Tí najlepší muži

pridal kiwi 7.12.2020 o 23:07
Tí najlepší muži


Na People's Choice Awards sa to hemžilo samými ženami, tak nech je to trochu vyrovnané. Dnes tu budú prevažovať páni. Konkrétne tí, ktorých sa GQ rozhodol vyznamenať – a že ich bolo.

Ako inak, akcia prebehla bez divákov, ale verní fanúšikovia si celý prenos si mohli odsledovať na Youtube. Večerom sprevádzal Jack Whitehall, ktorý odovzdávanie celkom vtipne uviedol:

Nachádzame sa v krásnych priestoroch londýnskeho divadla Colliseum...Och, divadlá! Pamätáte si ešte vôbec divadlá? Ja tiež veľmi nie! Mali sme šťastie, že nám bolo umožnené tu dnes nakrúcať – pôvodne bolo toto miesto rezervované na premiéru najnovšej bondovky, ale nakoniec sme na tieto priestory dostali výhodnú ponuku.

Jack ďalej oznámil, že tento rok sa ceny nedočká nijaký politik, za to, ako sa popasovali s pandémiou, si to vraj nezaslúžia. Sprdnúť stihol aj celebrity, ktoré sa na jar snažili potešiť úbohý plebs skupinovým zaspievaním pesničky Imagine. Ako povedal, pozerať sa na milionárov, spievajúcich vo vilách baladu, nikomu nepomáha cítiť sa lepšie a tak sa tento revolučný akt minul účinku.

A kto teda cenu získal? Napríklad za celoživotné zásluhy to bol Ozzy Osbourne, v kategórii Ikona roka bodoval John Boyega a najlepším hereckým nováčikom sa stal Paul Mescal. Paul si tento rok zahral v minisérii Normal People. Ja som si ju v máji pozrela v rámci jedného víkendu,  bol to frustrujúci príbeh dvoch mladých Írov, Conella a Marianne, ktorí si nedokážu poriadne priznať, čo k sebe cítia. Paul navrhuje sledovať seriál tým spôsobom, že zakaždým, keď sa Connel nebude vedieť vykoktať, do seba hrknete jeden pohárik. Týmto štýlom nedáte viac ako dve časti za večer. Skúste, ak si trúfate.

Moderátor Jack Whitehall (32)

Tí najlepší muži

 

Paul Mescal (24). Jeho hereckým vzorom je vraj Timotheé Chalamet

Tí najlepší muži

 

Tí najlepší muži

 

Ozzy Osbourne (71). Ten nedávno vyjadril ľútosť nad tým, že Sharon zvykol podvádzať. Tá mu neostala nič dlžná a v relácii Jady Pinkett Smith si povzdychla nad tým, že s kedysi s Ozzym zvládali mať sex trikrát denne. Okrem podvádzania manželky Ozzy zrejme ľutuje aj fakt, že Black Sabbath si niektorí spájajú s čiernou mágiou, konzumáciou netopierov, exorcizmom a podobne. Ale oni pritom v skladbách riešili aj politiku! Nuž, keď dnes už musí Netflix upresňovať, že seriál The Crown nie je dokumentárne dielo, ťažko Ozzy vysvetlí, že vo voľom čase nechodí obetovať nevinné kozliatka a panny.

Tí najlepší muži

 

John Boyega (28), ktorý tvrdí, že by sa celkom rád stal novým Bondom. Ale čo ja viem, na mňa pôsobí  primlado

Tí najlepší muži

Najlepšou televíznou osobnosťou je Piers Morgan (55) . Zaslúžil si to údajne tvrdou kritikou britskej vlády – kvôli tomu mnoho ministrov odmietlo účasť v Piersovej relácii Good Morning Britain

Tí najlepší muži

 

Najlepším sólovým umelcom je Shawn Mendes (22)

Tí najlepší muži

 

Tu som ho skoro nespoznala. Mimochodom, o Shawnovi sa chystá netflixový dokument. Tam má vraj „otvorene rozprávať o sláve, vzťahoch a všetkom, čo ešte plánuje v kariére dosiahnuť“. Toto si nechám ujsť.

Tí najlepší muži

 

Za humanitárne sklony si cenu vyslúžil Patrick Hutchinson. Konkrétne v rámci Black Lives Matter protestov zachránil život protestujúcemu z opačného tábora

Tí najlepší muži

 

Cena sa ušla aj Lewisovi Hamiltonovi (35). Za to, že poukazuje na rasovú nevyváženosť jazdcov Formuly 1

Tí najlepší muži

Toto tu je kapitán Thomas Moore. Okrem toho, že na sto rokov vyzerá dosť slušne, sa mu tento rok podarilo vyzbierať takmer 33 miliónov libier pre systém britského verejného zdravotníctva. Kráľovná Alžbeta, ktorá je dokonca od Thomasa mladšia (a že sa jej také čosi často nestáva) ho už povýšila do rytierskeho stavu a dala mu tým právo používať titul Sir. Okrem titulu dedko získal aj zápis v Guinnessovej knihe rekordov – do narodenín dokázal pomocou chodítka prejsť stokrát okolo vlastnej záhradky.

Tí najlepší muži

 

Marcus Rashford (23) nielenže hrá futbal za Manchester United, ale zvládol viesť aj úspešnú kampaň za bezplatné školské stravovanie pre decká

Tí najlepší muži

 

Tommy Hilfiger (69) bol ocenený za post návrhárskej legendy

Tí najlepší muži

 

Najlepší nováčik medzi módnymi návrhármi je Daniel W Fletcher (30). Jeho výtvory nosí napríklad Harry Styles a pre jeho tvorbu majú byť typické klasické strihy a zároveň stieranie rozdielov medzi ženskou a mužskou módou

Tí najlepší muži

 

Predsa len sa čosi ušlo aj ženám a popravde – už ma to ani neprekvapilo.  Najlepšou novou herečkou je Lashana Lynch (33). Ako pozerám, zahrala si v pár seriáloch, naposledy išlo o čosi s názvom Bulletproof. Na konte má aj fim Captain Marvel...a áno, aj najnovšiu bondovku No Time to Die. Akurát keďže na premiéru si počkáme, stále poriadne nevieme, čo za úloha to vlastne v tom filme bola.

Tí najlepší muži

Tí najlepší muži

 

Michaela Coel (33) je tohtoročná kreatívna ikona. Najmä kvôli seriálu I May Destroy You. Miša asi fakt kreatívna bude, niekoľkokrát si šaty na červený koberec spichla sama. Tuším, že aj toto tu bude ten prípad. Oveľa viac ako oblečenie ma tu však zaujala Michaelina tvár.

Tí najlepší muži

 

Tu je to už lepšie

Tí najlepší muži

 

Zdroje: gq-magazine.co.uk, dailymail.co.uk, standard.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk