Je Marilyn násilník?

pridal Nikky 5.2.2021 o 22:18
Je Marilyn násilník?


Priznám sa, nie som fanúšikom Marilyna Mansona (52), poznám od neho maximálne tri pesničky, ale nikdy by som len na základe jeho image nepovedala, že je to nejaký násilník. Prišlo mi, že to je len akási póza, a k typu hudby akú robí, sa to jednoducho hodí.

Posledné roky som dokonca ani neregistrovala nejaké škandály okolo jeho osoby a viac šokantné mi už prídu aj Kardashianky. To si ale nemyslí herečka Evan Rachel Wood (33) a ďalšie štyri ženy, ktoré ho obvinili z násilia a zneužívania. Evan si s Marilynom začala ešte v roku 2006, keď mala len 19 rokov, v roku 2010 sa zasnúbili a rozišli po siedmych mesiacoch. Evan sa rozhodla ozvať:

Meno toho násilníka je Brian Warner, ktorý je svetu tiež známy ako Marilyn Manson. Začal ma zneužívať, keď som bola len tínedžerka a celé roky ma hrôzostrašne týral. Vymýval mi mozog a manipuloval ma. Som na dne a žijem v strachu z odplaty, ohovárania alebo vydierania. Som tu, aby som odhalila tohto nebezpečného človeka a vyzvala všetky umelecké odvetvia, ktoré mu to umožnili, aby ho zastavili skôr ako zruinuje ďalšie životy. Stojím pri všetkých obetiach, ktoré už nebudú mlčať.

Natíska sa mi otázka prečo teda mlčala dlhých 11 rokov. Vyjadrili sa aj ďalšie 4 ženy – Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Morgan a istá Gabriella - tiež ho obvinili zo zneužívania prostredníctvom verejných príspevkov na Instagrame. McNeilly a Walters poukazujú na fyzické a emočné týranie vrátane správania, ktoré charakterizujú ako mučenie, Morgan ho obvinila zo sexuálneho a fyzického násilia a nátlaku, no a Gabriella pridala obvinenie zo znásilnenia, fyzického násilia a z toho, že ju Manson nútil brať drogy. Pekná zbierka, za to by sa nehanbili ani väzni z Azkabanu.

Samozrejme vyjadril sa aj Marilyn, tieto obvinenia považuje za „hrozné narušenie reality“, skrátka že im hrabe. „Je zrejmé, že moje umenie a môj život boli už dlho magnetom na polemiku, ale tieto tvrdenia o mne sú hrozným skreslením reality " napísal. "Moje intímne vzťahy boli vždy úplne konsenzuálne s rovnako zmýšľajúcimi partnermi. Bez ohľadu na to, ako - a prečo - sa v súčasnosti ostatní rozhodujú skresľovať minulosť, to je pravda.

Neviem ako vy, ja by som mu aj celkom verila. Nechcem si robiť srandu z obetí, to v žiadnom prípade, len mi príde čudné, že zdravá dospelá žena sa nechá zneužívať...Určite tam boli aj drogy a nejaké tvrdé sexuálne praktiky, ale môže to byť aj tak, že vtedy tie ženy súhlasili, no a dnes sa tvária, že boli zneužité. Ale možné je aj to, že ich Marilyn držal nejako v šachu. Najal si už aj právnika, ktorý to celé samozrejme vyvrátil, a je možné, že to bude mať aj súdnu dohru. A už to má aj kariérnu dohru pre Marilyna, vydavateľstvo, ktoré ho zastupuje, Loma Vista Recordings s ním prestalo spolupracovať zo dňa na deň.

Marilyn má už históriu, čo sa neprimeraného správania týka. V roku 2001 musel zaplatiť pokutu 4 000 dolárov po tom, čo bol obvinený z výtržníctva, keď si citujem „votrel svoj rozkrok do tváre bezpečnostnej služby.“ To muselo byť dosť komické. A v 2018 bol tiež obvinený zo sexuálneho obťažovania žien na natáčaní istého programu. Ale vieme, že sexuálne obťažovanie v USA je chodenie po veľmi tenkom ľade, na súd sa môžete dostať aj keď pochválite kolegyni zadok.

Dajme si k Brianovi alias Marilynovi pár faktov, ktoré nám možno pomôžu pochopiť jeho osobu:

  • V detstve bol sexuálne zneužívaný susedom
  • Údajne má IQ až 148, čo ho zaraďuje medzi géniov
  • Svoje umelecké meno si prepožičal od ikony Marilyn Monroe a masového vraha Charlesa Mansona
  • Marilyn je vášnivý zberateľ. Zbiera, a teraz sa podržte kovové obedáre zo 40 a 50-tych rokov a zdravotnícke protézy
  • Je obrovským fanúšikom filmu „Charie and the Chocolate Factory“, a dokonca sa uchádzal o rolu Willyho Wonku, no keď sa dopočul, že ho má hrať Johnny Depp (57), s radosťou mu tú rolu prenechal. Nikoho asi neprekvapí, že s Johnnym sú dobrí priatelia (majú aj rovnaké „brotherhood“ tetovanie)
  • Jeho najobľúbenejší drink je Absinth (sounds legit)
  • Marilyn má choré srdce, a to doslova. Narodil sa s Wolff – Parkinson – White syndrómom, ktorého dôsledok je extrémne rýchly tep
  • Je častým podporovateľom rôznych charít, ktoré sa venujú deťom a často to robí anonymne
  • Zároveň je aj fanúšikom Satanistickej cirkvi a „najväčšieho satanistu“ Aleistera Crowleyho
  • Legenda ktorá kolovala po internete, že si dal vybrať zopár rebier, aby si mohol sám sebe ehm, fajčiť, je nepravdivá
  • Miluje zvieratá, a má tri psy. Dosť protiklad s tým satanizmom
  • Na svojich prvých koncertoch chcel šokovať, a tak si najal tehotnú herečku aby nahá žehlila nacistickú zástavu, a potom si na ňu sadla a on jej akoby urobil potrat. Milé... Nechal sa počuť, že „pokiaľ chcete ľudí šokovať, nacisti a potraty sú vždy trefa do čierneho.

 

Marilyn a Evan ako zamilovaný párik. Tuším si aj doladili make up

Je Marilyn násilník?

Okrem nej medzi jeho známe zárezy patrila aj Rose McGowan (47), ktorej ako vieme neskôr hrablo

Je Marilyn násilník?

 

Pamätné šaty

Je Marilyn násilník?

 

Je Marilyn násilník?

 Aj tak sa mi najviac hodil s Ditou Von Teese (48)

Je Marilyn násilník?

 

Je Marilyn násilník?

 

Tak si dajme aj nejakú tú jeho nežnú piesenku

 

Zdroje: Youtube.com, Theguardian.com, Wikipedia.org, Factinate.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk