Knieža Albert má nemanželské dieťa

pridal Pivonia 25.12.2020 o 12:18
Knieža Albert má nemanželské dieťa


Monacké knieža Albert II (62) patrí k tým monarchom, ktorý si nevedia udržať zips na gatiach zatvorený. Zdá sa, že v roku 2005 omylom vytrúsil niekoľko spermií a splodil nemanželské dieťa s náhodnou Brazílčankou. Tá sa po 15 rokoch zobudila z hlbokého spánku a obvinila Alberta z otcovstva svojho dieťaťa.

Ak by verziu náhodnej Brazílčanky potvrdili aj testy DNA, Albert by získal tretie nemanželské dieťa. Dva predchádzajúce kusy, Alexandra a Jazmine Grace, boli splodené ešte predtým, ako Albert spoznal svoju súčasnú manželku princeznú Charlene (42). Toto nemanželské dieťa malo vzniknúť v dobe, keď už Albert veselo randil so svojou súčasnou manželkou. Ja to vidím na riadne dlhú tichú domácnosť.

Charlene pochádza z Juhoafrickej republiky a je bývalá olympijská plavkyňa. S princom Albertom začala chodiť v roku 2000, zobrali sa až po dlhých 11 rokoch randenia. Rok po svadbe sa im narodili dvojičky Gabrielle a Jacques.

Zdá sa, že princezná Charlene možnú neveru svojho manžela neberie vôbec dobre. Nedávno sa na verejnosti objavila s vyholenou hlavou. S vlastnej skúsenosti viem, že takéto prudké zmeny účesov zvyčajne môže chlap. Alebo šialená kaderníčka.

Knieža Albert býval vždy vyhlásený milovník ženskej krásy, čo je len eufemizmus pre nechutného drtiča vagín. Určite by o tom vedeli rozprávať aj matky jeho nemanželských detí. Jedna z nich bola letuška, druhá realitná agentka. Albert si vraj zvykol dosť často mýliť letušky s luxusnými spoločníčkami. Bývalý brazílska milenka a údajná mama jeho dieťaťa sa vyjadrila, že s Albertom lietala kade-tade po svete a vraj spolu s kniežaťom navštívila aj Vladimira Putina. Aké rozkošné spomienky! Treba založiť do rodinného albume.

Albertovi právnici z obvinení šalejú podobne ako Charlene a kričia, že sú to len hoaxy. Náhodná Brazílčanka vraj chce Alberta vydierať, pýtala si od neho peniaze, Albert nezaplatil a tak svoju historku dala do novín.

 

Svadobný deň Alberta a Charlene. Charlene bola šialene smutná nevesta, krátko pred obradom sa vraj pokúsila utiecť do Juhoafrickej republiky. Napokon si Alberta predsa len vzala, ale celý obrad preplakala. Do ucha sa jej vraj doniesli správy o Albertových nemanželských deťoch

Knieža Albert má nemanželské dieťa

Charlene a jej nový účes

Knieža Albert má nemanželské dieťa

 

Krásna rodinka. Až na toho Alberta

Knieža Albert má nemanželské dieťa

 

Takto je to lepšie!

Knieža Albert má nemanželské dieťa

Je to veľmi smutné, keď je vašou mamou Grace Kelly a vy sa tak zúfalo nepodaríte

Knieža Albert má nemanželské dieťa

 

Zdroje: Nypost.com, Wikipedia.org

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk