ženskom rode, či stále to bol chlap, ktorý to v sebe potláčal a preto o ňom treba hovoriť aj v “minulom“ živote ako o mužovi??? Vôbec neviem, tak ma pls nezabite pri oslovovaní a ak viete, poraďte mi. :D Ale dala som si tú námahu to zistiť. I keď som vlastne na nič neprišla... Pri googlení som našla dve teórie. Prvá: Chlap je to až po zmene pohlavia, teda chirurgickom zásahu, kedy dostane penis. Druhá: Chlap je od narodenia, i keď má šamrolu, lebo sa tak cíti........ och. Čo myslíte vy, kedy je to teda chlap? :D

No späť k veci. V tínedžerských rokoch sme si samozrejme tiež so spolužiačkami išli film Juno. Hlavnú hrdinku sme žrali, i keď teraz nevidím dôvod prečo. :D No Ellen vtedy mala, a vlastne aj teraz má, stále šmrnc, iskru a vyžaruje z nej charizma. Nehovoriac o tom, že je podľa mňa prirodzene sexi i bez hollywoodských úprav. Preto hneď prvá otázka, čo ma po jej odhalení napadla bola, či si dopekla snáď okrem mená nezmení aj výzor. To by bola teda riadna škoda. :D Čo myslíte vy?
Na hormóny je síce už stará, plastické operácie podľa mňa však bohužiaľ využije.
Každopádne jej prajem, nech je napokon šťastná a nech toto rozhodnutie o pár rokov neľutuje.

Nečakané priznanie.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @elliotpage


 

Ellen, a terajší Eliott, vo filme Juno: Nezrelá na dieťa.

Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

 

Škoda fakt tejto prirodzenej krásy...

Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

S MAN-želkou Emmou Portner :D

Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

 

Ellen Page sa zhostila aj role Jodie v hre Beyond: Two Souls, kde hral aj Willem Dafoe (65)

Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

 

V r.2010 si zahrala po boku Leonarda DiCapria (46) vo filme Počiatok (Inception) od skvelého Christophera Nolana (50)

Z herečky Ellen Page je po novom muž Elliot

 

Zdroje: Instagram.com, bbc.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk