Materstvo dáva Katy zabrať

pridal NoName 13.2.2021 o 20:15
Materstvo dáva Katy zabrať


Katy Perry (36) sa len pred pár mesiacmi stala mamou, keď s Orlandom Bloomom (44) privítali na svet ich prvé spoločné dieťa. To pomenovali Daisy Dove Bloom (5 mesiacov). A hoci dievčatko pred svetom skrývajú, o spoločnom živote s ňou nemajú problém hovoriť. Speváčka, ktorá bola v minulosti označená za jednu zo 100 najkrajších žien sveta, dokonca priznala, že pri malej princeznej ide jej ospevovaný vzhľad bokom. Aké nečakané a bežné...

Tmavovláska sa iba nedávno objavila v relácii s moderátorom Jimmym Kimmelom, kde porozprávala niečo málo o materstve. Ľudí však okamžite zarazil jej oku lahodiaci vzhľad. Tridsaťšesťročná speváčka mala na sebe oblačené obtiahnuté šaty s výstrihom na pase, čierne lodičky a krásne upravené vlasy. (Neviem, či čakali, že sa ukáže v teplákoch a tričku od materského mlieka, ale dobre...)

Katy ihneď fanúšikovia zaplavili komplimentami za to, ako dobre vyzerá. Podporné slová jej venovala aj Demi Lovato (28), ktorá vyzerá, akoby namiesto Perry pred polrokom ona sama rodila. „Wowowowow mama, “ napísala Demi a dodala:„Nemám slov, mlčím.

Speváčka všetkým za milé odkazy poďakovala avšak neskôr priznala, že realita je úplne iná. Tak ako pre skoro každú matka, i pre ňu je dcéra najpodstatnejšia a preto svojmu vzhľadu už nevenuje toľko pozornosti ako predtým. Na Instagram pridala dokonca fotku, kde ukázala, že tie vychvaľované vlasy neboli jej pravé. Pod parochňou v skutočnosti skrývala riedke a pomaly odrastajúce pramene. „Všetko je falošné, “ napísala otvorene Perry.

Vyzerá to, že hoci si môže zaobstarať opatrovateľky, nevyužíva to. Čo je naozaj zarážajúce u takýchto osobností, však? S dcérkou jej vraj pomáha iba Orando, pre ktorého to nie je nič nové.

Mám rodinu a neskutočnú podporu od snúbenca, ktorý má už 10 ročného syna, čiže všetky tie veci robil už predtým, “ prezradila speváčka. Tá vraj zažíva momentálne najlepšie obdobie jej doterajšieho života.

 

Takto sa ukázala Katy v relácii.

Materstvo dáva Katy zabrať

 

Materstvo dáva Katy zabrať

Na video celej postavy posuň doprava.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

 

O pár hodín neskôr však ukázala fanúšikom, aká je realita. Teda realita s filtrom.

Materstvo dáva Katy zabrať

 

V minulosti bola speváčka zaradená do Top 100 najkrajších žien sveta.

Materstvo dáva Katy zabrať

Pred pár rokmi ale obletela jej fotka bez makeupu svet a Katy si tak vypočula mnoho kritiky na svoj vzhľad.

Materstvo dáva Katy zabrať

 

Aj napriek tomu ale dokázala zbaliť Oranda Blooma, s ktorým spoločne  pôsobia naozaj najsympatickejšie z celebritných párov. Teda aspoň podľa mňa.

Materstvo dáva Katy zabrať

A od augusta sa dokonca párik teší z dcérky Daisy.

Materstvo dáva Katy zabrať

 

BONUS:

Tu je Demi (28), ktorá Perry vyzdvihla za to, ako dobre vyzerá. Disney hviezda sa opätovnej pochvaly asi nikdy nedočká. Jedine tak od slepého. Panebože..

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)


Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk