Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

pridal NoName 9.2.2021 o 20:41
Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť


Najstaršia zo štyroch detí a dcéra zakladateľa hotelového impéria Paris Hilton (39) v septembri šokovala verejnosť, keď vydala dokument s názvom This is Paris. V ňom známa milionárka odhalila desivé detstvo i pohľad do súkromia, ktorý nie je ani zďaleka taký rúžový, ako si mnohí predstavujú. Hoci je blondínka dcéra úspešného podnikateľa Richarda Hiltona (65), bohatstvo jej vraj šťastie neprinieslo. Pre svoje búrlivé dospievanie, kedy vymetala jeden klub za druhým a nechala sa odfotiť Davidom La Chapelleom (57) vo vulgárnej pozícií v priesvitnom tope, napokon skončila v nápravno-výchovnom centre. Tam ju poslali už zúfalí rodičia po tom, ako im došla trpezlivosť. Program, ktorý mal tvrdohlavú tínedžerku priučiť disciplíne a slušnému správaniu, sa však odlišoval od akýchkoľvek učebných osnov. Známa blondínka so slzami v očiach teraz pred súdom opísala, ako to v zariadení pre adolescentov fungovalo. Nanútené tabletky, krik, bitka, verbálne a mentálne týranie, či sexuálne zneužívanie vraj bolo na dennom poriadku.

Chvíle, ktoré zažila Paris v nápravno-výchovnom centre, považuje za svoje najhoršie v živote a údajne sa dodnes musí vyrovnávať s viacerými psychickými problémami, ktoré jej tento pobyt spôsobil. Preto sa dcéra podnikateľa Richarda Hiltona dokonca dnes postavila pred súd, aby svedčila proti centru Provo Canyon v americkom Utahu, ale aj ďalších jemu podobných po celej krajine.

Volám sa Paris Hilton, v minulosti som prežila inštitucionálne zneužívania a dnes hovorím v mene státisícov detí, ktoré sú v súčasnosti v ústavných zariadeniach po celých Spojených štátoch. Za posledných 20 rokov mávam opakujúcu sa nočnú moru, kde ma uprostred noci unesú dvaja cudzinci, podrobia ma prehliadke a zatvoria do stráženého ústavu. Priala by som si, aby som vám mohla povedať, že táto strašidelná nočná mora bola iba snom, ale nie je to tak, “ uviedla rozrušená Hilton na začiatku svojej výpovedi na súde.

Rebelstvo a škandály jej vraj priniesli obrovskú bolesť, ktorú cíti až doteraz. Tú však nedáva za vinu svojej rodine, ktorá z nej chcela reprezentujúcu a poslušnú dcéru, ale ľuďom z ústavu.

Denne som bola verbálne, psychicky a fyzicky týraná. Bola som odrezaná od vonkajšieho sveta a zbavená všetkých svojich ľudských práv. Bez diagnózy som bola nútená konzumovať lieky, vďaka ktorým som sa cítila otupená a vyčerpaná, “ tvrdí boháčka, ktorá tam strávila 11 mesiacov.

„Bolo tam nulové súkromie. Vždy, keď som použila toaletu alebo sa osprchovala – monitorovali ma. V 16 rokoch som cítila, ako ich prenikavé oči hľadia na moje nahé a ešte detské telo.

Paris teraz súd žiada o to, aby zariadenia ako to, v ktorom strávila niekoľko mesiacov ona sama, boli dôsledne monitorované. Domnieva sa totiž, že i v mnohých iných centrách to tak bohužiaľ funguje.

Nemôžem ísť v noci spať s vedomím, že existujú deti, ktoré znášajú rovnaké týranie, aké som prežila ja a toľko ďalších. Ani vy by ste nemali, “ oslovila súd Paris Hilton a doplnila, že sama je dôkazom, že ani peniaze nedokážu ochrániť pred zneužitím.

Po zverejnení dokumentu This is Paris dokonca založila hnutie Breaking Code Silence, ktoré nabáda žiakov Provo, aby sa zverili so svojim príbehom a pomohli ukončiť týranie detí.

 

Paris na súde svoje emócie neudržala.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

Ústavné zariadenie jej vraj zničilo život.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Blondínka a jej legendárna fotka, ktorú jej zhotovil David La Chapelle.
Pre foto bez pátkov salámky klikaj TU!

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Boháčka v puberte vymetala všetky kluby.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

Rodina však od Hilton chcela, aby sa prezentovala v dobrom svetle a bez škandálov. Pretože na ich mene a imidži si veľmi zakladali.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Modelka vo svojom dokumente prezradila, že od najbližších cítila obrovský tlak. A preto sa vzoprela a začala rebelovať.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

 

Vtedy sa však dostala do centra v Utahu, ktorý jej spôsobil posstraumatický syndróm a obrovské problémy s dôverou, čoho dôsledkom sú vraj aj krachujúce vzťahy.

Po zneužívaní žiada súd o spravodlivosť

Celý dokument o živote Paris Hilton.

 

Zdroje: People.com, Mirror.co.uk, Youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk