Rihanna už nie je sama

pridal Pivonia 4.12.2020 o 19:46
Rihanna už nie je sama


Osobne tento podlý ťah Rihanne (32) zazlievam. Kvôli nej musím na klávesnici hľadať značku dolárika a to je veru poriadne zdržanie. To mu fakt nestačilo meno ASAP Rocky (32)? Potreboval si tam strčiť ten  $?

A$AP je dôkazom, že keď je muž dostatočne vytrvalý, dokáže sa vymaniť z kamarátskej zóny a získať srdce svojej vyvolenej. (Alebo je to naopak a Rihanna bola v kamarátskej zóne? To by značne podkopalo moju vieru v silu ženstva ako takého).

Novopečené hrdličky sa kamarátia od roku 2013, už vtedy sa špekulovalo, že nie sú iba kamoši. Počas rokov, ktoré nasledovali, ich spájali nielen vrelé city, ale aj práca. A$AP nedávno spolupracoval s Rihannou pri propagácii jej kozmetickej značky Fenty. Počas tejto spolupráce pravdepodobne ich srdcia vzbĺkli a genitálie zvlhli. Pre magazín People túto informáciu potvrdil tajný a zatiaľ podozrivo stručný zdroj. Bulvárny magazín Page Six nelenil a priniesol správu, že párik si spoločne vyšiel na večeru do reštaurácie Beatrice Inn v New Yorku.

Dvojica je údajne spolu už niekoľko mesiacov, zatiaľ však svoj vzťah držali v tajnosti. Rihanna sa v januári rozišla so svojim rozprávkovo bohatým frajerom Hassanom Jameelom, s ktorým bola tri roky.

ASAP Rocky, (kašľať na dolárik) vlastným meno Rakim Athelaston Mayers, je čitateľom pikošiek známy najmä ako jeden z bývalých frajerov Kendall Jenner, dokonca vraj mal opletačky aj s jej sestrou Kylie. A to je veľmi zlá vizitka, Rakim. Budeš sa musieť veľmi snažiť, aby si si toto vyžehlil. Od roku 2012 do roku 2014 randil s modelkou Chanel Iman, potom vraj chvíľu obšťastňoval Ritu Oru. Celý jeden rok chodil s Iggy Azalea a to je veru výkon.

Rakim je známy aj vďaka svojim problémom s dodržiavaním zákonov. V roku 2006 strávil dva týždne v base za dílovanie drog, v roku 2013 vyfackal ženu počas hudobného festivalu. Už je to bohužiaľ tak, Rihanna si hľadá takmer výhradne mužov, ktorý nemajú problém zmlátiť ženu. V roku 2016 sa dostal do pästného súboja, zmlátil muža, ktorý chcel vojsť do výťahu, v ktorom sa už viezol Rakim.

A napokon, jeho asi najznámejší incident. Odohral sa v roku 2019 vo Švédsku. ASAP sa pobil s nejakým chlapíkom menom Jafari, ktorý ho údajne sledoval a vyprovokoval bitku. Aspoň podľa Rakimových slov. Údajný útočník však skončil dokopaný, dobitý a dorezaný črepami z fľaše a ASAP skončil v base. Rakim z toho urobil v médiách tragédiu, vykrikoval, že ho Švédi držia v neľudských podmienkach a týrajú ho nechutným jedlom. Následne sa do celého incidentu zaplietol aj Donald Trump, ktorý žiadal švédsku stranu, aby Rakimovu záležitosť vyriešili čo najskôr a netýrali ho. Napokon prebehol súd, Jafari, ktorý skončil dorezaný v nemocnici, na súde vypovedal, že sa Rakima a jeho partie iba spýtal, či nevideli jeho nezvestného brata. Následne ho ASAP napadol. Súd napokon rapera odsúdil za ublíženie na zdraví a naparil mu pokutu 1270 dolárov. Počas vyšetrovania si už odsedel v base mesiac, tým si odpykal svoj trest a mohol súkromných lietadlom odfrčať domov do Ameriky.

Gratujum, Riri. Dobrého chlapa si si našla!

 

ASAP a Rihanna v roku 2013. Boli už vtedy milencami?

Rihanna už nie je sama

Bite ma režte ma, ale vizuálne sa mi tento Rakim celkom páči. S Rihannou majú rovnaký koreň, jeho tatko pochádza z Barbadosu. Rakim sa narodil v Harleme.

Rihanna už nie je sama

 

Doláriky za opaskom musia byť!

Rihanna už nie je sama

 

Švédske mäsové guličky sa ASAPovi nepáčili

Rihanna už nie je sama

 

Zopakujme si Rihannin mullet

Rihanna už nie je sama

ASAP a Kendall (25) roku pána 2019

Rihanna už nie je sama

 

Rihanna a Hassan

Rihanna už nie je sama

 

Dajme si aj Rakimovu tvorbu. U mňa to nevyvoláva absolútne žiadnu emóciu.

 

PIKOŠKA: Lana Del Rey (35) ho mala tiež v klipe a šepkalo sa všeličo

 

Zdroje: People.com, Wikipedia.org, Yourtango.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk