Párik snov

pridal Pivonia 21.12.2020 o 23:16
Párik snov


Mačacia žena Jocelyn Wildenstein (80) stále žije a straší deti po celej planéte. Ja jej meno už bežne používam, keď ma vytáčajú moji potomkovia. Funguje to lepšie, ako všetci smetiari a kožkári dokopy:

Buďte poslušní, lebo príde Jocelyn Wildenstein a usmeje sa na vás!

Na svete existuje človek, ktorý sa vedľa Jocelyn ráno zobúdza. Tento odvážny muž sa volá Lloyd Klein (53), je to módny dizajnér a ja by som sa nečudovala, keby trpel inkontinenciou. Zadržiavať moč keď pri vás spinká Jocelyn musí byť veľmi náročné.

Lloyd to s Jocelyn ťahá už 15 (!) rokov a zdá sa, že to už spolu nejako dokopú do úspešného konca. Tento týždeň sa bok po boku objavili na otvorení Julie Miley Boutique v Miami. Lloyd je vzácny muž, svoju polovičku bráni pred posmechom, ktorý ju sprevádza vždy, keď sa jej fotografie objavia v médiách.

Vôbec nerozumiem celej tej veci ohľadom mačacej ženy, pretože Jocelyn vždy vyzerala rovnako. Nikdy neurobila nič, aby zmenila svoju tvár. Mám fotografie od jej 16 rokov a vyzerala presne rovnako ako dnes.

Nuž, rovnako určite nie, ale Lloyd má v čomsi pravdu. Jocelyn nikdy nebola pekná. Napriek tomuto závažnému hendikepu sa jej podarilo kedysi v minulom tisícročí zbaliť milionára menom Alec Wildenstein. V roku 1999 sa manželia rozišli a Jocelyn vysúdila 2 miliardy dolárov. Vtedy sa dostala do médií a už v nich ostala.

Ešte tu mám aj roztomilú historku zo spálne týchto dvoch Jocelyn a Lloyda. Roku pána 2017 sa z ich bytu ozývali podozrivé zvuky podobné bitke a tak susedia zavolali políciu. Polícia našla v byte rozbité riady, Jocelyn mala na krku modriny a Lloyd mal na čele reznú ranu. Oboch ich zatkli.

Pri výsluchu párik tvrdil, že im explodoval hrniec s hovädzím vývarom, Lloydovi tekutina popálila nohy. Šiel preto do sprchy, aby sa schladil. Tam sa však pošmykol a poranil si čelo. Jocelyn ho šla skontrolovať a o chvíľku sa už obaja presunuli do spálne a pustili sa do hlasnej a drsnej súlože. Tú začuli susedia a mylne sa domnievali, že ide o domáce násilie.

Uf, ale som si vydýchla. Už som si myslela, že Lloyd si rád priškrtí starú pani a stará pani rada hádže taniere po svojom milencovi. Našťastie to nie je ten prípad.

A to je hádam o týchto hrdličkách všetko, postupujte do galérie. (na vlastnú zodpovednosť, samozrejme)

 

Párik snov

Bože Lloyd, stoja ti tie prachy zato?

Párik snov

 

Alebo si len zvrátený psychopat?

Párik snov

 

V tomto prípade sa evolúcia nevydarila

Párik snov

Alec Wildenstein, vďaka ktorému mala Jocelyn dosť peňazí na to, aby zo seba spravila nočnú moru

Párik snov

 

Takto vyzeral Lloyd v roku 2016 po útoku Jocelyniných pazúrov. Týmto činom si svoju prezývku Mačacia žena vyslúžila druhýkrát

Párik snov

 

Keď sme mladí, máme akúsi sviežosť, ktorá sa rokmi stráca. Ale stále mám tie isté oči, tie isté vysoké lícne kosti a ten istý nos. Myslím, že som bývala krajšia, “ povedala Jocelyn pre Daily mail.

Párik snov

Takže nie. Žiadne plastiky

Párik snov

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Thesun.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk